Instagram : @peejburhan

ini betul2 ke cobaan?

aku dapat email ni.
korang ada dapat tak?
tapi aku tak reply pun.
ada effect ke?

:: click imgae for larger view ::

as u can see.
dia kata within 7 days aku tak reply akan amik tindakan.
tp email ni dah dapat 10 days ago.
takda apa pulak.

korang ada dapat tak?
betul ke ni? ke tipu.
apesal nak password bagai. macam cibai aje.

18 Comments:

Call me apples,call me dia.. said... [Reply to Comments]

Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangap PENIPU

A.I said... [Reply to Comments]

cam tipu je..x yah reply la peej.

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

takde pun peej.sila abaikan.tipuuuu

~ Adra Nur ~ said... [Reply to Comments]

ada dapat jugak..
tapi kalo dah mintak2 password tu memang konfem lah tipuuuu.. dilantakkan sajer...

CIK NANA said... [Reply to Comments]

tipu!
Na dapat banyak kali email nie, and Na ignore jek.
One day terfikir nak check email org yang hantar tue.. "yahoo something" la..
Apa kes, google admin pakai yahoo mail?
Hehehe..
Agak2 la kalau nak tipu pun. :p

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Setahu mama, no password to be shared around. This is a stupid operations.

~Cik Ati~ said... [Reply to Comments]

x de pun dan JANGAN!!! trash je terus..

@rep said... [Reply to Comments]

haruslah tipu sajork..

IEKAN78 said... [Reply to Comments]

aku selalu jer dpt....tp selalunye aku ignore jer....tp selamat jer acc fb aku, emel2 aku semua....ko abaikan je, peej!!!

Shahrizat said... [Reply to Comments]

pentipu la tuuuu

cik enon lalalaa said... [Reply to Comments]

nie tipu je nie..
die nak ur personal details je tu..
pas2 guna details u utk bnda bukan2..

chics said... [Reply to Comments]

tipula aku rasaaaaa. cuba kau google, plus, alamat dia adalah from gmail.com which is kind of weird

landaklaut said... [Reply to Comments]

Tipu ni. gmail wont ask ur password. Seb bek ko x buat.

Tina said... [Reply to Comments]

i pun dpt peej,untuk my other account of gmail. dia mintak password/username segala tu tapi content dia tak sama langsung and sender pun add tak sama (i punya Google.securityctr_datareqr@gmail.com)

tapi i tak der la membalas pun :)

JH said... [Reply to Comments]

If it's a real corporate letter, no one would actually use 3 exclamation marks, i.e Warning!!!

So, it's a hoax.

kolakolakila said... [Reply to Comments]

jgn reply...itu email SCAM.....walopun nampak macam dihantar oleh gmail, but if cuba dapatkan message header, sebenarnyer bukan dr gmail..... dia buat macam email spoofing...... penipuan email.... ;)

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

aku bru dpt smlm! terpinga pinga tatau nak buat apa. tak yah reply eh? baikkkkkk tak reply

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ish sdgkan kalau maybank 2 u pon siap pesan ape2 kalau ask tro email esp mintak password tu sume TAIPU la.....ish!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...