Instagram : @peejburhan

Hoih penyakit tau.

Aku demam lagi.
Macam2 a. Antibodi gila x kuat.
Asyik demam aje. Padahal baru demam ari tu. :/

Aku pun x sure demam apa ni.
Demam urat sebab penat sangat ke.
Or demam sebab ada kena hujan few nights back.

Yang pasti rasa sejuk sampai ke tulang.
Macam udang je dalam comforter.
Badan je panas, tapi flu n batuk xde.
Ok la. Itu aje. Semoga cepat sembuh.
Nak sambung baring n kalau2 tertido lagi bagus.
X larat.


Sent via BlackBerry from Maxis

9 Comments:

HanaBella said... [Reply to Comments]

Get well soon peej..

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ai pn blk mcm seram sejuk je rasa..sbb musim hujan sama kot...semoga cpt sihat k?

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Deman urat, macam mama semalam..
Muntah, beraks..dah tuh demam, punya lah sejuk sampai tido pakai stokin tapi bila bangun pagi..Alhamdulillah
mama dah sihat..

Mr.Clive said... [Reply to Comments]

get well soon! :D

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said... [Reply to Comments]

cian peeja..hehe
better g klinik laa..skang ni musim denggi..kene jaga2 k...take care...huhu

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

pg klinik peej kalu teruk sgt....cek apa yg patut ok...semoga cpt sembuh peej

an15 said... [Reply to Comments]

take care peej!

an15 said... [Reply to Comments]

take care peej!

Sya said... [Reply to Comments]

lately ko asyik demam jek ye peeja..aku rasa ade kena mengena ngan unstable hormon la..sebab ko nak kawen kan?? ekekek..!!

but the fact is could be the weather..hujan sepanjang hari tibe2 panas meledak..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...