Instagram : @peejburhan

followers. yippaaaa.

akhirnya baru ada masa nak blog.
2-3 hari ni busy bee sikit la.
aku kalau busy tu. semua tak sentuh. twitter pun terabai.

anyway aku dapat email ni few days back from a reader.
sangat sweet sebab rajin print screen untuk aku pastu email. ngeh.
thank u don j.

:: email. click for larger view ::

:: print screen 999 ::

aku mmg menunggu jugak 1000 tu.
tapi bila aku ada masa nak check. dah 1001. citt. terlepas.
tapi takpa. lawa gak nombor ni.
number motor kapcai kita orang satu masa dulu. ;p



tapi takpa. sukaaaaaaaa jugak. :D
ok aku tau la korang punya ada yang ramai lagi.
apa sangat 1000.
tp suka jugak. ;p
sebab macam. wah. ada 1000 orang yang sanggup baca blog takda motif ni.

ok mmg la kalau tgk unique selalu macam lebih.
tp kat followers ni ada muka.
so rasa macam..wah orang betul. keh keh.

jadi nak ucapkan thank u. sebab walaupun mungkin korang bernanah baca blog ni.
tapi korang tetap baca kan.
tapi. tapi tapi. sebenarnya rasa malassssss je nak meneruskan.
tapi terpaksa teruskan jugak sebab x update sikit je mesti ramai bising.
orang paling bising ialah orang ini. CLICK HERE.
hmpphhh. so teruskan je la kan.

so thank u again.
n thanks to don j sebab print screen tu.

12 Comments:

PertMuffin said... [Reply to Comments]

aku dah 6 tahun berblog bagai...tapi nak capai 50 follower pun gigil2.. hahaha!
congrats anyway.. walaupun blog takde motif tapi itu yg orang suka nak baca.. :)

Life Of My Lovely Family^_^ said... [Reply to Comments]

congrate ye

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

tahniah peej...mmg blog peej ramai yg bc...

F A R Y N said... [Reply to Comments]

1001 malam... muahhahahaa

nasaoji said... [Reply to Comments]

skang aku berpeluang duk baca jer blog kamu, mengomen, mcm dah kurang...kekangan masa pnya pasai..hehe..

papepun, belog kamu memang rock beb!

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

tahniah...agak2 kalau la dikumpul sume followers ni boleh buat choco train kan...?muehehehe!

bRaiN fReEzE said... [Reply to Comments]

TAHNIAH. TAHNIAH... AKU SUKE BACE BLOG KO NI... SEBAB BANYAK TEMPAT MAKANAN AND MAKANAN YG BEST2 KO TUNJUK! BILE KO BUAT ENTRY MAKAN JE AKU DAH MENGIDAM TERUS CARIK! LATEST PENGARUH MU ADALAH COKLAT DOVE CRISPY! SEBEBAN DALAM FRIDGE.. GO PEEJA GO!!! WAH! BOLEY?

Zumie said... [Reply to Comments]

welcome suke blog kak peeja :)

Mizz Dayana said... [Reply to Comments]

peh! dah seribu siottt. :)

bvlgarigirl @ Arianna said... [Reply to Comments]

Actually kan blog takde motif lah yang paling digemari ramai. hihi

Love your blog peej. keep writing !

=)

peej said... [Reply to Comments]

pertmuffin - takpa. 50 pun ok apa. esp bila tujuan kita mula2 blog sebab sendiri suka kan? so macam kagum ada orang baca kan.

LOMLF - thank u :)

hanim - takda la ramai mana. tp still happy. :)

faryn - haha bongok. kau ni ada2 je kan. tapi masa memula tgk. tu jugak la yang aku terpikir. haha.

nasaoji - thank u. tu la. dah lama tak nampak kau kan.

buyui - chocho train mungkin. tp choco train tak tau. apa tu? mcm choco pops? haha.

brain freeze - yea? oh jealous. kau membuatkan aku nak carik gak chocolate.

zumie - thank u ;p

mizz dayana - heheh. aku pun ada experasi mcm kau. mcm. huiyooo. haha

arianna - thank u girl.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

typo error la....typoo....mesti masa tu sbb ai tgh terbayang2 nk mkn chocolate kot..haha!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...