Instagram : @peejburhan

Apa aku nak buat sekarang?

Noy ni pengkeji kau tau.
Dia buat lagi.
Dia ni kalau dah start marathon series memang x ingat dunia.
Suka dia la kan.
Tapiiiii. If dia layan tu. Aku x boleh buat apa.
Sebab dia akan dengar kuat2. Duduk depan pc lama2.
Aku kena tengok tv. Tapi volume kena slow.
Macam semalam. Aku tengok tv. Dah la tengok gambar aje.
Dia panggil2 aku x layan, tiba2 nampak dia datang nak tutup tv aku. Keji.
Tapi semalam takpa lagi. Ingat abis situ.
Sekali sambung lagi ni.

Dah la tadi dia paksa aku minum starbucks. Kes nak kumpul stamp untuk dapatkan organizer tu kan.
Minum la. Aku bukan apa. Aku ni coffee2 ni x boleh. Aku giddy lebih. Xleh dok diam.

Balik tadi aku kemas-kemas dapur.
Pastu aku plan nak vacuum. Penuh bulu kucing dah umah ni.
Sekali dia tak bagi. Dia kata nanti gangguan. Fine.
Ni aku tgk tv. Cerita tah apa2. Sambil baca subtitle aje. Haha.
Jadi macam mama pulak. ;p

Tapi korang pun tau kan.
Aku kalau minum kopi niiii, mana boleh statik aje. Rasa energetic.
So aku macam x tau nak buat apa ni. Hmphhh.
Tu yang tiba2 type2 entry kat sini. Keh.

But now what?
Xpe. mau lipat baju n maybe buat laundry ke.
Apa lagi eyh? main kejar2 ngan kucing la. ;p

Ish serious aku nyampah minum coffee. Aku rasa aku ceria semacam.
Tgk la pic aku tu. Ceria siap pakai baju ada lep(love) besar. Bhahahah.
Gilo.
Ok la bye-bye.


Sent via BlackBerry from Maxis

7 Comments:

aMyErInAiMiE said... [Reply to Comments]

haha.funny! talking bout starbucks..td g subway JJ AU2. pastu dok online ctu jap.xpasal2 adik mtk kad stamp tu sbb nk g beli java chip sbb nk kumpul organiser.die nk.padahal eden yg stat kumpul! ceh.mtk2 xsempat nk dptkan organiser tu.hehe

Call me apples,call me dia.. said... [Reply to Comments]

Kopi tak salah peej..ahahahah
Besala tu 'kick'lebey maaa

syntheare said... [Reply to Comments]

wahhh....kakak yg selalu kena buli dgn adiknya huhu...

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

noy tgk series ape tu cm best jek?

ai kalau nescafe lagilah..spi ke siang cerah mata..sbb tu elakkan

bRaiN fReEzE said... [Reply to Comments]

hahaha.. sian ko.. kakak mithali mcm ni la.. sabar la ye.. coffee mmg buatorg jadi super active ok..

peej said... [Reply to Comments]

amy erin - dia sampai 15 jan kan. Insyallah sempat.

apples dia - tapi utk org tak biasa. terlebih2 kick dia.

syntheare - apa boleh buat. kesiannnnn.

buyui - tau x penangan kopi ni sampai pukul 8ish am tadi? gila kan.

brain freeze - utk org dah biasa takpa. aku kadang2 aje. aku bukan into coffee sangat la. ikut mood aje.

aMyErInAiMiE said... [Reply to Comments]

huhu.tgk r cne.klu rajin.hee~

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...