Instagram : @peejburhan

PERFECT ANSWERS TO STUPID QUESTIONS....   

‎​
Aku selalu dpt broadcast msg dpd kawan2 kat bbm. Banyak lawak2.
Tapi tak terpikir nak share.
Tiba2 ni teringat, so kasi share sini.

Lawak jugak la yang ni.
Some of the answers.

1. When people see you lying down, with your eyes closed they still ask:- Are you sleeping?
A: No! I'm training to die

2. Imagine when you take an electronic equipment to a technician to get it fixed and he still asks you:- Need it to be fixed?
A: No, it got bored of staying home alone so I brought It over for a ride. >:O

3. When It's raining and someone notices you going out, they ask: - Are you going out in this rain?
A: No, in the next one.
 
4. When you wake up, then comes an idiot asking you: - You Awake?
A: No. I'm sleep walking!(=|

5. Your friend calls your home phone:- Where are you?
A: At the bus stop!:/

6. They see you wet coming from the bathroom:- Did you just have a bath?
A: No, I fell in the toilet bowl! 8-|

7. You are standing right in front of the elevator on the ground floor and they ask:- Going up?
A: No, no, I am waiting for my apartment to come down and get me. 

8. Your boyfriend comes to your house with a bunch of flowers. And you still ask him:- are those Flowers?
A: No baby! They are Carrots.

9. You're in the toilet when someone knocks on the door asking:  - Is anyone in there?
A: No! The SHIT is talking to you!
>:/

Haha bongok kan.
Tp selalu kan org tanya soalan2 bodoh ni.
Mungkin kena start praktik kan jawab sarcastic mcm ni la.
Ke korang memang jenis ganas n bg jawapan mcm ni?
Sent via BlackBerry from Maxis

17 Comments:

Che Sue said... [Reply to Comments]

hahaha tak tahan tang 'the shit talking to u' terus terbayang benda tu ada molot n mata.. err yeahh gross!

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

he he he..sgt kelakar...sy xdelah jwb mcm tu..jwb jelah mcm biasa wpun dlm hati nie geram jer....

FiQa said... [Reply to Comments]

hehe. bila bace yg psal "bath", teringat zmn diploma.

ada la sorang kwn ni, konon beramah-mesra la nak tanya.

dah terang2 sy pegang towel, dgn alatan mandian, dia pi tanya :
"hai awk. nak pergi mandi ke? (dlm loghat kelantan)"

terus sy jawab "dok. nok gi shopping."

terus kena label, "sombong gila minah yang duduk bilik hujung toh".

=P

apa2 pun, sekarang dh jadi kawan baik. hehe.

shuweet said... [Reply to Comments]

sme tu sebab dah terbiasa kan...nak wat modal berborak..hehehehe

bRaiN fReEzE said... [Reply to Comments]

yela.. aku ase aku pn penyumbang kepada soalan2 budus tu.. mase soal tu tak terfikir pn kebodohan nye kn?? hahaha...

AziniMZ said... [Reply to Comments]

yg selalu aku buat..
tgk org basuh kereta.. aku tegur basuh kereta? saja nk menegur.. kang tak tegur kata sombong..

NenekPenne said... [Reply to Comments]

yaa selalu i kasi jawapan itu mcam lorrr...

penah my ex tanya beli roti tu kat mana? so i jawablah, kat kedai basikal...muahahhaa.....

peej said... [Reply to Comments]

che sue - haha bungok. over betul sampai nak bayangkan begitu sekali.

hanim - kan. kita jenis tahan. pastu sendiri emosi.

fiqa - haha. mmg la konon nak mesra kan. tp kadang2 soalan tu tak masuk akal langsung kan.

shuweet - tu la. peramah dgt sampai tanya soalan2 bengong.

brain freeze - hahha. kau mungkin kategori peramah.

azini - hahha. tu antara soalan favourite org malaysia. tak basuh kereta tanya, "siram bunga?" tak pun, "menyapu ke?" wth. pitam.

nenek - hahha. mesti bengang je kan. tp nasib la. sapa suruh tanya soalan macam tu.

AziniMZ said... [Reply to Comments]

tu la pasal.. padahal bkn tak tau org tu buat apa.. tp takde modal nak tegur benda lain..

peej said... [Reply to Comments]

tu la. ni kira kes. terlebih peramah la.

bRaiN fReEzE said... [Reply to Comments]

Hahaha.. Baru aku tau perasaan org yg aku tanye tuh! Mesti menyampah gile... Arr.. Malu!

bRaiN fReEzE said... [Reply to Comments]

Hahaha.. Baru aku tau perasaan org yg aku tanye tuh! Mesti menyampah gile... Arr.. Malu!

Drama Mama said... [Reply to Comments]

hahahahhahaha this is shit talking to u! GROSS!!!!!!! wakkakakakka

http://twinkywinkystars.blogspot.com

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hahaha. soalan last tu. ada sekali kt toilet shell. aku neh mood dah la x baik. pastu dtg budak ngan mak dia ni masuk toilet. aku kat dalam tu. pastu budak tu dok goncang2 pintu tu. bongek kan. goncang2 sambil tny mama dia, ada org ke ni. haih

aku keluar je, aku ckp. "dah kunci tu ada orang la"

amik setepek. org tgh bad mood lagi mahu main2 :p

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

mcm ayat soklan melayu.."th jemur kain ke bedah..?"

jawapan:"taklah..tgh mandi"

:P

peej said... [Reply to Comments]

brain freeze - tapi takpa la. takda la org kata kau sombong kan.

drama mama - sorg lg yang imaginasi terlebih. jgn bayangkan plissss.

sweethoney - hahaha. garangnya. tp betulkan. rasa annoyed. esp if sakit perut. org pressure2 kat luar. nak beroperasi pun tak tenang. hahah

buyui - a ah. tu salah satu soalan fav tu kan. byk tanya pulak. kalau tolong jemur tu takpa la jugak.

Perempuan Ini said... [Reply to Comments]

hahah..ramai yg ske tnya soklan mcm tu..mostly to start a conversation..tp tak sedar sbnrnya soklan bodo..

tp still tak smpai hati pulak nk balas camtu kan..except kalo tgh bad mood,mmg kene lah..teheee~

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...