Instagram : @peejburhan

Nice on girls

ok doing this for my junior back in terendak, mas.
ok takda la junior betul2. dia waaayyyy junior la.
aku dah takda baru dia kat terendak kot.
tapi dapat tau n kenal masa jubli perak 2008 tu.

so dia mintak tolong aku.
so aku mintak tolong korang.
haha, padan muka. sapa suruh baca blog ni. kan dah kena tolong.
jangan malas n kedekut nak tolong.
korang pun kerja ngadap facebook je kan? kan? kan?

dia ada blog shop.
n rajin join bazaar2 ni.
so bazaar yang dia join ni buat contest.
so mintak la tolong untuk like the photo.
so alang2 tu. aku mintak tolong korang sekali.
haha jangan malas. hari khamis kena rajin.
ceh apa kena mengena rajin ngan hari khamis?

ok ni email dia kat aku.
senang aku tepek terus.


hi all, Mas from nice on girls here. I'm entering a contest. I really need your help to like my pictures. Hope that you are kind to help me out :)

first, like this page :



next, like all 5 pics posted by me by clicking the like button :
*you can also click next picture for my next four products and then click like button*
Thank you for your help loves!

so here is the catch.
apa korang ingat korang tolong ni buta2.
of coz la ada faedahnya.
kijam. tolong like pun nak imbuhan kan.
tapi siapa taknak kan? aku pun suka je.

so ni la dia.
setiap gambar yang korang "like" tu. 
korang akan dapat discount bila shopping kat NOG.
kecuali kalau korang beli jam. sebab 'bracelet watch' memang dah murah. 
kira kalau korang like 5-5 gambar tu. so kau boleh la discount untuk 5 item.

apa? nak main tipu? tak click tapi nak discount.
mana boleh. sebab kalau korang nak claim discount korang tu.
korang kena sertakan nama profile facebook korang.
dia akan check. if betul then boleh dapat discount tu.
oh masa bg tau tu. sila tulis "NOGpeej" kat nama tu yea.
so dia tau la datang tu daripada sini n maka dapatlah discount yea. heheh.

contoh : kaseh puteh (NOGpeej)

:)

sangat mudah.
oh ni url shop blog mas ni.


so selamat bershopping ngan harga discount tapi harus la click2 "like" pics tu yea.
kalau tak jangan feeling nak discount plisss.

ok tu je. babai.


2 Comments:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

ok..dah like dah...

Shahrizat said... [Reply to Comments]

ok boss...siap!..teh tarik satu..haha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...