Instagram : @peejburhan

mau peluk sampai terkentut-kentut boleh?

lagi nak dekat time. lagi rasa rindu kat jonet tak tertahan-tahan.
aku ngan noy excited nak mampuih.
ikutkan hati mau amik dia kat KLIA terus.
tapi takleh la kan. mesti dia nak ngan family dia.
nak bukak2 luggage semua. nak bagi2 hadiah2 ke apa.
kang kita orang macam menyibuk aje. tsk. :(

takpa. tunggu sampai dia free n turun KL la kan.
pastu boleh peluk kuat-kuat sampai terkentut-kentut. haha.
mesti korang tak faham je kan. kenapa sampai nak terkentut-kentut kan.
tah mama la ni. dia suka cakap, ""haih, sayang/cinta sampai terkentut-kentut"
kira maksudnya, dah sayang sangat sampai orang tu terkentut2 pun dah tak kisah. wangi aje.
so macam tu jugaklah kami sayang kat jonet ni. so mau peluk dia sampai terkentut-kentut.
sukaaaa laaaaaaaaaa.

so tadi bukak la fb dia.
tengok dia masukkan pic baru dia.
lagi bertambah rindu. weeeeee~
mari share few here.


lawak. ada sekali tu dia punya status something like, " apesal la kau pakai seluar katok tengah hari ni. kacau emosi betul"
aku n kawan2 dia komen2 la. mesti dia syiok la tu cuci mata.
n ada tanya. siapa yang sexy sangat sampai dia terganggu emosi tu.
pastu dia kata, " kalau dok kat padang pasir ni dah lama sangat. unta pun aku tengok sexy"
hahha. bongok. so tadi tgk dia amik pic ngan unta. aku rasa takleh blah.
unta sexy? kau memang gila jonet.



tengok gambar ni jadi super excited.
sebab rambut jonet dah panjanggg. cantik sangat.
dia ni mana pernah nak panjang. asyik potong aje.
harapnya balik nanti kekal la. bukan betul. silap2 aku tak sempat jumpa dia potong nanti.

tapiiiiiii. paling takleh blah.
ada gambar niiiiiiiiii. :(((((((
takooootttt. tak suka.


gilaaaaa. uwaaa. aku yang tengok ni pun dah kembang2 tengkuk.
scary nak mampos. why jonet why?
tapi dia memang daripada dulu if la dia kata dia nak pet. dia nak iguana.
gilo.


siap pose macam ni pulak.
aku ingat sekor aje. sekali dua.
pitam. aku baru lipas dah menggelupur. padahal if pijak mati kot.
ni pulak besar macam tu. hoih tak sanggup.
n paling ngeri. tak silap aku dorang makan ok. dhab kan ni.
wth.
takpa. dia balik nanti aku bawak dia makan tempat2 normal.
kat sana takda hiburan sgt kot. tu yang biawak pun mcm best aje buat main n makan kan. erk.

whatever. saya tetap la excited jonet nak balik.
rindu sangat dah.
mesti korang muntah sebab asyik la kata rindu jonet kan.
suka laaaaaa. ;p

korang x suka sudah. nama mu dolah. tetek mu sebelah.
babaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

p/s : oh lupa ahad ni 28th nov ni ada 'I <3 bazaar flea market' from 11am to 9pm kat subang parade. nak tau lebih boleh pergi blog ni yea. shortales bunny. ala yang banyak baju comel2 itu. x caya boleh pergi n tgk sendiri. selamat bershopping.

13 Comments:

sI tEDI said... [Reply to Comments]

salam peej,
lama betul tak masuk kat sini. itu jonet ke? kenapa dah lain benor ghupanya??

nampak kuruih dan cantik. =))
Maaf, tak tahu jonet ke mana dgn iguana dgnunta tu.
nanti kena baca balik entry2 lepas. byk tertinggal ni. =))

Happy weekend peej n noy. =))

NenekPenne said... [Reply to Comments]

mcm happy jer life jonet.... patutkan aku jadi mcm dia jer.. *tetiba* sebab aku rasa hidup aku dull...

subang parade? harus pegi..doket dgn rumah....

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

jonet, silalah cepat jumpa ini peeja. kalau tak hari2lah dia meraban kat sini nak jumpa jonet, nak jumpa jonet. sian aku tgk. mcm org gila bayang. hahaha :P

Anisah Salamat said... [Reply to Comments]

hi peej. i ada link ur blog dkt my list. hope u dont mind.
suke bce sume entri u, hehee especially psl makanan (:

Anisah Salamat said... [Reply to Comments]

hi peej. love ur blog. i ada ltk ur link dkt my blog. n my friend pun suka baca. suke sume entri, especially pasal makanan. hehe
hope u dont mind yeahh (:

A.I said... [Reply to Comments]

cantek pulak jonet dok kt padang pasir :)

cik syahira said... [Reply to Comments]

ahhahahahaha. nak gelak dulu. syabas atas ending yang sedemikian rupa. peej ni kelakar la. cam tu pun boleh buat ending kan? tak apa. tak apa. janji entri best!

dhab tak apa kot. kalau makan monyet lagi menangis. euuww~ <- sebab kesayangan saya dah makan. *kembang tekak secara tiba-tiba.

ok. babaiii..

bRaiN fReEzE said... [Reply to Comments]

wah.. jonet mau balik... berbunga-bunga ati mu ye Peeja!

Shahrizat said... [Reply to Comments]

oh doktor sudah kembali...
sukew laa dengan pantun dolah tuu..hahaha lama tak dengar.
itew jew...(aloh goli pulak tokak tulis cenggini)

peej said... [Reply to Comments]

si tedi - kan. cantik sangat. dia pergi western sahara 6 bulan under UN. tp ahad ni balik. yippaa.

nenek - kan. macam gembira. tp kalau orang letak kau kat sana. mati kutu ok. haha

sharpshouter - haha. biadap. tak ok. kat fb jonet cakap dia pun rindu aku ok. mana ada gila bayang. sama2 gila ada la. ;p

anisah - its ok. thanks. oh n welcome on board. :)

a.i - mengikut kecantikan kawan dia kot. heheh.

syahira - whatttt? makan monyet? whyyyyy??? pelik2 la kan.

brain freeze - sangat ok.

shahrizat - kau jangan nak terkenan bahasa pelik tu yea.

Along said... [Reply to Comments]

mesti peej hangen je kalo along komen entry lepas2 -- sbb konfem malas dah nak reply :P

takpe peej, tapaya reply.

i just wanna say, aku paham gile perasaan rindu kawan perempuan yg jauh di mata neh -- rindu yg leh bau kentut org pun ingat kentut dia *over*

gambar2 jonet -- speshly gambar turun kapal terbang tuh pergh -- kacak gila.

selamat menyambut kepulangan jonet! ^^

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

setuju jonet makin lawa... :)

tgk la keje dia ape..so harus lah tak takut dgn srgala benda..so dhab tu..small matter lahh...

mmg nampak sgt kt sana x de hiburan...x pe pengorbanan tu.....

armouris said... [Reply to Comments]

lagi info tentang kentut di SIHAT SELALU - Soal Jawab Tentang Kentut

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...