Instagram : @peejburhan

The Jerk- Take Me Out (rejected promo for NTV7)



aku ada dengar2 pasal new reality tv show on NTV7 ni.
pasal dorang nak carik ramai singles.
lelaki n perempuan.

so google la.
maka ternampak video ini di youtube.
maknanya mmg betul la kan.
weoooww. best a. senang betul orang sekarang. nak carik pasangan boleh masuk tv show aje.
zaman aku dulu bersusah payah dressing kasi nampak hot. wah hot ke uolls? hahahha

so sesiapa yang dah lama kesepian n nak try their luck.
boleh la masuk show ni kan.
harus glams terus sampai tak tau nak pilih siapa nanti. heheh.


so if berminat. 
macam yang tertera kat video ni.

Audition : 27th - 28th November 2010
Time      : 11.00am - 7.00pm
Venue    : Sri Pentas, Bandar Utama.

untuk maklumat lanjut. boleh email ke.


so selamat ber-audition peeps.

2 Comments:

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Umur terbuka?? warga emas pun boleh ker?? he he he jgn lah marah, mama melawak jer..

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ish ish... mcm desperate je or kes nk glem kot..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...