Instagram : @peejburhan

hari-hari pun mau jumpa ka?

kan hari tu aku pergi PD ngan dorang.
memula tido umah dorang.
so macam dua hari spend masa sama2.
bila balik umah sangap je rasa. rasa nak lepak lg. haha boleh?
padahal baru tak sampai sehari. haha.
tapi tak cakap apa la. segan.
haha bengong. dah kenal bertahun nak segan kan.

noy lak tak puas hati sbb dia kan x dpt join.
tengah kita orang terpikir. huda bbm noy.
cakap. apa program? wah teruja.
ceh dorang pun rasa nak lepak lg. bagus.
so plan2. maka mari tengok wayang.

dorang park kereta kat umah kita orang.
then off we go.
kami adalah nak tengok cerita takers.
ramai manusia sexy tu. :p
tapi ice cakap, review kata cerita tu tak best la. biasa je la.
so tengok la cerita lain. fineeeee.

bagus tak tunggu lama.
dalam 20 minutes je kot. wayang muncul.
before that beli bisou cupcake dulu. sedappp.
tapi tak amik pic la. by the time aku makan tu.
cupcake dah tergolek2. hahaha. ;p


:: noy biadap. aku suruh pegangkan air sementara aku nak snap pic. dia asyik la sedut2 air tu. tau2 nak setengah dah jalan. ::

:: my baju adalah from kedaipanas :) ::



haha ice takleh blah.
masa dia nak pakai jacket tu dia cakap.

ice : kau ingat tak jacket ni?
me : tak. kenapa? ada sapa belikan untuk kau ke?
ice : tak la. ni jacket dpd aku form 3. kau tak ingat. aku selalu pakai.
me : tak langsung. hello. sorry. masa aku form 3 aku dah tak minat kau. kau dah tak hot stuff. hahahaha
ice : hahaha. kurang ajar
huda : haha. masa tu pija suka siapa?
me : saya form 3 kan dah suka kamarul z******. mueheh. ish laki orang dah tu. fineeeeeee * wah tetibe emosi*
ice : ye la. lupa-lupa.
me : tah confident pulak aku nak ingat baju2 kau. zaman form 2 tu aku ingat la kot. hahahaha.

so bongok. its fun sekarang dah boleh gelak.2
masa mula2 dulu. if ungkit je cerita2 lama. aku panas telinga ok.
bila terdengar je certain lagu tu rasa nak terjun lombong. x suka. maluuuuuu.
sekarang ok sudah. ;p

oh kami adalah tengok cerita unstoppable


ok la. okaaayyyyyy la.
nak kata tak best tu tak la.
nak kata best sangat pun tak.
sebab. aku rasa cerita dia mendatar macam tu aje.
takda cemas. takda terkejut. kelakar pun takda.
kerja nak selamatkan keretapi. n macam boleh predict ending dia kan.
well yeah. tu je la.
kira kepuasan kau tengok movie tu takda la.
abis movie semua senyap. takda apa kau nak bincang ke or teruja lepas tu.

lepas abis tengok semua salah2kan ice.
sebab patutnya tengok takers. urgh.
dah la ramai orang cakap best gilak cerita itu. hmmmm.
paling terkilern. sebab ramai orang sexy dalam itu cerita.. saya sukaaaaaa ;p~
nanti tengok la kan. ye la tu. tah bila.

lepas abis movie. makan kat krisik pulak. lepak berjam.
then sambung lg lepak berjam kat umah aku lak. gila.
end up dorang gerak almost 3am. haha gilo.
lepas tu semua senyap. mungkin baru menyedari. if lepak lagi ni confirm muntah.

tapiiiiiiiiiiii. paling x sabar. jonet kesayangan saya blk hujung minggu ni.
yippaaaa. lamanya tak jumpa. nak peluk dia sampai meletop. heheh.
ok tu je bye.



10 Comments:

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

aku hari tu, keluar dengan acik zam, lama gile tak lepak. tgk gak citer unstoppable nih. sanggup tu kau duduk 5 row dr depan, punye lama tak lepak sama kan.

ehhhh kurus ok. kurusss...... jangan kan org jantan pandang. aku ni pon duk tenung lelama. biadab ok! mana boleh kau kurus dulu!!!!!

chantik plak henbeg kau tu. suke!!!

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

takers best la weh...

abihla meletop meletop weekend ko nnt.haha

NenekPenne said... [Reply to Comments]

i dah tengok takers... mmm nak kata best sangat pun tidaklah...biasa2 jer jugak..rompak bank..isu dendam..kurang menyengat laa gitu...tapi depends pada tuan punya badan jugak kot....

unstoppable tu pun biasa jugakkan..datar mcm tu jer... lagipun tu citer benar..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ha a la. mcm lama je x nmpk jonet. ekeke

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

hey jonet nk balik dah...wahhh [tetb mcm kawan aku nape?] *tumpang gembira :)

appledia said... [Reply to Comments]

Ala..unstoppable tak best ker?*_8

cc said... [Reply to Comments]

best la peej cite ni! apa plak xbest? ;p

pd sy best la sbb rs suspense time tgh tgk tuh...

ke 2 alam best? LOLOL

Misterious Yuyu said... [Reply to Comments]

aaaa..waaa kak peeja udah kurusss...mauu kruss jugeee...=(

afiq said... [Reply to Comments]

saya rasakan... takers lagi best dri unstoppable. *dengar certain lagu rasa nak terjn lombong itu sangat kelakar ye. sebab aku pon macam itu kadang2, wahahha

peej said... [Reply to Comments]

lilred - gila kau. mmg tak ah. kalau kurus boleh masuk miss world. cantik kan. aku suka. tapi aku suka handbag besarrrrrr-besarrrrrrrrrrrr.

sharpshouter - tu la. tak sabar betul menunggu kepulangannya.

nenek - mak sker penjahat2 ni. dah la sexy. rompak bank pastu bg duit tu kat aku. haha. wah buruk perangai kan. haha.

wani - dia kan takda kerja ngan UN tu. dah 6 bulan. :/

buyui - haha lawak. dia lak excited lebih kan.

appledia - eh takda la tak best. ok. takda la rasa rugi duit ke apa. best la. cuma maybe terkilan tak tgk takers kot. wah boleh mcm tu kan.

cc - eh tak kata pun tak best. kata ok la. boleh la. cuma kurang rasa suspense tu. rasa mendatar aje.

yuyu - mana ada dik. macam balak tu.

afeq - haha. kan. rasa macam kenapa la aku buat benda2 bodoh ni masa muda2 dulu. kehhh.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...