Instagram : @peejburhan

Get the new Blackberry Bold 9780 with Celcom.

[ADVERTORIAL]
[sticky mode - scroll down for latest entry]

Bagi aku, Blackberry ni macam bestfriend kita.
Almost 24/7 melekat je kat tangan. 
Nak pergi mana-mana pun akan bawak my blackberry.
Sebab boleh stay connected  via email, mobile, internet bila-bila masa n kat mana2 pun.  
Boleh check email, receive and open email attachments, browse through my favorite sites, stay in contact with loved ones via Instant messaging, mobile calls, sms & much more!
Dengan Celcom Blackberry  kita boleh stay updated & connected dengan semua orang 24/7, wherever you are – bukan dengan e-mails je, but Facebook, Twitter and even Foursquare ! Aku paling suka twitter la kan. J
Boleh upload pics, update status or reply status kawan-kawan anytime, anywhere! 
And there’s also the awesome Blackberry Messenger
J Boleh gossip non-stop chat ngan kawan-kawan from your Blackberry! Heheh.

Ada yang cakap. Dorang tak berapa suka phone jenis touch screen and slide.
So ada yang tak berminat ngan Blackberry Torch 9800 yang baru di lancarkan baru-baru ni.
Jangan risau. Sebab Blackberry ada keluarkan phone baru which is Blackberry Bold 9780.
Atau ramai panggil Bold 3. 


And Celcom adalah yang pertama di Malaysia yang membawakan smartphone ni di Go Mobile! 2010 di KL Convetion Centre pada 13-14 Nov lepas.
Pelanggan yang purchase on that day dapat membawa pulang hadiah2 menarik seperti Modenas Bike, free phones and much more.



Bold 3 ni rupa lebih kurang sama je ngan Blackberry Bold 9700 (Bold 2).
Mesti ada yang cakap. Kalau sama buat apa nak beli kan?
Ok rupa macam nak sama, tapi Bold 3 ni penuh ngan power packs features. 
U can check it out HERE.


Bawah ni table untuk membezakan antara Blackberry Bold 9780 dan Blackberry Bold 9700.

Tak pun if korang suka touch screen n slide phone, still belum terlambat untuk dapatkan Blackberry Torch 9800 ni.

Check out Blackberry Torch 9800 amazing features HERE.
Korang boleh dapatkan phone ni dengan plan yang affordable daripada Celcom.


Celcom Exec postpaid plans




Celcom Biz 



Sign up dengan Celcom hari ini untuk dapatkan freebies berikut. CLICK HERE

Blackberry Bold 9780 – FREE softskin worth RM48
Blackberry Torch 9800 – FREE casing worth RM68 *while stock lasts.
Why Celcom?
·         Sebab Celcom merupakan Malaysia’s No.1 Blackberry provider, with the best deals on Blackberry smartphones and plans!
·         Increase the efficiency of your business with Celcom Biz with an extensive range of plans and services enabled through Celcom and BlackBerry from Vodafone such as:
o BlackBerry instant messaging, Yahoo Messenger, Google Talk & Windows LIVE
o Mobile Facebook, Flickr and other subscription services

So jangan tunggu lagi.
Get yourself the latest Blackberry that suits your lifestyle with Celcom.



1 Comments:

Ct SoLeHa said... [Reply to Comments]

wow..beshnye..tp xde duet nak beli..haha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...