Instagram : @peejburhan

Dapatkan Blackberry Torch 9800 dengan Celcom

[ADVERTORIAL]
[sticky post - scroll down for new entry]

On Friday, 29th November 2010, Celcom melancarkan Blackberry Torch 9800 kat Pavillion, Kuala Lumpur. depan La Bodega.
ramai sangat datang and beratur seawal pukul 3 pagi untuk dapatkan Blackberry Torch ni.
sebab masa pelancaran tu, Celcom menawarkan harga yang murah terlampau.


10 pelanggan pertama dapat Blackberry Torch ni dengan harga RM8!
100 pelanggan selepas tu dapat beli dengan harga RM488
dan 100 pelanggan seterusnya dapat beli dengan harga RM888
seriously it was a great deal. sebab dekat pasaran harga Blackberry Torch 9800 ni RM2188 ok.
few months back. aku n noy tanya kat low yatt. harga ialah RM2400. 
see the huge difference. madness.

harus la orang berebut nak dapatkan jugak Blackberry ni on that day.
check out the crowd.


:: crowd queuing around 12ish pm ::

:: tapi penat2 beratur tu rasa lega sikit. sebab dapat air n makanan from La Bodega :D  ::

:: around 1ish pm ::

:: emcee tanya2 soalan untuk yang bertuah. if jawab betul dapat free gifts ::

:: entertain by a magician ::

:: the queue by 3pm ::

after hours of waiting.
akhirnya pelancaran start pukul 3.15pm.

:: so ini lah the lucky 10 yang dapat beli Blackberry Torch dengan harga RM8 sahaja. waaaahhhhh. gila best. nangis ::

tapi jangan risau.
kalau korang terlepas untuk dapatkan Blackberry ni masa pelancaran hari tu.
korang tetap boleh beli jugak h/p ni dengan harga yang berpatutan dan coverage terluas dengan Celcom, komuniti Blackberry no 1 di Malaysia.
boleh dapatkan kat semua outlet Blue Cube di seluruh Malaysia, starting 3rd November 2010.

saving banyak if beli ikut plan postpaid daripada Celcom ni.
pilih plan yang sesuai ngan keperluan korang.
ni antara plan2 yang di tawarkan.



sign up ngan plan kat atas ni.
n korang akan dapat FREE Blackberry Torch casing & LIMITED EDITION battery door cover!


jangan miss out peluang memiliki Blackberry Torch 9800 yang mempunyai features menarik ni.


bukan semua Blackberry sama.
Celcom Blackberry bagi the best deals in town n the widest coverage walau kat mana pun korang.
check out dorang punya affordable plans dengan lain2 jenis Blackberry smartphone yang sesuai ngan korang kat sini CLICK HERE 


8 Comments:

swit@kon said... [Reply to Comments]

ko dapat tak aritu????
;)

sweethOneY said... [Reply to Comments]

keji gila dapat blackberry torch dengan rm8!!!!!!

jeles huwaa... kenapa aku tak tahu menahu. kalau tak, pukul 2 pagi aku dah beratur. haha. saje je buat hari jumaat kan..

ceera said... [Reply to Comments]

serius murah meh
kalau aku tau aku pun nak beratur wey, haha

Arin said... [Reply to Comments]

adik aku one of yang dapat grab RM8 tu. beratur dari jam 7:15am untuk grab the promo. :)

Lynn Rahman said... [Reply to Comments]

8 rgt je? mak ai.hp cina made pn klh ni.

lily lotus said... [Reply to Comments]

bertuah betul yg dpt dgn harga rm8 tu!

mad redo1 said... [Reply to Comments]

mad redo1 kebosanan, lantas key-in "kencing dalam seluar" dalam google search... tup-tup keluar muka peej...

so alang-alang dah nampak muka peej, so might as well say 'hi'

"Hi Peej!"

peej said... [Reply to Comments]

switakon - akan dibuat lain entry pasal tu.

sweethoney - kalau buat weekend lagi panjang berjela kot line.

ceera -tu la kan. kalau aku tau pun aku beratur dpd pukul 2 am. haha

arin - really. hoh. very lucky.

lynn - tau takpa. rokok lg mahai ok.

lily - tu la. rezeki mereka.

madredo - haha. takleh blah ok. hiiiiiii. lamanya tidak ketemu di alam maya ni kan.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...