Instagram : @peejburhan

current addiction

hoh. lately ni perasaan mau menari makin menjadi2.
especially bila tau cik jonet sudah mau kembali ke pangkuan ku. haha.
memang la selama ni noy ajak join if dia pergi ngan kawan2 dia.
tapi malas. aku nak simpannnn lama. so bila pergi ngan jonet terus lepas geram.
wah matiklah dah tua-tua tak sedow diri lagi kan.
takpa. kasi pulun. nanti dah kawin kena insap.
wah kawin? paaaa dia ni.

anyway ni nak share apa yang aku tengah suka sekarang.
last monday tengok AMA.
so nampak ada lagu ni.
oh AMA ialah American Music Award. bukan ama kat hospital itu.
nampak B.E.P perform lagu ni.
suka. so check out kat you tube dulu. sebab tak sure title apa.
jumpa. tapi takda video clip lagi.
ada sound clip aje. so tepek sini.

B.E.P - the time(dirty beat)



then tetiba terjumpa lak video ni.
lagu the time ni.
from the donkey wheel.
gila creative weyh. suka gila aku tengok.
macam gempak pun ye. berkali2 aku tengok.
pastu bila tengok muka aku menyengih aje. tengok gelagat n memek muka dia kat kotak2 tu.
oh suka. so sila tengok.




best kan? best kan?
pastu tengah dok layan2 lagu.
noy try suruh aku search lagu nak download.
aku tanya tajuk apa. dia tak tau. dia kata try je papamericano.
haha sekali jumpa ok.
wah bertambah2 suka.
ni la lagu dia.



wah bertambah suka.
jonet cepat balik plissssss. rasa slow lak masa berjalan.
ceh hampeh kan.

well aku suka lagu2 ni. kira current addiction la.
dengar ulang2 sampai muntah.
so mau share ngan korang.
korang tak suka nasib la.
kitew sukew jugak lew. lewlewlewewewewew.

hahhaa. babaiiiii.


6 Comments:

cik enon lalalaa said... [Reply to Comments]

kitew sukew jugak lewww..hew heww..
ok bergulung gulung lidah nak sebut..hehe..

hye sis peej!

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

lagu dia ok...tang v clip tu..nape tah ai x suke tgk muka yg pki spec tu...hewhewhew..

A.I said... [Reply to Comments]

on blog kau layan lelagu ni - smbl wat keje (^_^)

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

ok, part ending mmg mcm nk lempang.haha

lily lotus said... [Reply to Comments]

ohh berdansa!

nasaoji said... [Reply to Comments]

hehe..aku klu minat sesuatu lagu pun, akan layan..layan nn layan..sampai pening dgr, bru stop.. ;)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...