Instagram : @peejburhan

BIO-Zone Car Sterilizer

[ADVERTORIAL]
[sticky mode - scroll down for new entry]

:: click n enlarge for better view ::


pernah dengar tak pasal BIOzone Car Sterilizer ni?
kalau tak pernah. meh sini aku cerita. 
aku nak cerita detail bahasa2 pelik2 pasal ozon la apa la. mesti korang pun tak faham kan.
kalau korang jenis suka nak tau details. boleh baca pamphlet kat atas sekali tu.

BIOzone ni bukan macam penwangi2 biasa yang korang selalu beli tu.
dia takda bau. tapi dia bertindak untuk menyegarkan kereta korang.
sebab dia tukarkan O2 (oksigen) ke O3 (ozon) then jadi oksigen balik untuk kasi buang2 bau x enak tu la.

kan kadang2 kau naik kereta. esp yang merokok la.
mesti bau takleh blah je kereta. macam ada bau pelik tu la.
orang perokok memang la tak rasa effect. macam mula2 masuk kereta je la kau rasa semacam. lepas tu relax aje.
tapi bagi bukan perokok. mesti rasa tak selesa je kan.
so kalau pakai benda ni. dia akan singkirkan bau tu la.
bukan je bau rokok, macam2 la boleh. bau haiwan ke. kan kucing pun ada bau dia, bau kereta ke.
macam2 la. tak pun kau baru blk pasar. kadang2 bau ikan la, bau durian la.
pakai BIOzone ni. dalam 5 minit hilang bau tu.

kalau tak kadang2 aku tengok bapak aku nak hilangkan bau2 ni.
kena bukak tingkap kereta. bukak boot supaya bila kena panas kurang la bau tu.
kadang2 lupa nak tutup tingkap. hujan. tak pasal2 basah je seat kan. habis hapak balik.
so ngan adanya BIOzone ni. tak payah susah2 nak buat semua tu.

Kelebihan BIOzone ni ialah.

• Selamat (penghasilan ozon tidak melebihi 0.03pppm)
• Ringan
• Mudah di gunakan
• Menggunakan teknologi cold plasma jepun yang
o menghasilkan ozon pada tahap yang tepat
o tidak menghasilkan bahan-bahan sampingan (nitrogen oksida)
• Tanpa penyelenggaraan
• Mesra alam
o US FDA menetapkan tahap maksimum ozon yang di benarkan pada 0.05ppm

okay,dah cerita pasal kelebihan bio zone ni,
mesti korang nak tau harga kan??



harga macam gambar kat atas ni.

Semenanjung Malaysia = RM175.00
Sabah Sarawak            = RM 176.00

harga ni termasuk ngan postage. :)

mesti korang rasa cam ‘ee mahalnyer’ tapi bagi aku,aku rasa berbaloi. 
Sebab apa aku cakap berbaloi?

sebab kalau kau beli pewangi biasa untuk kereta tu pun if yang bagus. mau dekat RM20 kan.
pastu kadang2 sebulan lebih dah abis. kadang2 tak sampai pun.
tambah2 if kau parking tengah panas kereta kau. tau2 kering kontang aje. :/
pastu bayangkan benda wangi. tiba2 kereta kau ada bau2an kurang menyenangkan.
kau bayangkan bercampur. memang tengik kan. pitam ok.
tapi BIOzone ni dia segarkan balik. takda pewangi pelik2 ke apa.
neutral kan balik bau kereta 



Yang bestnyer bio zone ni ade warranty 6 bulan dan boleh di pakai selama 2 tahun.


Bayangkan korang beli pewangi kereta sebulan RM20 X 2tahun = RM 480
Kalau beli bi zone ni harga RM175, korang dah jimat RM305
So berbaloi ke tak??



cara pakai pun senang aje.

Masukkan BIOzone Car Sterilizer ke dalam soket pemetik api rokok. Unit akan dihidupkan (dengan bulb yang menyala).
Pasangkan penghawa dingin untuk penyegaran udara yang berkesan.
Pakai dalam masa 5 minit,bau busuk semua akan di serap dan akan menghasilkan oksigen dan bau yg segar.



senang aje kan. Mudah dan ringkas.
so boleh la cuba.
nanti aku cerita lagi k. 
buat masa ni, ni je dulu k.

so if korang berminat. korang boleh email kat aku.
tajuk sila tulis macam tajuk atas ni yea.

faranadira@gmail.com


or sms kat no ni 013-6870287 / 019-2066369

ok. tu je. buhbye.
buatlah pilihan yang bijak.
haha tiba2. macam iklan kat tv pulak.
ok byeeeee.





4 Comments:

Lembayung Senja Photography said... [Reply to Comments]

Hi Peej! Nak tumpang tanya, iklan macam dalam post kali ni, berbayar ke? sebab saya ingat nak mintak Peej iklan kan untuk saya. Tq! ;)

-aida

peej said... [Reply to Comments]

u can contact me via email.

nurhafiza.burhanuddin@gmail.com

Nad.is.me. said... [Reply to Comments]

PEEJA! Aku ada soklan.

So does that mean, kalau kita letak sterilizer ni kan, means kalau letak pewangi pon takda bau wangi-wangi kah? Kemacam mana tu?

Sangat bagus ok mende ni. Boleh beli utk di jadikan present! I laike! :D

peej said... [Reply to Comments]

nad - ok ni aku bg tau apa yg aku experience la yea. smlm aku beli mc d. after awhile bau fries tu penuh tau dlm kereta. aku check rupanya biozone ni tak jejak betul. so aku betulkan. then after 5-10 minutes bau tu hilang. then aku rasa macam bau pewangi kereta rasa kuat aje. aku tak tau la aku yang psychology ke kan. haha.
tapi aku tak ckp apa diam aje. sekali noy cakap, "aku rasa benda ni mmg bagus la. dah takda bau2 pelik". baru aku pun sokong la. heheh.

oh aku ckp ni bukan sbb aku promo ke apa. ni yang aku rasa la. tak tau la orang lain rasa apa. :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...