Instagram : @peejburhan

BIO-Zone Car Sterilizer - part 2

[ADVERTORIAL]
[sticky post - scroll down for new entry]

ok cerita lagi pasal BIOzone car sterilizer ni.
hari tu aku dah cerita part 1 kan?
ni sambungan pulak.


dalam part 1 aku cerita pasal fungsi2 dia.
kebaikan dia n macam2 la.
so ni aku nak cerita pengalaman aku secara detail.

macam yang aku dah terangkan kat entry part 1 tu.
BIOzone ni bukan macam pewangi2 biasa yang korang selalu beli tu.
dia takda bau. tapi dia bertindak untuk menyegarkan kereta korang.
sebab dia tukarkan O2 (oksigen) ke O3 (ozon) then jadi oksigen balik untuk kasi buang bau2 x enak tu.

aku pakai benda ni untuk kereta noy.
kereta honda city baru ni. bila bukak aircond dia ada bau pelik tau.
macam bau hanyir. bau ikan. ke hapak. tapi tak best la.
kadang2 bau tu datang.
ice cakap sebab filter city ni memang lembab. so memang ada bau tu kadang2. kereta kawan dia pun macam tu.
so pasang la BIOzone ni. After 5 minutes hilang ok.
n memang lepas tu takda bau pelik tu.

aku perasan la. tapi aku tak cakap apa. 
aku takut ntah2 psikoligi kan. mentang2 pakai BIOzone. tetiba konon tak bau.
so aku memang tak cakap apa. aku diam aje.
kang orang cakap. alah. dan-dan la. sebab kau promo. kau kata la bagus kan.
tiba2 after after 2-3 days tu noy bersuara, " saya rasa bagus la benda ni pija. sebab dah takda bau tu la"
well noy takkan cakap benda tu bagus kalau x bagus. dia kalau kutuk memang direct.
terus aku sambung, " kannnn. aku pun rasa bagus. tapi malas nak cakap. nanti macam poyo pulak. heeheh "

then masa kat entry lepas ada yang tanya. maknanya id dia neutral kan bau. bau pewangi macam mana?
ok aku tak tau la dia berfungsi macam mana.
tapi tak silap dia hilangkan bakteria2 tak bagus ni.
macam ada sekali tu naik kereta.
beli mcD kan kereta akan kuat bau fries kan.
aku cucuk benda tu. after few minutes. takda dah bau fries tu. tiba2 bau wangi naik.
sebab kereta noy memang ada air freshener dia. :)

banyak lagi la benda2 menarik pasal pengalaman orang pakai BIOzone ni.
tu nanti2 aku cerita lagi.

ni mari cerita harga.

Semenanjung Malaysia = RM175.00
Sabah Sarawak            = RM 176.00

harga ni termasuk ngan postage. :)

mesti korang rasa cam ‘ee mahalnyer’ tapi bagi aku,aku rasa berbaloi. 
Sebab apa aku cakap berbaloi?


sebab kalau kau beli pewangi biasa untuk kereta tu pun if yang bagus. mau dekat RM20 kan.
pastu kadang2 sebulan lebih dah abis. kadang2 tak sampai pun.
tambah2 if kau parking tengah panas kereta kau. tau2 kering kontang aje. :/
pastu bayangkan benda wangi. tiba2 kereta kau ada bau2an kurang menyenangkan.
kau bayangkan bercampur. memang tengik kan. pitam ok.
tapi BIOzone ni dia segarkan balik. takda pewangi pelik2 ke apa.
neutral kan balik bau kereta 

Yang bestnyer bio zone ni ade warranty 6 bulan dan boleh di pakai selama 2 tahun.
Bayangkan korang beli pewangi kereta sebulan RM20 X 2tahun = RM 480
Kalau beli bi zone ni harga RM175, korang dah jimat RM305
So berbaloi ke tak??


untuk sesiapa yang tak tahan bau rokok tu. boleh la beli.
walaupun korang bukan perokok.
let say la. kau nak naik kereta kawan ke. bf ke. sesiapa la.
tension je. sebab mesti bau rokok kan.
apa kata korang beli untuk diri sendiri.
bawak je BIOzone ni.
masuk kereta orang tu tumpang cucuk.
after awhile hilang la bau2 tu.
boleh la korang tenang naik kereta tu. xde pening2 or complain2 baju/rambut korang bau rokok. :)



cara pakai pun senang aje.


Masukkan BIOzone Car Sterilizer ke dalam soket pemetik api rokok. Unit akan dihidupkan (dengan bulb yang menyala).

Pasangkan penghawa dingin untuk penyegaran udara yang berkesan.
Pakai dalam masa 5 minit,bau busuk semua akan di serap dan akan menghasilkan oksigen dan bau yg segar.



so if korang berminat. korang boleh email kat.

faranadira@gmail.com

or sms kat no ni 013-6870287 / 019-2066369

ok ni aje.
cuba try. tak try tak tau kan.
so far aku n noy sangat2 berpuas hati la.
aku takkan promo kalau benda ni tak bagus.
ok tu aje. 
ta-ta.

4 Comments:

az said... [Reply to Comments]

salam...bagusnyer gadjet tu.... kalau nak beli memang kena email kat Faranadira tu ke?? kalau kat kedai2 x de jual ek??

peej said... [Reply to Comments]

az - a ah mmg kena contact mereka. sebab rasanya mmg takda jual kat kedai2 biasa. :)

nasaoji said... [Reply to Comments]

pernah tgk member guna...tak usul lg kat asben..

peej said... [Reply to Comments]

nasaoji - bagus. sila usul. :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...