Instagram : @peejburhan

askar-askar.

mood adalah malas nak type banyak2.
so aku share pics je la.
amik dalam few days back.

kenit2 dah pandai jalan2 n main2.
panjat sana sini. laju aje.
ok puteh slow sikit la. dah la muka sedih aje. tapi tetap geram.

oh yang before this aku panggil ceporeng dah ada nama baru, kaseh.
noy yang bagi. aku kalau tak panggil kelabu aje. noy bengang. haha.
kaseh adalah super gebu. sebab bulu tebal. heheh.
kan kalau x noy n PG selalu berangan ni anak hannan. pastu konon2 dorang ni bulu tebal.
aku macam, "jangan berangan boeh tak?"
tapi makin lama mmg makin gebu je kaseh ni.

pastu noy upload pic puteh kat fb.
kawan aku yg bg yoki tu komen.
dia kata mana dtg putih ni.
mesti bapak mereka adalah kucing dia. big daddy. big daddy tu persian.
wah teruja je. rezeki. tp kalau tak bulu tebal pun tetap sayang. suka aje kan.
tapi bila dah seketul  demook mcm bebola bebulu. lg geram la kan.
so sila la tgk pic2 kenakalan mereka ini.

:: lulu. kucing paling baik n tak banyak songeh. dah la debab ::

:: fav spot dorang main ambush adalah dpd bawah sofa ::

:: kaseh yg gebu tapi muka ceporeng ::

:: all 4. lulu suka tangkap ekor kaseh. yang kaseh pun suka gedik2 kan ekor dia bg lulu geram ::


:: geram kan. rasa nak penyet kan. gggrrrrrrr ::





:: asyik bergumpal aje ::

:: lulu yang tgk ngan penuh fokus n rasa nak join ::

:: puteh muka sedih. ::

:: lulu makin rapat. ::

:: piappp. tak tahan. terus kacau2. haha. ::

ni lak video mereka berdua main2.
kalau sangap boleh je la tengok. :)



yang puteh ni slow sikit.
kelakar je. dia macam rimas. tak tau nak buat apa. dia dok la tepis2.
hishhhhhhhh. geram.
mari penyetkan mereka.
jadi kucing penyet. heheh.

ok tu je.
sapa yang tak suka kucing nasib la.
aku rajin nak update ni je buat masa ni. 
terima kasih.


25 Comments:

Shahrizat said... [Reply to Comments]

suka suka suka..happy melihat kenit-kenit tuu.

Laalaa said... [Reply to Comments]

Peej,

Kalau ada kucing yang comel, mcm kaseh.. nak minta seekor.. kalau nk beli pun boleh.

Thanks

Dark @ng3L said... [Reply to Comments]

omg....chomelnye kekucingan ko nieh...
geram hokengggg...

macam nk geget geget je sumesume tu...cis laaaa

Lyana said... [Reply to Comments]

geraaaaaaaaaaaaaaaammmm.rasa nak colek je si ceporeng ituuuuuu

NenekPenne said... [Reply to Comments]

the kittens are so damn cute.... bulat bulat...gebu...

ElyanaAzhar said... [Reply to Comments]

nama ceporeng mcm lagi best je..unik kot..ehehehe..jadik mcm one of my friend..dia selalu ber go-kart..one day jumpa anak kucing..dier amek bawa balik..namakan go-kart..one day kucing nih terlepas dr sangkar, my friend tuh kej..so terpaksa laa maknye mencari satu taman...nak panggel go-kart segan..panggil senyap2..tapi unik ko nama go-kart..ehehehe..owwhh anak kucing mmg comel melampau..mcm nak lambung2...

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

gebunya kenit2 tu...jgnlah penyet dia..kesian dia....:)

Life Of My Lovely Family^_^ said... [Reply to Comments]

Dear, cute nye kucing-kucing u huhu... geram tgk.. bulu kembang lak tu..

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

aku sokong nama ceporeng!!!!!!!!!!!! comelnye die alahaiiiiiiiiii

kau zalim!!! menganak tirikan lulu. suh tetepi plak

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

aku sokong nama ceporeng!!!!!!!!!!!! comelnye die alahaiiiiiiiiii

kau zalim!!! menganak tirikan lulu. suh tetepi plak

peej said... [Reply to Comments]

sharizat - kan kan kan. sgt suka.

laalaa - selalunya mmg takkan la. sebab dah sayang. tp if la ada orang2 nak jual or give away akan bg tau sini ye.

dark angel - geram sangat. tak thn if tgk dorang.

lyana - ewah. nak culik yg paling geram je kan. keji.

nenek - tu la. mcm bola. huish geram.

elyana - noy tak bg. dah dia nak bg kaseh. layankan aje la. tp sedap gak nama go kart tu.

hanim - mmg takkan la penyetkan. sayang. kira cakap je tu. sbb geram. bukan buat betul2 pun.

LOMLF - :D geram kan. comel je.

lilred - hello. tu suara noy ok. bukan suara aku. lulu kesayangan la. mana boleh di anaktirikan. super baik dia tu.

Intan ~ Nur Azlina said... [Reply to Comments]

geram betul tgk si kenit tu...
rasa nak picit2 je..

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

peeja, aku sukeeeee.urm, muka puteh tu gile syahdu.gambo dia bwh sofa tu mcm kesedihan sebab kena hempap.haha.tp comellllll gilerrrrr.rasa nak gigit gigit je.haha

Misterious Yuyu said... [Reply to Comments]

kak peeja saya maooo yg putehh ituuuuu...comellllnyerrr :x

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

He he he mama nengok video tuh..
ganas nya si pemegang mainan tuh..
rase2 nya tahu siapakah gerangan nya itewww..comel nyer...

nur aishah said... [Reply to Comments]

kuyunye mata puteh..dh test belum die pekak ke tak?? comelnya kucing2 ni..geram2

Baby Shakiroh al-Rahmah said... [Reply to Comments]

Mcm biasa..boleh tak aku nak sepak laju2 anak kucing ko???

cik1356 said... [Reply to Comments]

alololooooooo! memang nak kena piciiittt!!!! hahahha! gebu la si kasih, putih pun lawa mata biru kan? si lulu ni bagus btol, excited nak bermain dgn budak. ahahaha... comel giler! dapat kat aku memang kena picit semua. ngaahhahaaaa

peej said... [Reply to Comments]

azlina - tu la. boleh kena kancing gigi geram kat dorg ni.

sharpshouter - muka dia mmg muka sedih. ni pun pakai flash x feel. kalau tgk live mmg sedih bangat muka dia.

yuyu - xleh pindah hak milik. kesayangan semua ni.

mama - sapa? cuba teka.

aishah - ok je. xde masalah. kalau panggil siap menyahut n cepat2 datang kat kita. so ok la kot kan?

shakiroh - sian. tp boleh aje. sampai berpusing yea. haha

cik 1356 - tu la. lulu jenis pokcik yg sweet. suka sgt. dpt kat hannan entah2 hancur budak2 ni. bahaya.

mieoney said... [Reply to Comments]

omg geram tul ngan kaseh nie...huhu rasa cam nak gigit2 jer... (^___^)

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

kasehh..kakak kasehh padamuuuu [kakak la???]

yellowie roses said... [Reply to Comments]

eeeeeeeeeee..........geram...nk 1 bole?
hihihihih
da lame xde anak kucing...ada bapak kucing je 2 ekoq

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kite vote gambar no.10!! xD my fave!! ahaha

Zumie said... [Reply to Comments]

comel gila...rasa nak picit2 dari sini jek hehe

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

cepatnye budak2 ni membesar! hari tu baru je lahir, bulu pon tak kembang lgk. skrg ni tgk, makin gebus mcm tuan dia!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...