Instagram : @peejburhan

ngeh-ngeh..tiba-tiba excited~

adalah excited dengan adanya benda2 ini.

*click for larger view*



memula dengan adanya butang facebook *like this* heheh.
pastu korang boleh share kat facebook n twitter :) (kalau nak share la. taknak sudah!. wah emosi.haha)
tu Incridible Design yang masukkan.
tiba2 dia kata nak tak butang tu. aku cakap suka hati la. aku ok aje. tak kisah.
tau2 dah ada. ngeh ngeh.
seeee, told u she is so nice.
serious tak rugi berurusan ngan dia. sangat sweet orangnya.
aku yang naik segan segala. ;p

lepas tuuuuuuuuuuu.
aku jugak sangap.
malas nak update.
tapi dok ngadap blog.
so masukkan la widget itu ini.
tiba2 rasa nak masukkan widget top commentators.
aku nak masukkan yang weekly. tp aku tepek. tengok tak keluar2 pun.
buang yang tu. amik lain.
so aku amik dpd blogger widgets ni.
tapi mcm tak betul aje. bukan weekly top commentators kot. lantak. janji ada.

tujuan sebab aku nak show some appreciation kat orang2 yang rajin komen.
tahukah anda comment la yang bg kau lebih semangat nak update.
kira macam 2 way street. ni tak. aku buat entry. tp korang baca aje takda response.
lebih kurang mcm ckp ngan dinding. kira kalau aku balas pulak komen. dan macma 3 way street :D
so oleh itu, kalau rajin komen la. bg aku gumbira n sengih.
wah matiklah sempat nak paksa2. ;p



pastu tiba2 nak tambah2 widget lain pulak. hohoh.
terasa nak letak balik linkwithin ni.
dulu aku letak. tapi aku bukak sebab kadang2 keluar entry2 lama yang tak diingini.
macam kenangan mengusik jiwa sangat. ;p
tapi sekarang dah ok kot. takmo pikir. lantak je la kan. so kasi tepek balik.





seronok la pulak.
sebab berjam tadi asyik la baca entry2 lama2. macam2 ada.
tapi mmg ada entry yang membuatkan aku sangat merindui beberapa individu.
apa nak buat. kita merancang, Tuhan menentukan kan.

lepas ni kalau aku pemalas nak update.
korang masuk sini dan rasa kecewa(wah confident je orang kecewa kan) dan rasa nak memaki. STOP!!
sila la tengok link within tu. dan baca la entry2 lama.
sebab aku rasa entry lama aku lg best (wah confident lagi) dpd sekarang.
dulu aku cerita semua.
sekarang macam aku sekat banyak. perasan tak?
dalam hati ada taman pun korang tak tau kan? teeeeeeeeetttttttt.

ok tu je bye-bye.

17 Comments:

kata kila said... [Reply to Comments]

oh yeahhh oh yeahhh.ekeke

talkwithmykeyboard said... [Reply to Comments]

alaaa sis...
cita aaa dlm ati ada tmn tuuu..
hihihi..
xpyh sruh bc older post..sbb dk bc daa..hihi....
so kna rjin2 update jugk..hihi...
luv ur blog..

talkwithmykeyboard said... [Reply to Comments]

alaaa sis...
cita aaa dlm ati ada tmn tuuu..
hihihi..
xpyh sruh bc older post..sbb dk bc daa..hihi....
so kna rjin2 update jugk..hihi...
luv ur blog..

Mrs. Fedex said... [Reply to Comments]

dalam hati ada taman kan..
agak dah ni.. ada hint hari tuh..
ngeh.. ngeh..
apa2 pun.. good luck na.. hugsss..

ezanoor said... [Reply to Comments]

wah... makin cantikla blog u sist... i loike... hehhe

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

tauuuuuuuuuuuuu
mee goreng lauk rendang pelissss!!!!
hik hik hik

SURIA AMANDA said... [Reply to Comments]

wah...bestnya..Lisa mcm nak jer..tapi x pandai la...boleh ke suruh org buatkan?

Pensil Organik said... [Reply to Comments]

:)..ye ker malas nak update..heheheheh

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

kelass blog peej...mcm2 ada..sama mcm blog vp jgk...

wah..sy pun tersenarai dlm top comentators lah..he he he

sy pun suka kalu org komen blog kita nmpaklah ada 2 way com kan...asiklah refresh2 kot2 ada yg komen..mcm peej xpelah sbb peej popular kalu xkomen pun peej tau ada org yg bc jgk kan..:)

Nad.is.me. said... [Reply to Comments]

Dah ada kotak yep. Ok, nad. Rajin-rajin lah kau komen. Sebab peeja kata top commentator dapat hadiah misteri. Yay yay. Lalala~

bRaiN fReEzE said... [Reply to Comments]

Owh.. [kelip-kelip mata] nama ku juga ade di situ..

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

wuish nama aku. nmpk sgt aku xde keje selain baca komen, baca komen. ;p

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Mama sedih dgn followers Peeja yang kebanyakkan nya 'as silent reader'. Baca n3 peeja dan keluar gitu saja.
Malas nak tinggal jejak..
Mama still can recall 'entry panas' yang pecah record with 357 commentators, where are they? Semua batu api, yang kuat provoke, dah tuh menghilang?
Anyway, we cant force people to like us but we should maintain as a good human. Tak bongkak, tak riak dan always be humble.
May Allah Bless you..

farra8979 said... [Reply to Comments]

citer lame2 pun dh baca.. abistu camne ni???

cik1356 said... [Reply to Comments]

ahaaa.. aku pernah tweet dgn ko. maka dapat tangkap lah dalam hati sedang bertaman. aummm! yey! best2...

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

x apa, nnti later ko akan merindui org2 baru yg lebih hot.. ahax :)

hoish kdg kite xsempat nk baca blog ni hari2, mcm last week kne turun HQ dkt seminggu.. bizinesss wacktt. jd once masuk, pergi khatamkan semua entries. lolx

peej said... [Reply to Comments]

kata kila - wah kena suka sangat ni?

talkwithmykeyboard - takpa ulang baca. hahahha.

mrs fedex - haha. bagus. cepat tangkap. ;p

ezanoor - thank u :)

lilred - ceh kau tak kira la. kau mmg la tau. tapi apakah mee goreng ngan rendang. jawa sgt tau.

suria - rasanya kat blog ceeramoon ada buat tutorial. cuba try.

pensil - serious malas ok. kalau banding ngan dolu2.

hanim - eh takda la. suka je org komen. sbb kadang2 orang baca je tak tinggal komen rasa mcm keji aje. so sekarang tgh latih diri sendiri utk komen org jugak. tp selalu tetap lupa komen. heheh.

nad - hahaha. sesuka hati buat statement sendiri kan.

brain freeze - yeay. clap clap clap.

annasueG - bagus la tu. acik suka. hak hak.

mama - biasa la manusiaaaaaaaaaa.

farra - ualng baca? haha

cik1356 - haha. ye anda manusia2 terpilih. haha.

wani - mmg sangat mengatamkan ok. jenuh approve komen2 kau. tp takpa. sukaaaaaa. :D

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...