Instagram : @peejburhan

misteri. anak siapakah itu?

tadi transfer gambar baru perasan ada gambar ni dalam camera.
terlupa nak transfer hari tu. hampeh.
ni masa bulan puasa hari tu rasanya.

gambar hannan nak berbaik2 ngan yoki.
yoki dah bff ngan lulu.
tapi dia mmg tak suka hannan. mengamuk2 if hannan datang dekat dia.
so tu yang ni tgk aksi2 hannan nak berbaik terus snap2.
gedik. yang yoki pulak elok tak mengamuk. bagus.

:: so gedik pose macam ni. selesa ke? ::

:: mengada kan nak tido rapat2 ::
:: heheh. muka yoki macam tension aje. ye la dekat gila kan ::



hannan ni jahat gila tak tau nak cakap apa la.
memula dia berbaik2 la macam ni kan.
lepas tu dia rogol yoki ok. erghhhh.
hannan ni dah sunat. tapi tetaplah nafsu arab dia takleh hilang. horny 24/7
serious weyh. kita orang dah ada berapa banyak kucing. so tau la mcm mana ghupe 'benda' tu.
tapi hannan punya terlampau ok. macam panjangggggg gila. euwwww aku ckp ni pun dah ngeri.
hello. aku takda la nak kaji time dia projek ke apa.
tapi kan kadang2 kucing ni takda angin takda ribut tetiba naik. pastu dorang leh lak pusing nak jilat2 bersihkan ke apa. so nampak la. mmg trauma.
pastu buat perangai sebijik macam kucing tak sunat.
kesian gila tgk muka yoki.

ok la aku tgk malam pertama tu yoki pun sama gedik la kan.
tapi lepas tu yoki tak suka.
sebab yoki nyorok je belakang freezer tak keluar2.
yang hannan tunggu betul2 depan freezer. psycho kan.
nampak sangat, lulu pun tak suka hannan. sebab dia nyorok je belakang langsir n celah2 wheel chair tak keluar2.
elok kita orang kurung hannan kat sangkar. terus yoki n lulu bersantai sana sini.
kalau tak jangan harap la kan.


tu takpa. so baru2 ni kita orang tgk yoki mcm gemuk gila.
tapi macam pregnant pun ada. sebab nipple semua mcm timbul2.
tgk symtom2 lain semua mcm pregnant la. matiklah siap google ok.
tapi masalahnya anak siapaaaaaaaaaaaaaaaa????
aku syak yang yoki dah ngandung before kita orang amik.
yang noy excited lebih konon yoki anak hannan.
tapi mana mungkin. hannan dah sunat semua. pelik gila kalau dia mengandung gak.
sangat misteri nusantara ok.
jawapannya tunggu la baby keluar nanti tgk macam mana.
kalau mmg anak hannan mari serang vet itu. apa ni sunat pun tak reti.

tapi. entah2 tak ngandung pun.
ada kecacingan dalam perut sebab tu kembung. haha.
nanti pergi vet la check. ye dok.
ok itu aje misteri nusantara untuk hari ini.
ta-ta

13 Comments:

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

oh kucing jantan aku dulu2 pon suke kluarkan 'senjata' die smbl cuci2 depan org ramai! ape la. tatau malu. hahah.

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

lg satu, korg tanak hantar ke hannan pegi mana2 ke, gile scary pulak aku baca. buleh x psl2 aku bayangkan aku ditempat yoki! hannan psycho siot!

Pensil Organik said... [Reply to Comments]

amboi nyenyak yer tidur..

by the way, aku add ko kat blog aku. :)

~eiyra~ said... [Reply to Comments]

ingatkan citer antu tadi.. hehehehe

Drama Mama said... [Reply to Comments]

jeng jeng jeng, anak siapakahhhh! hahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Ibu Mifzal Arsyad said... [Reply to Comments]

alahai..tomeynya...

Syazwana Jamal said... [Reply to Comments]

hahaha..
kelakar lah..

saya afi. said... [Reply to Comments]

ahaha.. comel je yoki~

peej said... [Reply to Comments]

annasueG,
kan. tak malu betul. pastu kita yang trauma menengoknya kan. ikutkan nak bg dia lepas aje. tapi kesayangan ramai sangat. semua kesian la apa la. so tahan je la ngan perangan over jahat dia tu.

pensil - tu la. wokeh.

eiyra - haha. suspen lebih.

drama mama - tu la. entah. kena tunggu je la.

ibu mifzal - kan. geram sangat.

syazwana - apa yang kelakar tu?

afi - comel. paling kesayangan tu. manja.

bRaiN fReEzE said... [Reply to Comments]

Hahaha.. Giler lah nak pikir... Adakah Yoki telah bersandiwara dgn kucing lain???

AdiHana said... [Reply to Comments]

hannan memang muka perogol psycho haha. tapi tetaplah adalah comel kucing kau semua. suke suke suke. :)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

siap tggu dpn freezer?! apakah cinta kucing tahap maut?!!

peej said... [Reply to Comments]

brain freeze - entah la if before kita org amik. sebab dia dok ngan banyak2 kucing.

adihana - sebab comel la nak marah tak sampai hati. walaupun hannan tu jahat gila ok.

wani - tu la. tapi cinta ke sebab horny lebih?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...