Instagram : @peejburhan

Marah2 pun tetap dia bagi macam2

Perempuan ni mmg angin dia macam angin pusing.
2 weeks ago. Siang tu sembang2 ngan noy.
Dia aku sumbat bag make up dalam handbag. Aku xmo sbb aku bukan jenis touch up make up if keluar.
Pastu aku ckp la x muat handbag aku kecik.
Handbag h&m tu dah menemui ajalnya.
Time tu pulak aku pakai handbag lain yang kecik la.
Aku pun rimas sbb sempit aku rasa.

Abis cerita. Then malam tu tiba2 dia timing. Dah gaduh2.
Malas nak melayan. Lantak.
Tapi esok tiba2 dia ajak aku keluar jalan2.
Aku malas. Sbb aku nak basuh baju. Ada 2 load.
Hahaha. Gila lame. Lagi sanggup dok umah dpd keluar. Cehhh.

Sekali dia balik dia belikan handbag baru.
Hahahah. Suka kan.
Macam tiba2 aje. Xde angin xde ribut.
Tapi dah orang bagi tu. Suka je la kan.
Orang kata rezeki jangan ditolak. ;p

Cantik x handbag baru saya?
Memula sayang je nak pakai.
Tapi orang cakap, handbag if x pakai, simpaaannnn aje pun boleh rosak.
Fineeee.
Sekarang dah selamat pun :D
Sent via BlackBerry from Maxis

16 Comments:

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

cantek..!!suka dpt adik mcm ni..muehehehe!

bRaiN fReEzE said... [Reply to Comments]

Owh... Haruslah aku suke kalo dapat adik mcm tu.. Ari2 gdo pn takpo! Kongsi 2 boley? Hahaha..

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Noy memang pemurah...macam2 dia beli utk peeja, aiyul, p G dan papa.
Emm...maner ada adik boleh belikan PS3 utk abg?? Mahal tuhhh..
Tu lah Allah bagi dia rezeki yg lumayan utk dikongsi bersama.

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

cantekkkkkkkkkkkkk la esp kalo org bagi lagi super dabel triple lawa dia ;)

eL said... [Reply to Comments]

besh ok ada adik pompuan. macam-macam boleh share. paling penting macam-macam boleh dapat sebab dia pemurah gila. (moga tuhan murahkan rezeki dia lagi)

p/s: nak buat adik angkat boleh noy? haha *kiddin

talkwithmykeyboard said... [Reply to Comments]

design n colour...
dua2 cantekkk n cohmell..!!
best kn da aadik g2..rezki share sama2..=)

Lady Dyla said... [Reply to Comments]

Marah-marah syg..
haruslah pasni Noy dpt hadiah plak kan.. :P

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

untungnya peej dpt adik mcm noy...cntiik beg tu...

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

bertambah la murah rezeki noy ek. rajin belanja kakak die. ;)

linda said... [Reply to Comments]

Noy mmg sweet, sll prihatin psl pija.. Soh jaga makan, beli hengbeg bla bla bla... How sweet dpt adik mcm noy, evendoh mcm garang sikit :p

Shahrizat said... [Reply to Comments]

ohh sungguh baik Noy itu..Semoga dia dikurniakan dengan rezeki yang melimpah ruah, di panjangkan umur dan di bahagiakan hidup...
berkongsi seronok dengna adik yang tak berkira nih...huuuu

farra8979 said... [Reply to Comments]

bestnye dapat adik gitu.. alhamdulillah, murah rezeki noy n peej...

Drama Mama said... [Reply to Comments]

baiknya noy!!!!! nak adik camtu gak! hehehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Puan Nad said... [Reply to Comments]

bestnyer, noy beli mane? dah lama dah cr pattern like this, auwwwwwwwwwwwooo. nanges mak tgk... thumbs up for u noy. Pemurah. Kekalkan.

peej said... [Reply to Comments]

buyui - sukaaa.

brain freeze - kongsi? tak boley. aku kedekut. haha

mama - iyooo. nanti kalau pija pulak murah rezeki kita kongsi sama2 jugak yea. wah tah bila tu. ;p

fieza - hahaha. tepat sekali.

el - tapi dia selalu bebel. sebab impian dia nak kongsi baju ngan aku. tapi apakan daya. hahah.

talkwithmykeyboard - a ah. :)

dyla - Insyallah. mmg awal2 dia dah pow aku pun. tsk.

hanim - :D. suka. tapi ada orang sakit hati. katanya makan hasil orang.

annasueG - Aminnnn.

linda - garang banyakkkkkkk. tapi hati ada baik. :)

sharizat - AMINNN.

farra - amin. haha asyik reply yang sama aje.

drama - ye sila la cari adik angkat.

puan nad - noy belikan kat charles & keith mid valley. :)

chocolatomuffin said... [Reply to Comments]

suwitla dpt adek cmni..moga dimurahkn lagi rezeki noy ..amin = )

nway beg santek..nice..charles n keith..pki smpi lebam tau,sb dlu penah memiliki material itam same kot cmni,cume mine sume covered..kdg2 pki kdg2 teperap..ritu tgk blk hancus sume.. sedih gile pki xlame.. so nasihat saye jgn simpan,pkila smpi lebam (T___T)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...