Instagram : @peejburhan

kenapa orang lain ok aje.

kan semalam aku update semua takda gambar.
aku ada terbaca kat fb siapa tah.
dia tulis kenapa dia takleh upload gambar kat blogger.
time tu aku rasa macam. aku punya ok aje.

sekali dpd malam semalam. sampai la ke pagi ni takleh upload.
apa jadah tah.
kira aku upload satu gambar dia keluar.
aku upload yang second keluar gambar 2nd. gambar 1st tu terus lenyap.
macam tu la sampai pic ke 3-4.
nanti yang lain2 hilang. tah apa2 tah.

hari ni tido tak selesa.
semalam tido kul 4 lebih.
tapi pukul berapa tadi dah terjaga. padahal mata berat lagi ni.
sebab semalam aku basuh cadar semua.
bagusnya. aku takda cadar ganti.
sarung bantal lebih ada.
so tidur la ngan takdok cadar. nice.

tapi bila siang aku mcm tak selesa.
sebab tilam ni mcm silky.
bolster aku pun kain silk.
so aku rasa rimas. aku rasa mcm melekat2.
haha gila kampuang. silk takleh. hampeh.
tak aku selesa cotton la.
aku rasa silk ok if ada a/c. sejuk la.
ni takat kipas pusing2. kau nak silk. mmg harem la perasaan dia.

cuba2 tido takleh gak. :/
so layan la tweet. baca-baca update.
tiba2 papa call. cakap2 bla bla bla.
tiba2 sekarang mata dah segar.
mengadap pc. nice.
ok tipu. tak segar sangat. nak sambung tido karang.
kang ada appointment later in the afternoon.
tak tido jadik zombie pulak nanti.

anyway. tu aje.
nak tanya. apesal korang update bergambar ok aje?
korang tak kena yea?

7 Comments:

::misz maney:: said... [Reply to Comments]

sebab u kene upload pic semua sekali serentak..baru keluar..ai pun da kompius tadi..sb upload satu kuar satu..nanti upload lagi..yang tadi hilang..tinggal yang tu jerk..rupanya2 kene upload semua serentak..hihihi..

Alia said... [Reply to Comments]

Ada problem ke nak update gambar? Cheh, hari ni aku tak update pulak blog. Hmm

Weh kau rasa panas tak lately? Aku balik rumah je lepas kerja, rasa bahang siotttt. Nak tidur pon kena bukak kipas dengan aircond skali. Tak tahannn

And speakign about cadar..omggggg Don suka tak der cadar lebih tauu. B4 aku dtg sana, cadar dia SATU JE!!! kau bayangkan masa aku basuh cadar tu, nak pakai cadar ganti, dia ckp mana ada.. then terpaksalah aku tidur tanpa cadar :( rasa gatal gatal badan!! benci!!

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

aku dr mlm semalam kot nak upload gambo takleh. last2 pakai entri yg dah lama draft n siap ade gambar dah. runsing gila kot.apesal tah blogspot nih.

AdiHana said... [Reply to Comments]

account aku pun ada prob sewel cmni jgk. since org sibuk2 malware aritu. lg teruk konon cm tgh upload tp tgu 2hari secalit jadah pun xde upload okkay!! (serius aku tgu dia upload smpi 2hari)
tp skg dh ok je. cuma ttba ada blogger comment ckp my page ada malware plk huhu~

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Sian nyer anak mama, kenapa tak ambil kat umah mama,belambak2 bedsheet, cotton and silk, semua ada..he he he

argentina said... [Reply to Comments]

very good.
extraordinary.

Starry Eyed said... [Reply to Comments]

is it because u upload full size photos? cube resize. pakai photoscape boleh resize sekali byk gune option batch editor..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...