Instagram : @peejburhan

kempen PETRONAS The Road To Rewards

last Thursday, 28 october 2010, i was invited to the launching ceremony of "PETRONAS "The Road To Rewards" campaign.
awal pagi dah pergi. ni yang aku cerita mata terkulat-kulat je bangun pagi. ;p

"The Road To Rewards" merupakan the latest initiative daripada Petronas Dagangan Berhad untuk semua customer setia mereka sebagai tanda terima kasih.
so dengan ini, customer of PETRONAS berpeluang memenangi wang tunai dan hadiah2 lain bernilai RM3 juta!


:: Speech by En. Zainal Abidin Othman, GM of Retail Business Division, PDB ::

kempen "The Road To Rewards" ni start daripada 1 November 2010 sampai 15 February 2011.
kesemuanya ada 14 minggu.

ni antara prizes2 yang boleh dimenangi.

akan ada a total of 30 Grand Prize Winners
  1. 3 x RM100,000 + 1 million Mesra points
  2. 12 x RM20,000 + 1 million Mesra points
  3. 15 x RM10,000 + 1 million Mesra points
Pemenang Grand Prize juga akan dapat hadiah tambahan kalau transaction dilakukan menggunakan PETRONAS Maybankard Visa credit card. hadiah merupakan.
  1. 3 x Rm100,000 + 1 million Mesra points + 1,000,000 Treat Points
  2. 12 x RM20,000 + 1 million Mesra points + 200,000 Treat Points
  3. 15 x Rm10,000 + 1 million Mesra points + 50,000 Treat Points
bukan tu aje.
ada sebanyak 565 Weekly Prizes untuk dimenangi oleh pemegang member kad PETRONAS Mesra.
hadiah2 merupakan.
  1. 5 x RM10,000 + 100,000 Mesra points
  2. 5 x RM5,000 + 100,000 Mesra points
  3. 555 x RM100 Gift Card
selain daripada itu. sepanjang promotion ni (1 Nov 2010 - 15 Feb 2011), pemegang kad credit PETRONAS Maybankard Visa boleh dapat 10X Treat Points setiap hari Selasa, kat mana2 pun station Petronas seluruh negara. :D



:: official launch by En. Amir Hamzah Azizan, MD/CEO of Petronas Dagangan Berhad ::


mesti ada yang tertanya.
kalau takda Mesra card tu takleh participate ke kan?
boleh. sebab Grand Prize dorang totaling close to RM700,000  in cash prize adalah open to all Malaysians.
tapi, korang tak berpeluang untuk menang yang weekly prizes tu la.
sebab tu, pemenang di pilih di kalangan Mesra card members aje.
sooooooooo, untuk lebih best. sila la mendaftar n dapatkan kad Mesra anda.
boleh apply kat mana2 Petronas station.
x susah pun. membership pulak is free for life.

macam mana nak sertai promotion ni? macam best je hadiah. mana tau boleh menang ke kan ;p so ni cara2 dia.

  • spend sekurang-kurangnya RM30 kat mana2 PETRONAS seluruh Malaysia. 
  • kena complete kan a simple contest form? borang peraduan. lepas tu sila stapler kan sekali resit anda.
  • kalau nak menang yang weekly prizes tu. masa buat pembayaran tu. sertakan kad Mesra ye. :D
korang boleh hantar seberapa banyak borang yang korang nak.
sertakan sekali recipt la. ye la. kita kan selalu je isi minyak or beli2 barang kat kedai mesra tu.
so tiap kali tu try la. mana tau. kalau rezeki. tak kena 8. tiba2 yang ke 9 tu menang kan.



:: Lucky Draw for Kedai Mesra Shopping Sweep ::

:: 6 that was chosen ::

:: Kedai Mesra Shopping Sweep ::

ok selingan.
masa kat situ ada game ni.
dorang di beri masa 45 saat untuk shopping barang2 apa yg ada tulis kat list.
takleh lebih RM200. 
so main la game2 itu.
while dorang main aku snap2 gambar. ;p

:: 3 pretty PDB girls ::

:: ok it was suppose to be RM30. tp terlindung lah ::

:: yang menang game Kedai Mesra Shopping Sweep. syiok. ::

anyway.
itu ke kot. hahah. dan-dan selingan kan.
tapi tiba2 lepas tu tak tau nak sambung apa.
so apa lagi. jom la try our luck n join kempen ni. :D

kalau rasa-rasa macam tak faham je apa yang aku merepek ni.
korang boleh pergi ke sini untuk lebih infomasi ye.


or boleh contact Mesralink at

1 300 88 8181

ok tu je. 
bye-bye.

3 Comments:

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Fuhyoo...mama selalu isi full tank kat Petronas, dah tu tak de 'card mesra' tolong Peeja apply card tuh, kalau menang 50/50 okay??

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

jumpa makji n pakji tak??? huhuhu aku tau kau ade aku ikot ok!

peej said... [Reply to Comments]

mama - ye sila suruh papa apply. papa xde ke? rasanya dah banyak kali dia bawak balik borang kad mesra tu. haha.

lilred - omg!!!! ok makji aku tak berapa cam muka dia. sebab sekali sekala je kau tepek kat blog kan. tp masa kat sana. aku rasa aku nampak pakji. aku dah macam, "mcm familiar. mcm bapak lilred". pastu aku pikir mcm pakcik kau. pastu aku macam. pelanduk kot. apakah tiba2. haha rupanya mmg ye la kot. tu la. aku pun last minute ok. kalau kau ada harus best.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...