Instagram : @peejburhan

Jadi yang pertama memiliki Blackberry Torch 9800 dengan Celcom

[ADVERTORIAL]
[sticky post - scroll down for new entry]

Tengok tajuk je dah tau aku nak cakap pasal apa kan.
Well, me myself is a Blackberry user.
tapi aku malas nak cerita2 sangat. takut nanti ada yang menyampah pulak.
tapi kan. memang sangat best ok pakai Blackberry ni.
rasa sayang sangat, kalau boleh nak pergi mana2 pun nak bawak. ;p

sebab Blackberry ni sangat convinience.
boleh online anywhere, anytime.
boleh check email, boleh tweet, boleh check facebook, upload pictures & macam-macam lagi la.
aku sangat suka la. boleh browse blog, youtube n google apa2 pun.
paling best bila email masuk & aku boleh approve komen-komen korang time tu jugak.
dengan Blackberry jugak. aku jadi sangat addicted dengan twitter. kalau boleh semua nak update. :)

anyway, Blackberry Torch 9800 ni ialah 1st smartphone dengan qwerty keyboard n 3.2 inch touch screen.
gila best kan. i mean dua-dua ada. syiok.




OMG. check it out.
lawa gila kan. nakkkkkkkkkkkkkkkkk.
selalu Blackberry seketul aje. tapi Blackberry Torch ni ada slide.
sukanya. dah lama tak pakai phone yang boleh slide-slide.

ok bukan tu aje.
phone ni jugak datang ngan features yang best-best.




-Maximized multimedia

memory form 8GB up to 32GB.
gila besar. macam-macma boleh simpan. nak tengok movie pun boleh ni.
boleh zoom in and out with a pinch of your fingers. coolness.
pastu if nak tgk picture or video samada in potrait or landscape. macam bawah ni pun boleh.
oh kesukaan berganda-ganda.



-5MP camera

Macam phone yang aku pakai sekarang. tak puas hati tang camera la.
sebab gambar tak sharp & aku rasa flash dia terlebih terang.
so gambar hasil tak berapa cantik.
well, it wont happen with Blackberry Torch 9800 ni.
sebab it comes with 5 mega pixels camera.
dengan flash, auto focus & image stabilization. so gambar takkan gegar ye.
gila over kan? dah macam camera betul.

bukan tu aje. siap ada 11 photo modes and video camera untuk nak rakam moment-moment korang.





-Intergrated social feeds
-Faster, richer browsing

sesuai untuk orang-orang yang memang online 24/7
yang memang ada je benda nak update or check kat internet.
orang yang selalu kena berurusan ngan email.
semua boleh bookmark. so korang nak check ke apa pun senang aje. :)
dengan Celcom Exec 50  postpaid plan memang boleh online 24/7.
korang boleh online kat mana-mana aje. sebab Celcom ialah rangkaian yang terpantas, terluas dan yang paling jelas di Malaysia.

jadilah yang pertama memiliki Blackberry Torch 9800 ni dengan Celcom Exec postpaid plans!
kalau korang jadi the 1st 100 yang yang pre-register & beli Blackberry Torch 9800 ni, korang akan dapat 3 benda ni FREE

1. Jabra Bluetooth Headset worth RM125
2. 8GB Micro SD Card worth RM68
3. Energizer Portable worth RM58

Celcom merupakan pembekal no1 Blackberry di Malaysia.
Blackberry Torch 9800 ni akan dilancarkan oleh celcom pada 29 October 2010.
ada amazing deals kalau korang signup ngan Celcom kat event tu.
ada jugak fun activities, prizes n giveaways on that day.

so jangan tunggu. korang boleh pre-register now.




ok sekarang kita cerita pasal plan ni pulak.
Celcom Exec Postpaid plans - Celcom Exec 50

Celcom bagi the best deals in town dan coverage terluas di Malaysia.
with this plan, korang boleh get connected with Celcom dengan serendah daripada RM50 sebulan.
check out benefit yang korang dapat dengan plan ni.

dengan plan ni korang akan automatic dapat discount 30% everymonth.
lagi banyak korang guna. lagi saving. as simple as that.
so kalau korang rasa macam best je plan ni, so maknanya Celcom Exec 50 plan ni memang sesuai ngan korang.
lagi reason kenapa korang kena plan ni terbaik.



so tunggu apa lagi.
be the 1st 100 to pre-register & purchase the new Blackberry Torch 9800 today! 



6 Comments:

n Z r A said... [Reply to Comments]

cunnye torch!! saya mahu!

Che Sue said... [Reply to Comments]

bertmbah yakin nk beli BB lepas ni.. tapi bukan torch la.. mak still xmampuuu..isk! pkai bold je la kot

nasaoji said... [Reply to Comments]

nak...tapi..tapi...RM sik da... ;(

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Ooi!..mama nak satu lah..he he he

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

nk pki blod pon berkira2 spi berkarat jari

-pengguna nokia 3210 :P

peej said... [Reply to Comments]

nzra - kan. sangat mahu.

che sue - mana2 pun boleh. sebab bb mmg best sgt pun. heheh.

nasaoji - Insyallah nanti ada la rezeki tu. :)

mama - boleh aje. :) nak kami belikan?

buyui - jangan cakap macam tu. rezeki ni dpd Allah. tau2 nanti pakai aje kan. Insyallah.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...