Instagram : @peejburhan

i like it hot

last saturday malas mau masak.
ikutkan nak keluar pun malas.
konon mula2 nak ke papparich. tapi sebab malas. tertangguh2. dah nak dekat pukul 12.
kitchen pun nak tutup kan.
so decide makan mc d je la. sebab 24 hours kan.

tapi serious malas. ikutkan nak order mc delivery.
tapi si noy tu menakutkan pulak.
dia kata dah malam. buatnya yang hantar tu rempit2. mesti scary.
ye kami mmg trauma rempit.
oh tapi few weeks back ada order. tapi siang la.
yang hantar tu macam sexy ok. mcm badan best. senyap aje tak cakap apa. muka2 garang2. ngeh ngeh.
motip siap perati tukang hantar? gataiii.
so bila noy cakap mcm tu terus tak berani.

lagi pun time tu aku putus rokok.
so mmg kena keluar la nak beli.
time tu bebel2 part twitter. kata kan best ada delivery rokok senang.
hahahha betul punya pemalas kan.
ok bukan la deliver rokok aje. gila keji orang dtg umah tiba2 pass rokok aje. haha.
kira mcm mc d mont kiara ni sebelah 7-e kan.
so boleh if nak kirim apa2 sekali. hahaha.
tak pun macam kat US. kalau tgk dlm movies kan.
dorang ada mcm groceries store dia.
aku rasa orang call order2 kot. entah. tapi nanti akan ada orang deliver barang2 tu sampai umah kau.
kan best kalau macam tu. ;p

so siap2.  ke mc d :D
oh bila kat sana. mmg semua delivery boy dia rempts. cho cekery. :/
takpa lantak.
kami tamak2. amik semua large aje. :)







tengok iklan ni kat tv terus ngidam.
wah ngidam ke? padahal mmg buruk lantak kan. semua nak.
so amik ni. va va va. aku suka aje. macam pedas bahang2 la.
ok xleh lawan kesedapan prosperity la kan. but not bad.
tapi noy rasa. dia kata tak best. sebab rasa kari.
wtf. tang mana datang kari. aku rasa ok n best aje.
korang dah rasa?

15 Comments:

deasa said... [Reply to Comments]

tak rasa lagi..
tapi bila tengok kat sini cam nak gi rasa aa

Pensil Organik said... [Reply to Comments]

aku belum rasa tapi looking forward it. aku setuju cakap hang yang kalau ada rokok special delivery tuh memang meletup

zie said... [Reply to Comments]

sedap? kena try nie......malam nie jugak....ngeh ngeh ngeh...

i.z.m.a said... [Reply to Comments]

aku dah rasa. tapi bukan sebab terpengaruh ngan iklan la, memang aku ternampak kat menu then terus order. tapi kan, tak kena ngan tekak aku kot. rasa black pepper tu cam over sket. so aku takmo makan yang ni dah..

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

dah. setap! tams ap!
makan masa lepas jumpe maher jen.
nak jugeykkkkk komen gitu kan
ahak ahak

izanfatin said... [Reply to Comments]

grocery delivery @ www.doorstep.com.my...

Bitter Sweet said... [Reply to Comments]

dah rasa =) sedaaapp..tapi time tu kenyang kut..feel makan fries je..makan burger mcm tak tau tgh makan apa time tu..huhuhu

Drama Mama said... [Reply to Comments]

huwaaaaaaaaaa!!! i terliur tengok ayam goreng (spicy?) tu! nak nak nakkk! my fave tuuu ok!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

aiyohhh br perasan ai top commentar nampak sgt kalau u masuk AF ai la pengkritik ttp for u je peej..ahahaha!

burger x trai lg..tp mekdi ni ai perasan dia sll wt benda2 baru ni ikt musim kejap je pastu kalau nk lagi tunggguuu thn depannn...mcm aritu cheese mc shaker tu lah...br je rasa..tehn dh tuka pergi kari lak...herghh leh jd emo bila bab makan ni ...:P

talkwithmykeyboard said... [Reply to Comments]

dh rsa dh...
mmg xleh lwn prosperity..
mencik ah prosperity xdk sllu...huhu..
kntg tu ltk perasa tu pon sodap..
pedas terangkat.....hihih....

sweethOneY said... [Reply to Comments]

aku br taw mcd ada menda alah baru neh.. nampak sgt lama x tgk tb. hahahaa

~eiyra~ said... [Reply to Comments]

dah rasa.. waduhhh sgt pedas.. mmg bahang mulut den.. tp sodap la.. ^__^

kakakdegil said... [Reply to Comments]

Dah makan jugak
Memang sedap jugaklaaaa

Layan sekali ngan Milo Mc Flurry..
Konyang sepanjang malam..

Princess of kekuri said... [Reply to Comments]

sedappp i like fullstop!

peej said... [Reply to Comments]

dease - ye sila la rasa. dan bg komen anda :)

pensil - haha. best kan kalau ada delivery. rasa2 nak putus rokok aje. terus suruh org deliver. ngeh.

zie - haha. harus. so amacam? dah try?

izma - lain orang lain selera kot. aku suka aje. tp kau mcm noy kot. noy tak gemar. dia kata rasa kari. lg pelik2 perempuan tu. haha

lilred - tau takpa. mmg angau. haha.

izanftin - hahaha. ada yea. baguih info ni. thanks.

bitter sweet - aik macam tu pun ada. aku tak kisah full ke apa. tetap feling je if makan. heheh.

drama mama - kan. suka sgt. sebab pedas kan. aku pun terliur malam tu tgk ayam noy tu. nasib dah kenyang makan burger. ;p

buyui - kan. suka limited time. pastu orang dah hooked. nak lagi dah takda. paling ingat dulu ada spicy mc nugget. time promo apa tah. punya la sedap nugget tu. tapi sampai sekarang tak keluar2 lagi. pfffttt.

talkwithmykeyboard - kan. kena tggu chinese new year br ada prosperity. nyamm. x suka sgt mc shaker tu. hari tu rasa. x syiok sebab kuat rasa perencah kan. tak natural. wah boleh macam tu. tiba2 jadi pengkritik makanan kan.

sweethoney - ada. tak tau la berapa lama. so sila try sementara stock masih ada. :)

eiyra - best kan? sukaaa

kakakdegil - milo mc flurry. best tak? nak try la.

kekuri - amik siap fullstop kan. tp mmg best kan?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...