Instagram : @peejburhan

hari yang panjang

letih jugak bangun awal ni.
well bagi korang2 tak awal la kot.
tapi bagi aku awal la. katanya burung hantu kan.

selalu if event2 ke, nak jumpa orang ke. mesti pagi kan. :|
macam last sunday pun sama.
kena jumpa someone pukul 12.30pm.
ok mmg la dah tengah hari.
tapiiiiiiii. kena bangun awal kan. nak mandi. nak siap.
nak drive ke destinasi semua.
nasib sampai on time.

sementara tunggu tu. makan kat secret recipe. :D
so terus jumpa sana n pass2 barang.


gila muka bangun pago mata sepet.
takleh cover. lantak.
oh this is what i had.
tak tau mau makan apa.

:: green apple limau kasturi. sedapppppp ::

:: black pepper chicken rice. eh apa nama. rasa mcm salah aje. ok la. tapi masa makan aku rasa pelik-pelik. entah kenapa.  ;p  ::

then tengah nak pergi pets wonderland. 
nampak property punya expo. menyinggah.
best. tapi kebanyak rumah semua jauhhhhhh belaka.
shah alam, nilai, kajang.
yang kl ada kat mont kiara n ara damansara rasanya.
n rasanya harga berapa? 
of coz from rm1-4 million. terima kasih.

beli barang2 sikit kat pets wonderland.
then off we go. matiklah kejap je pergi.
pergi pun semata sebab kena jumpa orang.
kalau tak kosser mak nak bangun awal redah traffic segala.

then blk umah. ajak mama keluar. dia takmo pulak.
ok bukan takmo. dia kata nak keluar.
tapi nak tunggu dia siap letih ok.
tak siap pun. dia dok je mengadap pc dia.
nasib petang tu huda bbm. cakap nak lepak. yeay.
lama tak jumpa mereka.

last week ada dia kata nak jumpa.
tapi dengar noy takda. kira aku sorang aje. dia cancel ok.
sangat keji. fineeeeeeee. taknak lepak ngan aku je la kan.
dia kata rugi. jarang lepak. if lepak biar meriah. banyak la.
ice pengkeji. huda tak. dia sweet.
tapi dia mendengar je kata. suami. pffffttt.

memula nak lepak makan heavy2. macam tomyam2.
tapi petang tu hujan lebat la pulak kan.
so ke jj au2 aje. :)
makan kat sakura kristal.


:: noy makan nasi goreng indonesia. ::

:: beef gravy - yee mee ::

tekak mau assam laksa sebenarnya.
tapi laksa senang dapat.
yee mee ni ada kedai2 je kan.
so order ni. nyam nyam. sedap. saya sukaaaa.



galok bersembang.
tah apa2 cerita aje.
pastu dah lama baru teringat nak suruh noy snap kan gambar aku.
tapi apa punya cara tah. dia amik macam ni.
terima je la yea.


tah bila-bila nak lepak lagi.
dorang pun busy2 sekarang dengan renovation umah dorang.
tapi seronok. sebab bulan nov ni akan cuti sama-sama. yeay.
paling tak boleh blah. balik tu.
tiba2 huda bbm. dia kata, ice cakap muka aku berseri-seri.
aku dah macam, eh tebiat ke apa dia ni kan. seri apanya.
pastu dorang kata seri pengantin.
wahhhhhhhhh over ok. lambatttttttt lagi kot.
tiba2 nak seri-seri. sepak laju-laju baru tau.

ok la. takleh lama2.
banyak benda mau buat. n mau tido awal.
esok ada event di pagi hari. tsk.
ta-ta

4 Comments:

talkwithmykeyboard said... [Reply to Comments]

kununyer kreatifkot sis amik pic g2..hihi...

urmmm...serius nmpk sgt muka bgn tido..hehehe.....

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

matilahhhhhhhhhhhhh die dah keluar ayat burung hantu!!!! huwaaaa ampon peejaaaaa terasa seperti menusuk ke kalebu :p

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

peej, apesal ai tgk iklan sensodyne kt tibi tu mcm muka huda erk?huda ke?mmg huda tu sweet dan cantek la...

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

uih, yee mee tuh buat aku nak pengsan. lapo lapo.ko ni letak gambo makanan ganas ganas je nampak.terliur huh!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...