Instagram : @peejburhan

banyak betul berita mengejutkan tau. aku x suka itu~

hohohoh.
hati gundah gulana. wah gila poyo.
ok takda la. saje nak buat entry konon emo. padahal tak pun kan.

anyway. last week kawan aku sms aku.
tanya aku ingat tak satu lelaki ni.
aku kata ingat la.
lelaki tu adalah kawan kepada ex-bf aku.
masa aku couple ngan ex aku tu. kawan aku ni couple ngan lelaki ni.
mmg lawak la time tu.
ok aku namakan lelaki ni ZA la ye.

ZA ni sangat sexy ok.
dia macam tinggi. botak. *oh suka2. matiklah suka bf org kan ;p *
yang paling best buntuit dia mantop. hahahahha.
so mmg geng2 kita orang semua macam suka syok2 tgk ZA ni.
awek ZA ni bengang aje.

pastu aku ngan kawan aku ni selalu berangan.
kalau aku kawin ngan ex bf aku tu. dia kawin ngan ZA
dok umah sebelah2.
pastu aku cakap la. kalau macam tu. tiap2 malam aku pergi umah ZA mintak pinjam gula.
konon time tu laki aku busy kerja. malam2 takda. time tu bf aku mmg busy manjang. kerja event.
so yang kawan aku ni pun konon takda.
memula mmg aku nak pinjam gula betul2.
lama2 makin over. pakai baju tido jarang2 la.
last2 dalam hujan kebasahan pun dtg nak pinjam gula. hahahha
omg. bangang nya kita orang berangan.

sampai la one day konon ZA mengadu kat kawan aku ni. dia tak selesa aku asyik dtg.
pastu kawan aku serang aku.
aku tak mengaku la aku salah. aku kata aku mmg takda gula.
sekali kawan aku bukak cabinet. gula penuh berpaket2.
terus kantoi aku mmg nak scandal ngan laki dia.
hahahhahaa. ok kita orang mmg suka drama2.
bila pikir balik bongok aje. tapi time tu fun ok.

ok sebenarnya bukan nak cerita tu. tapi aku kan suka melalut. ;p
ok pastu kawan aku kata la dia terjumpa ZA.
ZA mintak no dia. so dorg sms2.
pastu ZA tanya pasal aku.
passsstuuuuuuuuuuuuu. dia cakap ex-bf aku tu anak dah nak masuk 3 ok!!!!!
gila babi weyh. dia baru kawin 4-5 thn lepas.
apa kerja dia produce anak je ke hapa>
pastu aku sembang2 la ngan kawan aku tu,.
aku cakap nasib aku tak kawin ngan dia. kalau tak anak aku dah nak masuk 3.
how scary is that. gagagagaga.
pastu kawan aku pun cakap. nasib tak la. kalau x. hari2 aku mintak gula. haha bongok.

tu ok lagi.
sebab aku tau ex aku tu tak suka technology.
so dia takda join social network semua ni.
so aku tak pernah la ternampak ke apa ke lepas dah break.

lepas tuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
masa bukak puasa ramai2.
kawan2 aku adalah kata. pasal sorang crush aku ni zaman mrsm.
dia nak kawin ngan bienda.
aku ingat gossip2 liar aje.

sekaliiiiiiiiiiiiiiiii. tadi tgk kat beautifulnara mmg kawin uolls.
dah siap keluar gambar semua. mak terkedu uolls.
ok walaupun crush. tapi ni tahap suka tertonggeng2 kan.
tapi apakan daya. dia tu kacak. aku ni remaja gumuk je.
so sudah tentu chenta bertepuk sebelah tangan kan.

jodoh kan.
yang aku kenal la dia ni dulu.
if nak awek mesti hot aje.
ok hot tak bermaksud lawa.
tapi stock mmg sexy tahap dewa la. mmg style la. melentik2 badan.
setiap kali jumpa masa sekolah. dia join bawak awek2 dia.
aku rasa nak lari ke tengah jalan kasi kena langgar ngan kereta.
sebab aku suka dia dulu. sekali banding tgk awek dia ngan diri ini. terus meratapi nasib diri. haha.

so last sekali dia kawin ngan bienda.
i mean pakai tudung sweet semua kan. jodoh kan.
apa nak buat. takda jodoh aku ngan dia.
wah tiba2 jodoh. bercinta pun tak kan. hahahahahha.

ok la. aku dah ok. ceria pulak bila type entry ni.
tadi tak keruan kejap.
bukan la kekecewaan. sebab ternampak muka dia sepah2.
rasa. macam teringat kenangan lama. wahaha. poyo.
ok tu je bye.

p/s : aku takmo tepek pic dia kat sini. nanti tak tidur malam. tak boleh weyh. laki orang tu. sapa2 nak tgk. sila google sendiri ye.

12 Comments:

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

hahaha.peej, part kau melalut psl gula tu mmg lawak siot. pening aku baca.

owh, mamat laki bienda tu mmg hansom.jeles aku. takpe, aku doa jodoh ko patploh kali lagi hansom.pastuh sila la dok seblah umah aku lak, leh aku ari2 dtg minta garam pulak.hahahahah

syazana said... [Reply to Comments]

Peej tahu tak akak 'green apple' masuk wad..kesian dia... =(

Bab mintak gula kau memang tak leh blah hahaha =p

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

part pinjam gula x leh blah laa.....apesal x selang seli arini gula,sok garam,lusa berasa,tulat kicap lama2 leh bukak tesco...haha!

ohh sy dh tgk itew org...mmg la not bad..

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

he he he..kalka plak yg melalalut tu..comel jer pinjam gula bagai...

ooo kwn peej, tp laki tu mmg ensem lah..

NenekPenne said... [Reply to Comments]

entah hapa2 laa ko ni peej tapi syok jugak baca .. lawak...

cik1356 said... [Reply to Comments]

aku baru je usya2 gambo weds dorang kat ohbulan kot td. sexaaayyy!
hahahaaa..
ehem2 ko tu, ensem dan sexy di mata ko sendiri cukupla peej. kalo ensem2 sgt cam crush ni, smua org geram. termasuk aku! hahahahaaa. aigoooo!

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

desperate housewives ke ape peej sampai tetiap hari ko nak cari 'gula'. heheh!

farra8979 said... [Reply to Comments]

funny la pasal gule tu.. hahaha..

talkwithmykeyboard said... [Reply to Comments]

thts y i luv read ur blog..
sgt lwak ok~ hihihi...
bienda tu hot apee...sexyyy oooo~
hihih.....

nifalnin... said... [Reply to Comments]

hahahah... lawak la n3 nih..nak kt sedih pun mcm kelakar jer... heheheh... u tgk dottie tak... hurmmm... awek tembums pun mampu ade bf sexy aka kacak tau... woot woot...

Xuriana said... [Reply to Comments]

aku tatau la apa la yg aku blur sgt.. boleh tak aku x perasan sapa suami si bienda tu.. pdhal aku dok belek muka dia kat paper siap ckp,

"hensemnya laki dia.."

rupa-rupanya diaaaaaaaaaaa....

hentak kepala atas meja!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

hahahaa kelakar je cerita yg bwk gula tu. sbb kite tgk movies mat salleh kn, kalau nk goda je mesti mintak gula kat rumah jiran :DD

weh mcm gambit je rupanya. xpe2 nnti ko akan dpt yg lg hot drp tu. yg ni xckup hot lg. ahax

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...