Instagram : @peejburhan

2010.2010

mesti macam pelik2 aje.
dah terlepas 2 hari baru sibuk nak buat entry kan.
tak aku buat tajuk macam tu. sebab kawan aku tu kawin tarikh tu.
yang aku buatkan hantaran tu :D

untuk semua yang puji n encouragement tu thank u.
yang bagi cadangan pun thank u.
tapi memang kawan aku tu cakap dia nak 2 warna tu je. takmo ada warna lain.
so kena la ikut permintaan tuan diri kan. :)
Insyallah ada rezeki aku dalam bidang ni kan.
so sedia je menerima tempahan. heheheh. ;p

anyway. nikah kawan aku tu malam.
so pergi la.
gigih make up. dah lama tak make up sakan rasa awkward je.
lately ni pemalash. kalau keluar aku just pakai concealer kat dark circle.
eyeliner, blusher n lipstick aje. thats it.
tu yang bila full make up rasa pelik2.
pastu dulu kan expert je pakai fake eyelashes.
hari tu terkial2 ok. ada la amik masa 15 minit kot.
pastu tiba2 terasa diri seperti unta. haha. bengong.



:: me lovely mom. ::

:: tengah disiapkan ::

::hantaran yang dah disusun. :p *segan*  ::

:: the dais ::

sementara tunggu pihak lelaki sampai.
lepak la belakang nak berasap.
sekali sampai.
terus tak dapat nak ke depan balik. sebab dah penuh ngan rombongan.
so tengok sipi-sipi aje.

:: kat dapur pun ramai ::

:: dengan sekali lafaz dorang pun selamat di ijab kabul kan. :D  ::

:: hantaran daripada pihak lelaki. ::

sorry tak amik 1-1. n picture pun gegar aje. 
time ni dah lapar gigil2. 
sebab hari tu aku just makan roti kapit telur n sausage aje.

makanan adalah best. i like. beriya i makan.
semua sedap la. sukaaaaaaa. nak tau apa menu.
baca blog mama. malas pulak nak senaraikan. haaahhh.
random snap.
pic pengantin baru aku lupa snap.
itu pun korang tgk kat blog mama la yea.


:: papa kesayangan ::

:: ayol pun ikut. dia ni boleh harap kat majlis. ringan tangan. aku ringan tangan jugak. tapi ringan tangan nak menyuap kat mulut sendiri aje. hahahah ::

:: the best parents ever. <3 them so much ::

tak stay lama.
around 11 macam tu gerak.
sebab ayol kerja. then mama pun bukan sihat sangat kan.

ok tu aje.
esok reception pulak.
nasik minyak kita.
wah diet nasik la sangat kan.
tadi bedal nasi daun pisang kat nirwana maju. hahahahha.
sedappppp. 
ok byeeeeeeeeeee.

8 Comments:

Lady SharpShouter said... [Reply to Comments]

senang gile ko wat entri skrg ye.jap2 tuju blog mama, jap2 tuju blog mama. haha.

p/s:suka make up ko tu.nice.

eyk@_zuL said... [Reply to Comments]

wah..aunty pun da ada blog..majuuu~
akak,nti sy kawen tempah kt akak wat hantaran eh?hoho..lmbat lg~~

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

hantaran laki pon u wt gak ke?nice...

u ni ptt bukak wed planner ala2 citer renjis tu la peej...u wt hantaran segala..make up lak org lain wat...dais sume tu..uishh...[apesal aku bunyik mcm tamak je tgh2 mlm ni?]

Lya Colours said... [Reply to Comments]

ok lepas ni nak p baca blog mama cik peej plak
haha

~Cik Ati~ said... [Reply to Comments]

cantek jek makeup tuh...i is like..heheheheh

jadualketat said... [Reply to Comments]

weh
boleh tanya.
apa jadi dengan kes RM?

tetibe aku rasa nak jadi kakjah kau.maafkan ke"kakjah"-an den.

zie said... [Reply to Comments]

make up ko cantik, esp the smokey eyeshadow itu. nanti nak carik balik...ko ada buat ke?

peej said... [Reply to Comments]

sharp shouter - senang. katanya aku ni pemalash kan. heheh.

eyka - dah lama kot mama ada. nak masuk 2 tahun dah. boleh aje kalau sudi nak tempah. heheh.

buyui - x la. hantaran lelaki org lain buat. i buat utk perempuan punya je.

lya - ye sila-sila.

cik ati - thank u. ;)

jadualketat - malangnya atas nasihat peguam. aku x dibenarkan komen pasal tu kat blog. :)

zie - yang ni punya takda buat la.
takpa if rajin nanti aku buat. righhhtt. tah bila la tu.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...