Instagram : @peejburhan

oh i'm so in love~

aku start kenal kim kardashian...
wah kenal ke? teeettttt. ok pembetulan.
aku start perasan kim ni masa dulu aku gigih baca blog perezhilton tu.
dulu dia kan best friend kejap ngan paris hilton kan.
time tu dah rasa macam dia hot gila.
then masuk lak rancangan keeping up with the kardashians.
then tgk. terus rasa sukaaaaaa nyaaaa.

mula2 mesti la suka kim kan.
sebab dia macam hot sangat.
tapi bila dah tgk lama. rasa lagi suka khloe kot.
sebab dia selamba n nak cakap apa cakap aje.
kim ni macam lembik2 sikit kan.
n suka tgk khloe ngan koutney tu suka buat benda2 merepek.

suka sangat tgk family dorang.
macam sangat la fun.
oh sekarang bila tengok khloe rasa jealous.
sebab rasa dia macam makin hot. pastu aku rasa lamar tu macam hot.
aaaaaa. sukaaaaa. they look so sexy together :D
oh dan comel jugak.

anyway. tapi tau la malaysia ni.
nak tunggu new season lembab nak mampuih.
sana dah masuk season baru. sini baru nak start K&K take miami 2 kan.
btw, setiap hari apa eyh? n bila start? sept ni kan dia cakap.
lagi noy cakap. kat malaysia banyak potong la kan.
noy kata kalau kat jakarta takda potong2 ni.

sebab kesukaan melampau kat dorang.
so follow twitter dorang n blog dorang.
so dapat la tgk trailer kalau ada new eposide.
excited sangat. tak sabar mau tengokkkkk.

tapi ini malam excited terlampau melampaui batas ok.
so nak jugak blog about it.
tadi tengok clip kat blog khloe.
tunjuk clip dia nak ajar lamar berenang. kelakar ok.
takpa. leh tahan lagi.
tapi bila tgk clip kat blog kim!!! terus tak tahan.
so mari share di sini.
sila bukak link di bawah.

Watch ‘Keeping Up’ Tonight at 10! - Kim Kardashian videos, photos and blog: Official website


aaaaaaaaaaaaaa. kenapa bodyguard dia kena sexy macam tu?
kalau aku dah terpengsan depan bilik. *pitams*
dah la ngan accent bagai kan.
ok aku tka suka la accent australia. tp sebab dah sexy sgt tu terus suka.
wah dan-dan kannnnnnnnnnnnn.
aku tgk dah siap menyengeh tak senang duduk ok.
sumpah serious tak sabar nak tunggu new season sampai.
aku rasa agak2 tahun depan baru dapat tgk kot. pfffttttt.

haha sorry. mak terexcited lebih uolls.
tapi sangat la suka dorang.
drama gila family dorang.
tapi nanti end up semua ok aje.
la la la.

padan muka korang kena layan aku excited tgh2 malam ni.
tak boleh ok. kena luah kan.
takmo rembes sorang2.
so sekarang cerita. korang merembes ke tak?
tell me. tell me.

12 Comments:

UnaChenta said... [Reply to Comments]

Haha.. aku pun suka tgk keluarga gila2 dorang ni.. Paling respect ,siapa bapa tiri dorang tu?..Bruce?..punyalah penyabar :)

efa fairuz said... [Reply to Comments]

peeja, kat astro channel starworld kan ada episod yg latest ni.. bodyguard seksi..huhu

cik nurulain said... [Reply to Comments]

reality shows sana mmg besh kan? :) suka gak living with the kardashians sbb ada family value. khloe mmg the bomb. selamba badak dia je.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ai pon suka..tp sll terlepas...tp ai mula ajar kawan ai tgk start tgk mmg keje dia melekap je..entah ade aura ape tah...

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

aku tumpang sexcited! diorg cantik sgt! aku suka tang mata. lawa.

akiss ferrero. said... [Reply to Comments]

SUKA KIM K JUGAAAAA, sampai kat profile blog tulis ayat x malu. hahahaha

yup yup, khloe best! kourtney mcm lemah lembut asik comolot je ngan scott. tp dia paling gila masa bersalin kan anak dia! woohooo!

siyes xsaba tgu season baru, yeay!

Lyndha said... [Reply to Comments]

besh3. aku pun tak sabar nk tengok. sonok tgk family derang ni. mcm2 kerenah. adik beradik aku pun 3 pompuan...kakak aku awal2 dh cop die kim, aku khloe (sbb plg besar...) and adik aku kourt. syok sgt smpai syok sendiri...adehhh

Faressa said... [Reply to Comments]

eeekk sukaaa hahah i lovee the kardashians! seriously most of my friends think im pelik for watching them.. but theyre so awesome they give me insipration cuz theyre so damn hottt

Zreyas said... [Reply to Comments]

kalau x sbr sgt tgk online @ download guna IDM je cik peej... pegi kat http://tv.blinkx.com/show/keeping-up-with-the-kardashians/CnL2p_ZUM8iuTmpqiPVatI2rLOg#s5

pastu klik kt link2 yg dah ada utk setiap episod mcm megavideo ke..

Memi Hazel said... [Reply to Comments]

Peej
Saya layan torrent
Husband tlg dloadkan
Memang best!
Keluarga sewel yang bahagia :D

bRaiN fReEzE said... [Reply to Comments]

ya Allah Peej.. Aku pun memang suke sangat ngan Kim tuh! N show Keeping Up wit The Kardshian.. best sangat!!!! Ari2 aku tengok ulangan die.. Melampau!!!

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

LOve your blog design skrg. Peej mmg tak blh nak pisah dengan hitam putih. your trademark tu.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...