Instagram : @peejburhan

I'm gonna die!

Semalam tido around 2ish am.
Sebab x larat nak bukak mata.
Batuk pun tahan kronik. Ubat pulak xde. Nice.

Ni td terjaga around 7am
Sebab dada rasa nak terkoyak. Batuk sakit sangat.
Papa dah sediakan ubat batuk. Heheh comel aje. Mana dia cari tah.
Lepas makan ubat lega sikit.

Tapiiiiiii. Badan seram sejuk.
Leher start panas. Bagussss.
Tanda2 nak demam.
Dengki tau nak demam time raya.
I don't mind about tak dpt beraya sakan ke apa.
Tapi adalah kecewa if makan juadah hari raya tapi semua tawar. Emosi kan.
Dah la raya setahun sekali. :((

Gedik lalu ngadu kat mama aku demam dan batuk.
Mama risau, " demam? Abis la org kuat mama demam. Banyak kerja nak buat ni"
Terus sedih. Sian. Mama pun bukan kuat.
Dia pun sakit. Tp kuat semangat kan.
If mama yang 50++ pun larat.
Inikan pulak aku yang muda remaja ni kan. Wah remaja ke uolls? ;p

So amik vicks sapu kat dada yg perit rasa mcm terkoyak tu.
Amazingly ok lepas tu. I mean kurang btk n sakit la.
Tp badan still seram sejuk. :(

Tadi dah settle potong daging kecik2 utk sambal.
Ni nak tolong mama blend segala bahan2 tu.
Ok tu je. Harapnya by esok sihat n boleh bedal makanan sampai perut meletop ya.

Ta-ta.
Sent via BlackBerry from Maxis

4 Comments:

chentaMAYA said... [Reply to Comments]

jg kesehatan weh!

Bitter Sweet said... [Reply to Comments]

get well soon peej

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

apekah ko nk demam2 time nk dkt raya ni? bangun dgn cergas & pergi carik vitamin c!! :P

akiss ferrero. said... [Reply to Comments]

get well soon kak. makan obat taw! cian nk raye domam. harap2 esok pg sihat akibat semangat raya! ;)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...