Instagram : @peejburhan

big pimpin'~

ahah tajuk tak hengat kan.
macam lagu zaman muda2 dulu. hip hop abis.

mesti ramai tertanya2 kenapa tiba2 private kan.
sebabnya ialah tgh tukar layout.
kira under construction. so kena la tutup.
kang sakit mata lak korang tgk kan.
so ala2 pimp my ride la.
tapi ni pimp my blog. hahaha

so inilah hasilnya.
bling2. n back to black.
bak kata pepatah. once u go black. u never go back. uhukk-uhukk. *tersedak*
tapi sebabkan mokcik dah tua.
mata tak berapa bagus nak baca gelap gulita je semua.
so kita mix n match la yea.

so nanti akan ulas lebih detail pasal layout ni.
buat masa ni. tu aje.
jangan korang nak emosi ingat aku saja private taknak invite ke apa.
takda kerja nya haih.
aku dah terangkan kat tweeter n facebook.
tu pun lepas ramai mintak invite ke hapa.
letih mau reply.
siapa yang clueless sbb tak follow fb n tweeter tu nasib la yea.
oh dan jugak yang bg email, pm semua.
sorry tak reply.
so ni macam surprise la yea. :D

ok tu je.
bye bye. :)

29 Comments:

akiss ferrero. said... [Reply to Comments]

wowooooowooooo bling bling2 yaw di atas itu. santek. ptt la, bukak tetiba private! weeeee

swit@kon said... [Reply to Comments]

sape buat??? nak jugak!!!
tantekkkkkkkk

afiq said... [Reply to Comments]

tension tengok header ade slide. sukeeeee

shuweet said... [Reply to Comments]

lawo new design blog ko nok..

badd_nylon said... [Reply to Comments]

omg lawa gile ok layout baru ko peeja

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

shantekk layout..suke!!masa u private tu ai igt ape tau.."ohh peeja maybe tgh emosi...sbb tu private kowt..." muehehehe!

Arin said... [Reply to Comments]

simple and nice campo bling.
aman mata menengok nya.

A.I said... [Reply to Comments]

WOW!!!!! TAMPAK HEBAT BERGAYA!

(^_^)

~Cik Ati~ said... [Reply to Comments]

ooooooooo..suspen saya tau! ingat kan dh mcm setgh2 blogger diva gitu..mule rase kecik hati...hehehhehehehehhe...but ai like ur blog lah..hehehe

sweethOneY said... [Reply to Comments]

aaaaaaaaaa.. aku suka layout baru ko. shantekkkkkk gila!

efa fairuz said... [Reply to Comments]

adoi layout baru lawa gile..siap ade slide, ade candid camera section.. hehe..suke!

momguess said... [Reply to Comments]

wahhhh ko noks
bling2 yer
mmg gegurl kan

Intan ~ Nur Azlina said... [Reply to Comments]

cantiknyer header...

ilygate said... [Reply to Comments]

Nice!

doll said... [Reply to Comments]

welcome back!hehe..actually welcome back to me..semlm terasa gak hati naper peeja ttba private blog..nak mintak psword gak, tp pk2 maybe peeja need d privacy that need 2b respected..

i like d new layout!U GO GIRL!!

Bitter Sweet said... [Reply to Comments]

tau takpe, dah la akak takde fb n twitter peeja, teruih terfikir..alah dah private blog nih..duhh~

nasib dah boleh baca balik..hoyeh3 =)

Soraya Zainal said... [Reply to Comments]

bling bling tuu... sukkeeee!!!


tapi, lebih suka lagi banner yang gambar sendiri berderet2 tu. ape gune selalu camwhore kalau tak tayang kan? heheh

Shahrizat said... [Reply to Comments]

semalam saya sungguh susah hati...sekarang baru tau..owh terima kasih kerana dan tak private lagik....baru ada feeling nak raya!

izatk3pong.

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

peeja! belog u lawa lah..layout mana nieh!! share plisss...T__T

toughcookie said... [Reply to Comments]

hey... good job with the pimpin'.. very nice layout la. very nice. i especially like the studs for your name.

ermmm... this time 'orang tu' tak hantar request untuk get access when you privatised this blog ke? hehe...

bRaiN fReEzE said... [Reply to Comments]

Hukhuk..Ku fikir kenapa.. Tukar layout rupenye...Yea... Boley nak nyibuk2 g kat blog ko peeja...

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

i lurveee ur bling bling!!

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

SALUTE with yr new image..Well done!

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

kelas peej...cantik..suka!!!

aZaMieTa said... [Reply to Comments]

kacak seh belog mu nih.
terbaekkk aaa.... huhuu~ (^_^)

supermommapots said... [Reply to Comments]

wooo..saya sgt risau kalo peeja privatekan terus blog ini kerana sambil2 saya tidorkan baby mesti saya singgah tgk blog ini..kira satu kewajiban utk mengujungi blog ini..masa lepas pantang baru2 ni..saya selongkar semua entry2 lama kamu..yella 1 bulan noks ketinggalan..

lily lotus said... [Reply to Comments]

cute layout! just like u..hehe

peej said... [Reply to Comments]

thank u semua.
nanti akan buat entry pasal layout ni ok. :D
suka sangatttttt.

HaNa NyoTa uHArA said... [Reply to Comments]

aku dah mati kutu sebab tak dapat baca ko nye entry, huuuuu jangan buat lagik tau.. huuuuuu..aku suke baca entry ko

p/s: santeknye layout baru...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...