Instagram : @peejburhan

xleh sabar lembab-lembab ni~

Omg connection kat umah ni gila slow.
Td call TM tanya boleh upgrade tak.
Dia kata kena pergi TM Point. Fineee.
Kan best if boleh call aje then dorang hantar org pasang.
tp prob bukan connection aje. Pc pun dah gilo.
Sikit2 restart sendiri. Tiba2 monitor going to sleep la. Sepak baru tau.

So if dah lembab2 ni aku mmg tak kuasa la kan. Mood pun x mari.
Mama bising2 aku x update.
Kecoh tau blogger tegar sorang tu.

So konon kejap ni aku nak update la untuk esok ke apa.
Mula2 reply komen.
Elok aku dah type panjang2. Tiba2 pc restart ok!!!!! Herghhhh.
Terus xde mood.
Terus aku shut down lepas tu.
Kirim salam la nak buat all over again.

Banyaknya nak kena update.
Dah basi entry2 tu duk dalam draft aje.
Akhirnya terpaksa update pakai bb.
Mana la tau ada yg rindu n tertanya2 kenapa aku sepi kan.
Kehhhh perasaan. Ada orang kisah?
Ok tu je.
Bye-bye bitches.

Ok last call panggil bitches kan. Merasa la.
Lepas ni kena sopan2.
Bulan ramadhan bulan yg mulia :)

Sent via BlackBerry from Maxis

12 Comments:

deasa said... [Reply to Comments]

selamat berpuasa peej!

Sue@Iza said... [Reply to Comments]

hahahaha...ada jeee org tunggu ni, ape kabar brite peej...

anyway, slamat berpuasa peej and family.

cc said... [Reply to Comments]

OOT
hr tu nampak ko dgn noy kat ayam penyet wangsa walk...nak tegur malu sbb tak kenal hehe

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

pp pttlah mcm lamo x update..[ada je org kisah u x update peej...]

moral of d story:boleh dh usha2 pc baru kowt...

selamat berpuasa!

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

pp pttlah mcm lamo x update..[ada je org kisah u x update peej...]

moral of d story:boleh dh usha2 pc baru kowt...

selamat berpuasa!

Lya Colours said... [Reply to Comments]

selamat berpuasa =)

bRaiN fReEzE said... [Reply to Comments]

Huhuhu.. Da 2,3 ari bukak asik nampak en3 g salon.. Sangat sediy... Seb bek ko update gak... Sukerr...

m4ruk0 said... [Reply to Comments]

selamat bepuase ;)

lily lotus said... [Reply to Comments]

selamat berpuasa :)

Alia said... [Reply to Comments]

Hahaha, smlm aku tgh lukis dlm photoshop, penat ok lukis lukis ni, skali laptop blue screen.

Kurang ajar betul.

Terus hilang mood :(

Intan ~ Nur Azlina said... [Reply to Comments]

selamat menyambut ramadhan peeja. Semoga kita sama-sama mendapat keberkatan dariNya. Amin... :-)

peej said... [Reply to Comments]

thank u all. selamat menyambut ramadhan untuk korang jugak ;)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...