Instagram : @peejburhan

tak delicious pongggg~

ok cerita lama sangat.
masa tgk wayang cerita inception tu.
when was it? last week yea? ke a week earlier lagi? gahhh. entah la. lantak.



:: serious lately dia suka senyum kambing. tak suke ok. ::
anyway. beli ticket around 9ish pm.
wayang kul 11.45pm.
so semantara tu makan la.
malas nak pergi chili's sbb letih nak beratur2.
so kami mau try delicious.
tanya kitchen bukak lg. so ok la.
gigih. ni.
menu dia banyakkkkkkkkk sangat.
sampai tak tau nak order apa.


:: gila comot kan. time ni tgh menahan period pain ok. dengan rasa lenguh kaki semua. lepas telan panadol br ok . pheewww ::
:: order ini. nama dia, " seriously delicious cheese burger" ::

melampau kan. sampai seriously delicious dia cakap.
sekali rasa, seriously tak delicious. biaso2 ajo. sedap lg burger kat la bodega.
oh but the fries was nice. burger ok laaaa.
tp so far top ranking masih la bodega punya.
belum ada yang boleh lawan lagi. :D

:: noy order, "beef n mushroom pie" ::

kalau tak silap aku tu la nama dia.
pun tak menarik. sebab manis. apakah ini semua????
bila tuang kuah better la. but still. biasa aje.
kira tekak takleh terima sangat la. tsk.
but however. bawah ni adalah terbaikkkk ok.
sedappppppppp.

:: pavlova. nom nom nom ::

sedap nangis2. 
so bagi aku delicious macam biasa2 aje. boleh?
ke aku judge terlalu awal.
oh n harga dia more pricey dpd chili's ke apa semua.
korang ramai yang biasa makan delicious kan?
so if i we were to go again.
korang suggest order apa?
apa yang sedap tahap nangis2?????

ok tu je.
selamat berbuka uolls.

14 Comments:

Dark @ng3L said... [Reply to Comments]

aku adalah penggemar delicious..

makan aku salu order pasta..
smoked salmon angelhair pasta
pastu fettucini carbonara if im not mistaken..
kalau melting pot adalah orgasma..


pavlova tu must eat aku..
ngan ade lagi satu..die ade pavlova kecik2 dlm gelas..pastu ade kek sket..aku tak ingat la weh..

sbb macam aku just tau kedudukan makanan tu dlm menu die..

hahahahha..

cyan said... [Reply to Comments]

takde cadanganla Peej. memang biase je rasa 'delicious' ni.

Shahrul Shaharuddin said... [Reply to Comments]

The last tu best.. perghh..!

Hallo Peej! new blogger drop into your blog.. =D

nina Jackman said... [Reply to Comments]

try red velvet cupcakes dia. sedap. topping cream cheese yang yummy.

lepas itu, ada lah seronok juga makan english tea set dia, yg for 2person, tapi sebenarnye elok di makan 3 org. dua orang tak abih lah.

ErnIe said... [Reply to Comments]

saya pernah g makan last 2 week.. mmg biasa2 je, mcm tak berbaloi harga ngan makanan.. kalu harga mahal, tp makanan mmg betul2 sedap, mmg tak kisah pun..

mediocre sadist said... [Reply to Comments]

peej...order chicken mascaporne dia..itu pon kalau betol ejaan aku ni..and minom lak ice chocolate dia...pastu dessert, ko amik either pavlova tu ataupon banana pudding with ice cream..

kalau tak sedap, jangan quote nama aku and marah tau! hihihi

mediocre sadist said... [Reply to Comments]

peej...order chicken mascaporne dia..itu pon kalau betol ejaan aku ni..and minom lak ice chocolate dia...pastu dessert, ko amik either pavlova tu ataupon banana pudding with ice cream..

kalau tak sedap, jangan quote nama aku and marah tau! hihihi

whenpeltalks said... [Reply to Comments]

delicious deco je chantekkk tapi makanan so-so je. tapi kalo ikut harga yang kena byr, terus jadi tak sedap. Kek choc tak sedap, cheese cake secret recipe wayyyyy wayyyy better. Then ada few desserts la yang indah rupa dari rasa je. huhu.

ok tak membantu langsungg. :p

LORD ZARA 札拉 said... [Reply to Comments]

kamu buat aku rasa nak nangis tengok yang last tu~

haish~

XD

Nia said... [Reply to Comments]

pavlova? wah..dah rasa jugak..member bawak balik ofis.
tak pernah pegi delicious, tapi sangat setuju, nama burger tu sangat melampau..huhu..

toughcookie said... [Reply to Comments]

actually, memang their food is a mix. ada yang sedap, ada yang kureng sesangat. but their desserts are divine! mana2 dessert pun sedap. for me, when i go there, i would order their thai beef salad. sedap siotttt... kenyang pun kenyang. beef dia very tender and the salad macam kerabu tu. but yes, i agree with you that their price can be a bit steep. air punya la mahal tapi satu pun tak sedap.

peej said... [Reply to Comments]

dark angel - ok noted. maknanya if pergi order pasta la yea. ;)


cyan - kan kan. mcm tak berbaloi baik makan kat dome, chilis, la bodega ke kann?


shahrul - hi welcome. best sgt pavlova tu.


nina - ok. english tea set? makanan ke? nama macam air pulak kan.


ernie - kan. serious la bodega lg best. harga lebih kurang sama kan.


m sadist - wokehhh. if pergi lg aku akan kembali ke entry ni n salin nama2 yg korang cadang tu.


whenpeltalks - membantu la. membantu kau meluahkan perasaan :)


zaza - ye mari nangis sama2. sebab rasa macam mau lagi.


nia - mmg melampau. indah nama dari rasa. cett.


toughcookie - tp tu la. deco mmg lawa. tp ras aso-so aje. :| kepuasan makan tu takdok.

::The Shopaholic Tauke:: said... [Reply to Comments]

pavlova tu nampak sedappp sangatttt.....

cik tina said... [Reply to Comments]

ohhhhh peej!! sila la tru chocolious dia sedap gilaaaaaaaaaaa!!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...