Instagram : @peejburhan

sahur session~

last thursday ice ajak sahur session.
sebab selangor cuti kan jumaat. macam2 program la dorang tu.
katanya sahur. tapi kul 11 dah dtg amik aku. ceh.
end up aku tak order apa pun.
sebab kenyang lagi dpd berbuka. n rasanya too early untuk sahur.
plus lepak bangi kopitiam. aku tak tau nak order apa.
sbb macam tak sedap aje makanan dia kan.




oh patutnya shawal ade. tapi dia gerak awal sebab esoknya dia kerja.
noy pun shawal dah gerak baru keluarkan camera.
cea ok la tu kan. harap aku ntah terus lupa nak snap. 
sejak2 tak berapa tegar ni kan.
tak kuasa dah nak snap2.


:: menunjukkkan dah tua. ngantuk. mata pejam aje. haha. sebenarnya aku tak tau noy snap sekali pic aku. so aku tak ready. cibais ::

seperti biasa rasa tak puas je lepak.
rasa cepat je masa berlalu.
kita orang gerak pun sebab dorang dah kemas2 meja.
antara yg last gerak.
agaknya dorang pun dah letih tunggu kot.
kul 1.30 tak gerak, kul 2 tak gerak. 2.30 pun tak gerak kan. haha
fine akhirnya bergeraks.

kesimpulan. sahur la sangat. aku tak sahur pun.
balik rumah tetaplah masak sendiri n makan.
ni session sembang n gossip sebenarnya.

3 Comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said... [Reply to Comments]

tak pernah try sahur diluar.. nak bangun kol 2-3 pagi ddan g kemamak macam katil lagik best... emmm kena try jugak nieh...

ps.. pagi tadik tak sahur... huhuhu

LIPISLADY said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum,

Peej, salam singgah dari Pahang...
Selamat Berpuasa..

peej said... [Reply to Comments]

mimie - kan. rasa mcm tu jugak. tp ni tak tido lg kan. keluar awal. kalau dah tido pastu nak keluar mmg tak dapat la weyh.


lipislady - wsalam. welcome onboard :) selamat berpuasa to u too.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...