Instagram : @peejburhan

puasa pun belum tapi dah semangat raya~

[ADVERTORIAL]
[sticky post - scroll down for new post]

well since aku ni dok la tangguh2.
tak leh jadi. so kena jugak buat.
responsibility orang ni. mintak tolong kan.
walaupun pemalas tak dapat di tolong.
gigihkan jugak buat entry ni.

so ni nak promo.
a.i mintak tolong promokan sales blog adik dia.
baru buat business. jual baju2. :)
so here are some of the bajus. apakah bajus? perkataan baru ok. ;p


ada banyak lagi.
so sila2 la ke sana jenguk2.
mana tau ada yang berkenan. boleh melaram untuk raya kan ;p

so ini link nya.


harga semua reasonable.
so berbelanjalah dengan bijak.
wah matiklah ayat kan.
so happy shopping every one.

...................................................................................

ok since minggu depan kita dah nak puasa kan.
so kena buat gak iklan ni.
kang mana tau ada korang berkenan. sekali nak tempah orang dah tak amik.
matiklah menangis tak dpt beraya sakan kan.

so bawah ni ada catalog jenis2 cookies n cakes yang di tawarkan.
click for larger view.


cookies

cranberry cookies     - RM37 / >750gm
frambozen kenari      - RM25 / 50pcs
oatmeal raisins          - RM17 / >450gm
marble shortbread     - RM27 / 50pcs


kek lapis

batik sutera         - RM75 / 1.7-1.8kg
prune                  - RM75 / 1.7-1.8kg
hawflakes           - RM75 / 1.7-1.8kg
oreo                   - RM75 / 1.7-1.8kg
choc-cheese       - RM80 / 1.7-1.8kg
mocha cheese    - RM80 / 1.7-1.8kg

semua menarik kan. nom nom nom.
so if ada yang tak tahan keterujaan.
n berminat nak book untuk raya.
tak kisah la nak hidang ke. tak pun if sedap sangat kena sorok kan. ;p
tak pun nak hadiah kat boss ke, mertua ke apa ke. kek lapis sesuai sangat.
boleh email kat macam yang tertera kat atas tu.

rohaya.m@gmail.com

cepat jangan lambat.
minggu depan dah nak puasa.
kejap je nanti raya.
tau2 nanti dah tak amik order. emosi ok.

ok tu je.
selamat terliur macam aku.
cookies2 itu nampak menarik kan. :)

3 Comments:

nasaoji said... [Reply to Comments]

ramai kot yg semangt nak raya, tp, tak tempuh pun lg pose.. ;p

A.I said... [Reply to Comments]

haiyoo!! itu biskut raya..isk. aku ni nk singgah petronas danau kota nk beli tat, tak tersinggah pon lagik. esok HARUS aku singgah gak. tekak aku ni rasa mcm nk beraya dah ;P

maceh la bebanyak di atas kegigihan kau menepek iklan tu. dalam malas2 pon, kuar gak entry. maceh tau..muahh!

-aku pon rasa mcm malas je nk berblog skang ni..hhrrmmmm...

lara said... [Reply to Comments]

peej, thank you very much for the posting yer...

i tau u dlm mood malas

err..... if u dont mind please email me ur delievry address.

thanks againg yeahhh

selamat berpuasa

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...