Instagram : @peejburhan

motif nak print screen?~

hahhaa. dah lama tak print screen kan.
tiba2 terasa nak print screen.


wah gila sesuatu kan. keh
sapa paham bagus. tak paham dok diam2.
siang tadi amik lepas update entry bawah ni. ;)
rajin korang bertandang kat sini kan.
padahal aku macam merepek2 n malas aje sekarang.
thanks anyway.

dah lama tak cakap thanks kat semua.
yang rajin datang.
yang jadi followers berdaftar. wah over kan nama.
sedar tak sedar dah almost 1.5 million blog ni di view. :)
who would've thought kan.

ye la. tuan tanah, yang lems sans sins. comot dan sebagainya.
bukan siapa-siapa. orang biasa-biasa aje.
yang takda cerita lain balik2 pasal makan aje.
pun orang kunjung. so terharu.
terima kasih semua :|
kenapa icon straight face? 
sebab ikutkan hati dan perasaan mmg dah malas n takmo blog sangat2.
tapi mengenangkan jauh sudah perjalanan blog ni.
31st july hari tu masuk 4 thn. :)
unique visitor pun makin lama makin bertambah. 
so sayang la pulak kan.
so terus je la blog. walaupun merepek2 sangat kan.

ok tu je.
malas panjang2.
dpd teruja sebab nombor stalker.
tiba2 jadi emosi. kau gila ke apa kan.
ok byeeeeeeeeeeeeeeeeee.



18 Comments:

eLeMeNt 0f L!fE said... [Reply to Comments]

ala kak..ok je pasal makanan...boley buat kenyang tau...

afiq said... [Reply to Comments]

i lafffffffffffffffffffffffffff yor blog!

bRaiN fReEzE said... [Reply to Comments]

Wei... Chaiyok2.. Aku da bace blog ko since 2007 dlu.. Still setia babe

CIK NANA said... [Reply to Comments]

heheh..
Nana baca sejak tengah tahun nie..
Makan2 tue yg best!!
Bikin terliur!!
:)

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

merepek tu la yg we all suka baca.
from the heart.ikhlas.
:)

Schalfyzcha said... [Reply to Comments]

Blog Peej best sebab cerita kisah keluarga.. macam kisah realiti yang omputih buat gituh hah.. paling best sebab dpt tengok gambar2 makanan.. :)

Sue@Iza said... [Reply to Comments]

hahahaha...peej tetibe emo...takpe peej, insya allah ada je orang yang akan baca blog kau.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

teruskan merepek sans sins saya suke!!

Pnut said... [Reply to Comments]

pewwwitttt... cayalah...
tetiba cam faham...
hiks..

Hazey said... [Reply to Comments]

Best la baca entry u peej.. lagi2 kalau cite pasal yr family ada je wat aku tergelak..

Lya Colours said... [Reply to Comments]

honestly, saya suka blog ni sebab makan2
hohoho
and saya selalu usha labels "eat out" tuh
dan apa2 label yg pasal makan2

kak teh said... [Reply to Comments]

sendiri kompius npe addict ngan blog peeja..slama harini idak la rse mcm kak nam yg u slalu ckp 2 huhuhu tapi siyes alwaz nk tahu u wat ape..hahaha apakah?

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

tahniah peej...blog awk mmg best..sempoi sgt...jgn stop berblog yer...

Diyana Zulkifli said... [Reply to Comments]

saya baru ikut baca blog awak.trus melekat.ari2 wajib bc di samping bc lesson plan..haha.

thegossiplounge said... [Reply to Comments]

oh lala kelas uols
69 katanye

farra8979 said... [Reply to Comments]

me loike ur blog...

A.I said... [Reply to Comments]

SESAMA KASEH...(^_^)

peej said... [Reply to Comments]

eol - wah tgk pun boleh kenyang ke?

arif - hehe thank u.

brain freeze - serious? lamanya. dah 3 thn maknanya tu. thank u :D

nana - oh ok. baru lg la yea. so welcome onboard. :)

fieza - semua from the heart je korang ni. mungkin bukan. tp from the teteks. or from the lutut ke. haha

scha - ye ke. rasanya lately dah tak cerita apa dah.

sue - emosi tak stabil. hahaha

buyui - baiklah. terima kasih.

pnut - hahaha. tak sukeee. tiba2 tau.

hazey - thank u. tu la. keluarga pun ala2 69. otak tungang terbalik. tu yg merepek2 je.

lya - heheh. semangat kan. ala tp makan2 selalu kat tempat2 yg sama aje. belum ke tahap jln2 carik makan ke apa.

kak teh - ala kak. yang kak nam tu di tujukan kepada setengah2 orang je. bukan semua. so kalau x fall into that category then it's ok la. wah nak tau jugak yea? terima kasih la nak jugak amik tau kan.

hanim - terima kasih. rasa mcm malas. tp sayang. n kadang2 rindu. so buat masa ni bertahan la lagi.

diyana - oh baru jugak. so welcome onboard. :) jgn la segan2 tggl komen ke apa. if rajin akan di balas. hahah. eee suruh org komen tp x sure nak reply ke tak. teruk kan?

gossip - hahaha. ;p

farra - thank u.

a.i - hehe. ada2 je kau ni kan.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...