Instagram : @peejburhan

Mana mari la ini budak

Tadi lepas session bukak puasa.
Tak terus blk umah.
Singgah supper kat solaris sbb noy dah lapar blk.
Ye la by then pun dah pukul 12 lebih kot.

Masa nak gerak tgk la kereta orang parking2 tepi jalan.
Jgn main2 lamboghini pun relax aje park tepi jln ok. Nangis.
Tiba2 nampak la merc pun ada park.

Noy : haaaa, tu la keta yg saya nak.
Me : tau. Kau pernah tunjuk.
Noy: dia C200.
Me : cc paling kecik x silap aku. Compressor. Pompuan selalu pakai.
Noy : ye la compressor. Tp saya suka yg bontot terpotong tu.
Me : hatch back.
Noy : yeee. Hunch back.
Me : hatch back la noy.
Noy : ye la hatch back la. Apa2 la.
Me : tak td kau ckp hunch back. Hunch back tu the notre dam.
Noy : hahahaha. Eee tu takut kan. Hunch back of the notre dam. Silap. Apa dia nama dia?
Me : hatch back. Bayangkan kereta kau hunch back. Ada terbonggol.
Noy : haha. Xnak.

X suke kan dia.
Nasib comel. Org terima je la kan. Sabar.
Cuba aku sengal mcm tu. Mesti org dah sepak laju2 kan. :/

Penta layan dia. Sat lg nak kena teman dia pergi celcom. Sim card dia prob. Memanjang error.
Aku yg kena kejut lak tu. Kena drive. Hmphh.
Harap dia mmg ke laut la.
Ok la nak tido. Kang aku lak ke laut. Tak pasal.
Bye.

Sent via BlackBerry from Maxis

7 Comments:

yatie chomeyl said... [Reply to Comments]

wakakak x leh bygkan kalau kete hunch back hahaha

Leen said... [Reply to Comments]

Haha, memang lawak noy ni.. btul gak ckp peej, nasib baik comel kan..

Vee said... [Reply to Comments]

hunch back, serious klaka la kak peeja ;P cmne agaknye rupa krta hunch back tuh? haha

doll said... [Reply to Comments]

kelakar laa Noy..jadik akak cani laa peeja, layan kan aje..hehe

nottingham said... [Reply to Comments]

hahahah. funny! noy is really cute eh!

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

kakak yg bagus..adik ai sll gak peel cmni tp mmg lama dh kena sepak.. :)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

org comel mmg selalu je diterima dlm apa jua jenis keadaan HAHA

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...