Instagram : @peejburhan

shop till u drop~

[STICKY POST- scroll down for new entry]

ilyan ni reader aku. dia n her sister, Rita baru nk start2 buat bisness kt blog ni.
so mintak tolong iklankan.
dorang jual barang-barang dari Sabah since dorang pun dpd sabah. :)
dorang jual women accessories macam gelang2 pearls, crystal, keronsang n etc.

here are some of the stuff.


sila ke http://www.kissmejewel.blogspot.com/ if nak tgk yang lain-lain.



...........................................................................................


satu lagi.
pun shopping blog reader, Lyana.
sangat suka collection dia. comel2. even website pun somel.
n baju-baju sangat lawa. tapi emosi.
biasa la if baju lawa2 mesti size pun comel- comel aje kan. finee.

ni aku tepek some yang ada blog shop itu.
sukeeeee.




:: comel kan rantai ni. ::
:: pun burung di sangkar. adik ni suka konsep terkurung ni kot haha. ::
:: pun rantai. lawa kann. sesiapa photog sesuai ada rantai ni :)  ::

sesiapa yang tak puas tengok aku tepek sini.
boleh la pergi ke blog comel ini  http://www.shortalesbunny.com/
dorang tengah ada raya promotion tu.
so grab while u can. kalau tak ngidams la sampai bebila kan.

ok tu je.
happy shopping everyone.

5 Comments:

marinahunny said... [Reply to Comments]

huhuhu keronsang dr sabah mmg tip top. saya dh ada satu ada pearls dan tahan dan masih cantik..

Lyana said... [Reply to Comments]

thanx a lot kak peej for the review :)

farah_adlin said... [Reply to Comments]

kak saye berminat dengan rantai camera tu..
rm20 kan..termasuk postage ke..
saye teringin sangat

farah_adlin said... [Reply to Comments]

kak saye teringin sangat rantai came tuuu

farah_adlin said... [Reply to Comments]

akak... saye berminat dengan rantai camera

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...