Instagram : @peejburhan

hadiah daripada kuwait~

last month noy pergi kuwait untuk refresher class n exam.
dia tanya la nak apa.
aku kata nak handbag aje. yg besar2 macam H&M dulu tu.
takmo lain2. dia kata ok aje.
dia pun xnak shopping sakan.
rigggghhhtttt. dia tu x shopping. maknanya something wrong somewhere la kan.
sekali balik. amik kau. berlambak dia beli. sebab tengah sale kat sana.
utk dia je macam gunung baju2 semua.
pastu untuk org2 lain lagi. suka betul dia.

aku memang nak buat entry ni tapi asyik lupa.
kat tweet memang awal2 aku dah update.
so ada tanya kat entry lepas. so aku buat la ni ye.

dia siap belikan mama n aku jubah ngan tudung lilit.
motippp?insap mak.
last2 aku bagi mama. tang mana lak aku nak pakai kan.
maybe raya nanti la. hehe. kita tunggu dan lihat la yea.
oh n dia beli sepit untuk bagi rambut ada sanggul tinggi.
kat arab bersepah. tapi dia beli ni paling kecik. dia kata lain semua lagi bagak2.
so aku gedik2 la try2.
kecik dia kata??? aku rasa macam ada seketul kepala lagi belakang aku ada la kan. hahaha

:: taraaaaaa. gedik kan. sorry buruks. ni aku pakai tanpa cermin apa. main lilit2 aje. so sebab tu nampak huduh. nampak baju menggunung kat belakang n atas kerusi tu. tu semua dia punya. gila punya orang. ::
:: oh dia jugak belikan subang kat topshop ni. :) dia tau aku mmg suka subang besar2 ni. nicee eyh? feeling very the beyonce. tapi tang mana lak nak pakai? ke wedding mungkin. yeah ::
:: oh ni la handbag itu :D  ::

mula2 dia kata takda macam yang aku nak. 
so dia tak belikan. but i want.
aku ckp bukan nak exactly mcm hari tu. n tak semestinya H&M ke apa.
tak kisah apa2. janji besar je ok.
so dia belikan ini. :) it's river island. 70% off.
besar tapi dalam. lagi menggila nak carik barang kena korek2.

tu je la kot.
oh n dia belikan silicone cover untuk bb. ada kat entry2 lepas.
colour pink. hakhak. terasa girly betul pakai pink. 
takpa nanti acik beli lain. so far ok aje. sebab elok lak cover ni jenis tak lekit2.

oh kelmarin aku bukak entry lepas2. nak carik gambar.
tengok la entry2 lama. ceh aku beli selipar pun tepek kan.
dapat barang2 mcm ni pun tepek kat blog.
sekarang dah tak. patut la aku rasa blog aku asyik cerita makanan aje.
bengong. tak berinspirasi betul.
baiklah. lepas ni tau la nak tepek apa lagi kat sini.

ok itu aje. ta-ta.

8 Comments:

sistyah said... [Reply to Comments]

murah tak noy beli jubah kat sana?

Ita Shadila said... [Reply to Comments]

dalam okeh handbag!! nanti brg2 lemas dlm tu n konfem mmg susah nak carik.. tp still suka handbag yg handbagak ni.. leh dump seme bende

M u s h y m u s h said... [Reply to Comments]

cam menarik sanggul tu. 1 je ke? leh jual kat aku tak?

Drama Mama said... [Reply to Comments]

tingginya toncet you! hehehehehhe. subang tu lawo lah!

http://twinkywinkystars.blgospot.com

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

noy nak kakak instant tak?
warghhhahhahhahha

nasaoji said... [Reply to Comments]

chanteek r subang tuu....suker tgk org2 pakai subang ghupe tu,.. ;)

peej said... [Reply to Comments]

sistyah - mahal. tak macam kat saudi mahal2. sbb mostly kuwaiti adalah org kayo2.

ita - tu la. pernah pakai handbag kecik2 ni. sesak napas ok.

mush - ada satu je la. ala benda tu macam pengepit rambut yg selalu bunga2 tu. tp ni besar n bunga jenis lembut. tu yg konon nampak mcm rambut tu.

drama mama - kan? sangat suka subang besar2.

lilred - jangan nak rampas tahta boleh tak? takda de dia nak. kakak sorang ni pun dia dah naik nyampas.

nasaoji - saya pun suke. :)

M u s h y m u s h said... [Reply to Comments]

aku dah tgk ada jual kat hajaba. tapi tak besar mcm tu,kecik je sanggul dia.mahal pulak, rm80 sesanggul. eh sesanggul plak.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...