Instagram : @peejburhan

:D

dah lama aku tak tepek kan.
satu sebab malas. sebab ramai nak tau.
satu lagi segan pun ada. macam yo-yo je kan.
tapi rasanya perlu. untuk referral, untuk mana2 pihak.
tapi yang paling penting. untuk diri sendiri la kan.

ye la. blog ni bermusim.
maybe one fine day orang dah tak suka.
kita je syok sendiri update n all.
tiba2 la nanti cerita kat anak or cucu *wah jauh nya kau berangan pija*
konon,

me : nenek dulu reader 3k sehari cu.
cucu : nenek lie *wah tiba2 cucu kau cakap omputih kenapa?*
me : i'm not lying u mother f"ing *puasa xleh carut* kid. u can check out my blog. slap u fast2.

wah tiba2 nenek emosi pun tercakap omputih. kahhhh.
so boleh la tunjuk entry ni. keh keh.



ok tak la ramai mana.
boleh la kan. bersyukur jugak.
aku tak dpt bayangkan berapa ramai tu.
tp tiba-tiba teringat usually 1 sekolah murid ada 1k kan.
so aku bayangkan kalau kumpul 3 sekolah la. ramai tu kan.

so yea. thats it.
sorry la. nak tepek hits aje.
tapi dia punya pusing merepek tu kan.
melalut2.
oh adalah seronok. sebab ini hari program bersama rakan2 di BBGS.
ada yang dah bertahunnn tak jumpa.
eh ye ke. ada kot ternampak2 di sana sini.
ok tu je. bye.

15 Comments:

reena said... [Reply to Comments]

Pergh 100 juta kali ganda than mine. Haha!

Love your blog sebab lawakkkk.

Melissa Mjb said... [Reply to Comments]

wah, byknye traffic dia. *droll*

saya nak say thanks dekat kak peej sebab sudi share cerita hantu saya dekat readers kak peej. tiba-tiba traffic byk pulak today. terima kasih banyak2. selamat berpuasa :)

Sue@Iza said... [Reply to Comments]

kelessss peej, jadik nenek cakap cenggitu dengan cucu...erh, grndchildren...hahahaha...

C!kpuanmuda said... [Reply to Comments]

fuiyooo......! ramai giler peej.. memang dah patut charge sesapa nak buat advert tuh...

Mrs. Kown said... [Reply to Comments]

eyhhhh cucu skarang memang spesis nak cakap omputih je ko. anak sedara aku, mak suh cakap omputih jugak sampai nak mintak air pun dia cakap,

"maktok, I want water water ayaq please"

sakit perut aku nak gelak. water water ayaq. kelasss

kata kila said... [Reply to Comments]

wohooooooooooo. banyak seyh

cc said... [Reply to Comments]

wah kata 3k tak bnyk. sy punya setiap hari nak cecah seratus pun susah T___T

teruskan memblog..yeahh!

Eldy said... [Reply to Comments]

Boleh monetize lagi blog ni.. haha :) Taniah !

bukan blog gua

Liz Rohaizat said... [Reply to Comments]

ish, ramainya!!! kalah blog saya. hari ni je dpt extra sbb peej share cerita hantu saya yg rupanya xde hantu tu.

tgh kecewa nie. patutnya hari ni gi berbuka kat nikko. terbayang2 peej nye story aritu. skali pospone minggu depan. meleleh air liur kempunan

nasaoji said... [Reply to Comments]

syukur..ramai..

yess...aku yg paling nak, tuk anak aku nnt , dia leh baca.. ;P

RD said... [Reply to Comments]

me : i'm not lying u mother f"ing *puasa xleh carut* kid. u can check out my blog. slap u fast2.

(bengong la pja, abis tersedak dpan pc ;p)

afiq said... [Reply to Comments]

kelakar lah!!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

haha siap nk slap cucu ko emo2, apa kes?? :P gle byk ok readers. klau cm2 kne bg hadiah saguhati kt ktorg smpena readers 3k.. ahaha *lari laju2 sblum kne slap dgn peej sbb bg cdgn bukan2* :DD

Ita Shadila said... [Reply to Comments]

ahahaha.. bengong tau peej
dah la gigih berangan, siap mencarut kat cucu plak tu..

peej said... [Reply to Comments]

reena - thank u sbb sudi baca ;). ala. slow2 la kan. tiba2 je dah mcm ni. Alhamdulillah.

melissa - sbb suka cerita hantu. walaupun lately ni semakin penakut. hohoh. selamat berpuasa to u too.

sue - owh liuper. salah sebuts. bukan ciuciu tp grandchildren. kahh. tiba ckp melayu nak slang2 kan.

cpm - heheh. tapi masih rasa segan sebenarnye. ni pun setelah di nasihat oleh ramai org. ;p

shila - hahaha. speaking tp tetap ada slang utara kan. sukeee.

kila - ngeee. ada la sikit2.

eldy - terima kasih. heheh. boleh ke?

liz - takpa. make sure if pergi nanti makan masak lemak tulang tu yea. serious sedap. amik banyak2. :)

nasaoji - harapnya la kan. sebab ada kes2 blog org kena telan. hilang tah kemana :| mintak jauh la kan.

rd - betul la kan. budak2 ni takleh layan. naik lemak nanti. kena garang2.

afiq - :)

wani - matik ok kalau nak bg. ramai nyeee. n tak mampu nak bg. kena lepaskan diri dulu. if ada rezeki lebih. mungkin satu hari nanti. entah.

ita - sah bukan nenek mithali kan.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...