Instagram : @peejburhan

cookie monster~

[ADVERTORIAL]
[sticky post - scroll for latest entry]

hola everyone.
ish bulan-bulan puasa ni buat2 la sopan kan.
ok fine. rephrase.
Assalamualaikum semua. *sambil betulkan selendang* :)

so how's 1st day puasa?
hopefully ok la kan.
so dah puasa ni nak buat iklan kuih raya dah boleh sangat la kan :D ngeeee.
so mari menjamu mata ngan kuih2 raya untuk di order.
boleh jamu bila orang datang kan.

still ingat tak iklan kek2 n jelly indah aku buat hari tu.
daripada MaBaker.ent 
so kali ni iklan kuih raya pulak :)
rupanya dia intro aje. niat mmg nak promo raya cookies.
tp lepas tu dia senyap aje. aku proceed ngan iklan promo kek2 tu.
hihih. mana la acik tau kan.
so ni promo yang sebenarnyeeeeeeeee.
sesuai ngan musim2 nak raya ni. :)
eh tp yang hari tu pun ok. jelly tu menarik utk bukak puasa. nyamm.


:: catalog nya. click for larger view ::

rasa tak puas n malas je nak click2 kan.
so aku over rajin.
aku cari crop n kasi besar biar korang puas tengok.
kasi terliur jugak. mana boleh aku je terliur kannnnn.
lagi pun, nak pilih pun senang :)


almond crispies ni her mom's best seller. kalau dah best seller tu confirm best habis kan.
yeay nanti dpt merasa. dia dah nak bg. tp tau la aku ni. berat bontot nak bergerak.
takpa nanti nak raya baru amik la kan.
kang amik awal2 pun bahaya. mau cookies ni semua beraya dalam perut aku aje kan. ;p
hoh. dan chocolate chips tu macam famous amos punya aje. erk. tak menahan.


:: oh yang ni aku teruja tgk pistachio. sebab aku sgt suka pistachio. so kalau cookies mesti sedap jugak kannn ::
:: i love anything to do with cornflakes. so aku yakin corn munchies itu menarik utk di masukkan kat perut ini. nyammmmm ::

ok ada banyak lg yang acik suka.
tapi semua nak suka macam teruk sangat kan.
cookie monster sangat.
oh tak sabar mau raya.
sebab if biskut best2. mesti nak sorok kat bilik. bedal sorang2.
pastu takmo hidang kat orang. sebab sayang. heheheh.
ye aku mmg keji. sila jangan beraya umah aku sebab aku nanti bg korang makan kekacang aje.
motip baru sehari puasa, dah cerita pasal raya??? ;p

oh anyway. sambung.
buat2 sedar diri tgh buat iklan.
bukan entry cerita pasal diri kau pija. heeeeeeeee.

ok if ada berminat nak order. boleh contact di sini.


Zue Hussin @ maBaker.ent
012 - 208 6963
zuehussin.mabaker@gmail.com
http://www.5577studio.com/baking

ok tu je.
Salam Ramadhan & Selamat menjalani ibadah puasa.
from - ZueHussin maBaker & peejburhan (wahhhh nak jugka selit tu kannnnn)


5 Comments:

A.I said... [Reply to Comments]

adoiii..tak bleh tahan tgk ini bisekut!!

Farah . 5577 said... [Reply to Comments]

terima kasih daun keladi peej..!!
appreciate it so much..

u ni pun suke kan tetibe je post klua.. hihihi.. ok, nnti kite comfirmkan blk tarikh meeting ye. :D

thanks again babe! u rawk! hihi.

Admin said... [Reply to Comments]

Banyknye pilihan biskut=)

doll said... [Reply to Comments]

hmm..bila bukak entry peeja nie kan pelik skit psl date dia friday, 13/8/10..adekah trlupa pakai bj kurung ke opis arinie?cek calendar betullaa arinie khamis, 12/8/10..eh ke?

anw, sgt bst taw tgk biskut time pose2 nie!wlupun cuma gambar sajer..isk..isk..isk..pasnie gambow mkn apa lagik ada..upload.upload.kasik idea skit nk balik msk petang nie..

peej said... [Reply to Comments]

a.i - kan kan. sama la.


farah - ure welcome. ok. nanti free jumpa ye.


admin - kannn. boleh rambang mata.


doll - sbb ni sticky post. so mmg nak dia je kat atas. sebab tu tarikh dia dah friday :) so maknannya entry ni akan ada kat atas sampai hari n tarikh itu. :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...