Instagram : @peejburhan

team rasa nak lempang boleh?

last week.
tiba2 noy booking tgk wayang kat OU.
dia tu mmg takleh dok rumah.
resah semacam aje.
so terus siap2.

keluar umah pun dah 9ish.
makan tak lagi ni dpd siang.
dia plan nak makan kat OU.
agak2. by the time sampai dah pukul 10 ke apa kan.
apa je yang bukak.
so decide makan dulu before ke sana.
so kami ke papparich solaris.

lapar terlampau. lalu tamak meng-order nasi ayam. nyam.
tapi tak nom nom nom pun.
sebab aku tetap rasa tak sedap nasi ayam dia.
cili dia tak stone T__T


:: meja meriah ngan pinggan2 :) meja dah la kecik. sempit ok. ::

lepas makan lepak2 kejap. then terus ke OU.
masih ramai walaupun time tu dah pukul 11ish pm.
dah la weekdays. peliks.
oh kami tgk eclipse.
no no. aku bukan twi-fans ke apa.
tp si nonoy tu telah menjadi gila edward cullen.
tengok muka teruja dia ni.


aku pernah tgk cerita tu sekali aje.
twilight orang semua suka edward. aku suka james tu. 
eh james eh nama dia? ala yang jadi vampire jahat tu.
oh so sexy.
aku suka bad guy. tak reti aku mamat2 romantic macam edward tu.
then new moon suka tgk jacob. duhh.. badan tak tahan sgt kan.
sempat la gaduh2 ngan noy. sebab dia suka edward. cakap sweet la apa la.
yang aku geli2 sebab aku rasa warewolf lg sexy.
then dia kata la wolf nanti makan aku la. sebab aku banyak isi.
psycho ok perempuan tu.

tp thats it la. takda la suka melampau ke apa.
tak ingat pun jalan cerita apa.
so tgk la eclipse pulakkkkkkkkk.
so kali ni aku nak jadi team rasa nak lempang.
rasa nak lempang bella tu.
sumpah getik minah tu.
kejap nak edward. tapi jacob pun dia nak.
pastu bila jacib dah tau. paksa2 kiss lak.
sumpah kalau boleh masuk dalam wayang tu. aku lempang muka dia.
wah matiklah emosi.

masa tgk ni seksa ok.
memula tgh sedap tgk.
tiba2 wayang ni rosak. gambar takda.
ada la lima minit bergelap dlm tu.
sampai ada manusia rajin pergi complain kot.
then sedap tgk. peluh aku mula mengalir2.
sebab rasa nak beraks yang terlampau.
wtf. bontuit tak berajar ni. nak beraks2 pulak.
tapi nak keluar sayang. sbb time tu tgh peak time nak lawan2 tu.
dah la sejuk nak mampos. nak terkenc dah hujung2 ok.
jawabnya tak bergerak aku. static aje.
sebab dah adjust. kan selalu mcm tu. if tak tahan sgt. dok static. if bergerak kang naya if terkeluar. hahahah.
akhirnya berjaya tahan sampai abis. ada lebih dpd 1/2 jam kot. cehhh.

aku rasa biasa aje cerita dia. 
apesal orang suke sangat eyh?
yang best time lawan tu je. lain takda apa pun.
edward pun tak comel n pelik aku rasa.
jacob pun sbb badan lawa aje.
tapi time balik tetaplah bergaduh ngan noy dlm kereta.
sbb dia sokong bella n edward. wtf.



buruks bebenor.
lepas amik pic ni noy terus, " mak aii jadi besoo nya pokok kau. macam sharipah aini. hahaha"
kuang ajo. tp mmg ye pun. tsk.
oh tapi happy sbb saya sudah ade cardigan. uhuk-uhukk.
courtesy of kedai panas. :)

ok itu aje.
korang team mana?
ke korang pun team rasa nak lempang macam aku? ;)

29 Comments:

Dark @ng3L said... [Reply to Comments]

klakar ok stemen sharipah aini tu..

hhahahahhaha

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

xpernah tgk cite2 twi tu..kesian kan?
peej dah kuruslah...cantik bj pokok tu...

-eLyNhere- said... [Reply to Comments]

aku pon rase nyampah gile kat bella tu. mcm bagos dua2 ko nak. amik je la edward diam2.. jacob bg aku ke. haha! mmg takde ape yg best selain bdn jacob yg... erghhh.. xleh describe dgn perkataan. huahuahua! =P

miMiE aZiMaSK ^V^ said... [Reply to Comments]

hihih baju pokok besar.. memula tak paham.. lepas tuh.. oooo baru paham.. hihihihi

team warewolf la best.. :D

Xuriana said... [Reply to Comments]

jahat ok statement noy, hahaha..

anyway, aku pun annoyed gila ngan bella. make your mind please.. tapi kalau aku, aku prefer jacob kot.. edward mcm lembik je.. tatau la..

and aku pun suka si james tu.. and bapak si edward apa ntah nama dia.. oh so sexyyyy...

NenekPenne said... [Reply to Comments]

aku suka ketua team vampire jahat tu..oooh sunguh macho..edward for me no no no.. (mcmlah edward nak kat aku..)

jacob pun aku suka sebab dia ganas2 sikit...ha ha ha...

dan bella memang aku nak lempang lelaju...

Nem0 o0h Nem0 said... [Reply to Comments]

jacob mmg superrbb kn
tp aku bukan fan twilght sbb x suka ngn bella,gedik..hahaha

bvlgarigirl @ Arianna said... [Reply to Comments]

belum tgk eclipse so tak tahu nak lempang ke tidak. tapi actually i pun suka jacob. suka bila dalam new moon tu bella cakap kt jacob

'Hi! biceps!'

sure time tu edward yang rasa nak lempang bella.

haha

Faressa said... [Reply to Comments]

hahah team rasa nak lempang haaha i'm with you on that! Ive never seen any of the movie cuz i just cant stand to watch her act for more than 2 mins

Isma said... [Reply to Comments]

hahaha aku pun tak suka ok Bella. Dasar perempuan gatal semua orang pun kau nak.. dulu ok lagi la sebab dia patah hati ngan Edward.. tetapi kini? hish. menyampah aku.

sekarang aku layan Damon lak, Vampire Diaries, gile handsome hehehe. so babai la Edward ke, Jacob ke.. i dah ada cinta baru, hehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said... [Reply to Comments]

baju gambar pokok tu CANTIK ohh..

Lyndha said... [Reply to Comments]

aku pun x suka bella. kontrol giler...aku pun bleh belakon macam tuh. cakap tesipu2, duduk tesipu2,menangis tesipu2...nak kat 2 laki pun tesipu2. tetekan aku tengok cite tuh...sigh!

julie^beth said... [Reply to Comments]

tak suka bella jugak! make up ur mind women!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

noy ambik edward i ambik jacob! aci tak? haha

akiss ferrero. said... [Reply to Comments]

team lempang bella. ahahahhaa. getik ah. dah kawen nk suh org len kis lagi. hahahaha

Drama Mama said... [Reply to Comments]

tak tengok pun. tpai nak join team lempang boleh? pasai tak suka pompuan getik gak. ekekkeke

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Che Sue said... [Reply to Comments]

me, team jacob.. ekceli suka jacob time dia stil berambut panjang! (fetish?) sexy! hahaha!

p/s- bella adalah bosia twilight! hhahahah!

sya mansor said... [Reply to Comments]

team lempang? LOL... i'm in!

Bella tu muke je innocent tapi gatai sume jantan die nak. oopss telebey sudah...

CikChelsea said... [Reply to Comments]

nak lempangggg jugak!

tamaks okeh 2-2 jantan si bella nak. mana bleyyyy, sy mahu 1 (read: edward) ;p

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehe. kak pah jugak yg kena..

aku tak minat twilight.. jd tak dapek la nak memberi komen tentang itu. hihi

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

team jacob!eclipse x tgk lagi..dvdlah jawabnya [kt sini x de wayang...apakah sangap kan?]

Sue@Iza said... [Reply to Comments]

movie die kau memang terasa macam nak lempang je bella, pastu takde perasaan dengan edward.

cuba kau baca buku die, mesti kau melting, melting dengan edward. tapi still terasa nak lempang bella jugak. tamak sungguh.

FAD ARIFFIN said... [Reply to Comments]

saya join team nak lempang bella jugak, boleh?

driedroses said... [Reply to Comments]

tak kira donia nak kata apa..tapi saya chenta saya tetap kepada Edward!

v(^______^)v

bRaiN fReEzE said... [Reply to Comments]

Aku mcm noy!!!!!!!!!!! suker Edward... Tp yg aku betul2 jatuh ati kat Cerlisle bapak si Edward tuh.. WTF kn... suker mcm tu.. Tp bg aku die lagi sexy.. Auww.. Getik di situ!!! Bella mmg getik betul mse tuh! Tamak okie!!!!!!!!!

lily lotus said... [Reply to Comments]

cantiknya mekap noy :D...eh u nampak comel wutt

nur aishah said... [Reply to Comments]

aku nak lempang org yg buat filem eclipse tu terus leh tak..gile tak sedap banding buku die..siap ada tak sama ngan buku... btw aku suke carlisle jugak..

-ecah

:: myzaa + muse :: said... [Reply to Comments]

..salam..

of cos sy eam ase nk lempang jugak..sbb nye sy mmg sgt terjatuh bulan ke riba la ngn jacob..so sexy auw..auw..auw..=]

peej said... [Reply to Comments]

hi n wasalam,

hohoh. ramai rupanya join team nak lempang. nice.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...