Instagram : @peejburhan

apa masalah kau ni?~

fuck dpd semalam takleh nak approve comment.
memanjang error.
dekat blogger mmg tak nampak langsung la comment2 tu kan.
ada kat gmail aje. tp bila click publish je terus keluar error. gila.
so tersangkut la dia kat situ.
so mood semua takdok.
wah alasan. padahal pemalas kan.
ok nanti2 update lain.
tata byatches.

5 Comments:

Bitter Sweet said... [Reply to Comments]

tu ok lagi peej, takleh nak approve je, akak nye tak buat approval pun, so dkt email ada notification, tp bila gi page nak baca, nanado..mangkuk tul!

nelly said... [Reply to Comments]

oh kita sama..tension btul..tiba2 jekk..ishh..

Drama Mama said... [Reply to Comments]

haaaa same problem! sama sama sama!!!! benci tau!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

cik gObu said... [Reply to Comments]

same prob with me :(

A.I said... [Reply to Comments]

aku pon sama gak smalam. leh baca dari email je. tp skang dah ok le nok!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...