Instagram : @peejburhan

sungguh tidak tegar~

omg. whats happening to me.
tahun ni memang tahun blogger tak tegar la.
like seriously.
tengok la update aku tahun ni. sikit gila.
of nak bandingkan ngan tahun lepas la kan.

ni dah duduk depan pc.
dah masukkan pic.
dalam otak dah ligat ayat2 apa nak type.
tapi tak jugak start2.
macam malas sangat.
macam dah takda rasa nak share dengan orang.
sebab seriously rasa cerita pun sama je semua.
so nak share apa lagi kan.

mama ngan papa lagi la.
siap tanya if aku dah patah semangat ke nak blogging.
regarding issue hangat tu la.
aku cakap no la. takda kena mengena.
masalahnya before that dah start malas.
macam dah takda mood la.
so since mama n papa cakap blogging la macam biasa.
dorang cakap pasal i already have avid readers n all.

so tadi keluar makan teringat la pasal nak amik pic.
bayangkan kalau tak seminggu ada la sekali je aku keluarkan camera kot.
memang tak feeling langsung dah la.
so snap2 la makanan.
pastu aku suruh la noy snap pic aku.
selalu kita orang snap tak bukak flash. lawa lg pic la.
tp sbb tempat gelap. so kena la bukak flash.
siap rasa segan gila ok nak snap. malu nanti orang kata.
eh gila ke. lepak sini pun nak snap2.
haha boleh. padahal dulu. ada aku kisah? kat kubur pun suka aku nak snap ke apa.

oh aku ngantuks ni.
sebab smlm tido almost 7am.
then 10am terjaga sebab sakit perut.
sedang memerut sambil check twitter.
matiklah ketagih masuk toilet pun bb tetap bawak.
tgh asyik, papa dah call pasal appoinment itu ini.
ingat lepas memerut boleh la sambung tido ke apa.
last2 tak dapat la kan. kena siap2 n all.
so sebab itu ni terasa ngantuk lebih.

tu takpa. tadi tak membeli rokok.
so dpd pukul 12 tadi dah keputusan rokok. nice.
ni dah tahap gigil2 ni. rasa nak amukan.
nak curiks rokok noy tp dia dah tido.
macam mana nak mintak kebenaran kan.
eh jap, dah kata curik kan. perlu ke mintak kebenaran? hmm.
ok kejap lagi curik la satu. ngeh ngeh ngeh.

oh mau main game la.
seharian tak main.
tapi main game takda rokok stress weyh. cea poyo.
omg. bukan tadi aku rasa tak tegar la malas ke apa.
ni ape ke hal dah panjang ni entry aku?
ok la ..aku nak pi curik rokok noy. bye bye.

7 Comments:

Auny said... [Reply to Comments]

Tuh la pasal.. Kalau dulu jenguk 2,3 kali sehari pun mesti ada update terbaru tiap kali jenguk. Nih dok jenguk la blog ni 8,9 kali sehari tapi satu update je untuk satu hari. huhuhuhuhu kuciwa sungguh....

peej, update la selalu yer. 10 kali sehari pon takpe. hehehehehe... sukati aku je nak suh orang update. ingat orang tu takdak keja lain ke....

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

PEEJA GILO

izat kepong said... [Reply to Comments]

saya hari-hari jengok kat sini tau...sekali sekala tak berapa rajin takpelaaa tapi jangan la selalu ...nanti kami rinduuuu
( yaaa saya mmg gedik)

Anonymous said... [Reply to Comments]

a ah peej.../me dah khatam semua entry in your blog it take me about a week...memang ketara gila your entry on the previous year average dalam 50-60 entry per month..tp compare with first 1/2 this year month average dalam 27-30 entry jew..

i like your writting ....

Hope the best for you~

peej said... [Reply to Comments]

auny - tu la pasal. tah bila la roh rajin update ni nak masuk badan.


lilred - asal lak?


izat kepong - haha gilo. apakah tiba2 rindu?


anon - amboi rajinnya sampai khatam. im flattered. tu la maybe one fine daya akan kembali seperti dulu kot. which i dunno when la kan.

doll said... [Reply to Comments]

kita suka jer everytime peej update..

org xde blog cam kita nie bc blog org pun dh hepi..hehe..

brjaya x curik rokok noy tanpa dipelangkung?ahahah..ala noy gadis baik n cantik xde manenyer dia nk berkira ye x?

rajin-rajin update peeja..ngan gambar sekali..byk demand pulak eh!

Anonymous said... [Reply to Comments]

anon - amboi rajinnya sampai khatam. im flattered. tu la maybe one fine daya akan kembali seperti dulu kot. which i dunno when la kan.<-----seyes la peej...i tak buat menda lain...i baca sampai habis....tp bila sampai these year punya entry ... boleh nampak different nyeee...

btw, i am Lin..no blog ac...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...