Instagram : @peejburhan

roh dah mari~

aku tak tau sampukan apa dah mari.
tiba2 aku galok nak update blog.
macam berderet2 je gambar dlm pc ni.
tak berupdate.
tapi kang aku update banyak2 sehari orang nyampah lak.
atas nasihat2 korang.
aku baca balik entry aku lama2.
macam aku cerita. ada yang tak berapa personal.
so sekarang aku macam dah dpt byk idea untuk bercerita. hiahahah.

aku memang macam ni.
kalau senyap. memang senyap n rasa nak menyendiri aje.
tapi sekali aku dah start menggila. semua orang tension.
orang rumah aku kalau aku dah start menari2. terkuak2 sana sini. dorang tau aku tgh mood happy la kan. ;p

takpa weekend ni aku kasi rehat.
rehat dpd korang muntah2 baca update ke apa.
nanti next week kasi deret. ok ke takpa?
eh serious aku rasa terlebih ceria.
takut lak aku ngan diri sendiri. hahahha
maybe sebab aku tengah dengar lagu electro kat winamp ni kot. ceria ok.
tiba2 rasa nak menari. mau ajak foxy farah clubbing huhuhu.
tapi sekarang musim bola. ada ke lelaki comel di club?
eh kau ni nak menari ke nak cuci mata kan?

ok tu je. nanti akan update yang bergambar ye. tunggu minggu depan.
minggu ni korang pergi la jalan2. gaji sudah masuk kan.
takkan nak tenggek kat umah melepak depan pc kan.
ok tu je. bye-bye. happy weekend byatches.

13 Comments:

Alia said... [Reply to Comments]

JOM KITA PERGI BERDANSA DI KELAB MALAM (lol "kelab malam").

Aku mahu melihat jejaka kacak juga

emiliaishak said... [Reply to Comments]

alaaa..update la slalu..suke sgt bace blog nih..

mrs e said... [Reply to Comments]

peeja;
akak silent reader peeja (kut?). tapi penah la sekali gak komen masa peeja break-off dengan kekasih lama dulu.. tapi hari-hari memang masuk blog ni kalau ade entri baru.

ni nak beritau, akak ade amik 1 gambar dari blog peeja, gambar ikea punye meatball tuh.. n akak ade kasi kredit jugak kat peeja..

just to let u know ;)

ZaritH said... [Reply to Comments]

org kata time world cup ni ramai awek terbiar..

so skrglah masa yg plg ideal nak cari jejaka2 yg x melangut kat kedai mamak..kalau x nanti termasuk plak kat geng awek2 terbiar tuh..

agree?

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

xpelah peej kalu nk update byk2 dlm shari..sy bca jer..sy pun skrg dah menggila nk komen kat blog awk...sbb selama nie SR je kan...

SURIA AMANDA said... [Reply to Comments]

ala...update la selalu..bnayak pun takpe noksss

Lya Colours said... [Reply to Comments]

nak entry yg ade gambar makanan banyakkkkkkkkkkkkkkkkkk

huhu

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

jejaka2 kacak yg gagah sume tgk bola...kalau ada pon jenis x minat bola..eee spesis jejaka mana tak minatbola tu?

lily lotus said... [Reply to Comments]

happy weekend :)

Foxy Farah said... [Reply to Comments]

prettt prett prettt! sambil buat white chicks dance :P *tetiba teringat abe mat*

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

musim2 ni ko kne g melepak kat mamak bistro utk mcuci mata.. lolx

izat kepong said... [Reply to Comments]

tak kisah...
yang penting ada cerita ..tu jeee...

peej said... [Reply to Comments]

alia - kau dah ada jejaka kacak kau kan. dok diam2 di rumah. hahah


emilia - tapi kalau sehari banyak2 mcm orang gilak la pulak kan. anyway thanks.


mrs e - oh yea. thanks. tp if gambar amik untuk tujuan baik takpa. takut orang salah guna la. macam kena kes mama - rosnah mat aris tu. kesian tak pasal aje.


zarith - tu la kan. tp ni bukan sebab kes terbiar. ni sebab jiwa memberontak mau menari. hahhaa. wah over.


hanim - hahhaaa. ada macam2 jenis menggila ye.


suria - wokeh


lya colours - ye ke. sbb ingat blog aku ni membosankan sebab memanjang tepek pic makanan je la. dah la makan yang lebih kurang sama aje.


buyui - spesis yang aku suka. aku tak kisah if dorang minat. tapi takmo la obses kan. otak pikir bola aje. tsk.


lily lotus - thank u. u too.


foxy farah - nanti kita pergi yea. oh n rindu perhentian la :|


wani - hahaha. kosser aku. dah la bising.


izat - ok :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...