Instagram : @peejburhan

panass..panass...panasss~

[STICKY POST]

ADVERTORIAL

woah. tajuk panas je laju je korang ke sini kan.
tak la. ni bukan gossip panas.
n tak. bukan sebab aku nak complain cuaca panas ke apa.
tapi aku nak promote sales blog baru :)

KEDAI PANAS!!! 

They're selling various items from babies n kids.
sampai la ke baju orang dewasa.
oh dorang pun jual kain ela jugak.
hah. sesuai sangat la kan.
lagi berapa bulan je nak raya.
dah la zaman sekarang ni if hantar tailor lambat je memang tak sempat la kau nak beraya ngan baju baru kan.

baju orang dewasa yang dorang cater up to 3xl ok.
so kepada sesiapa yang masalah nak mencari baju tu boleh la try check it out.
mana tau ada yang berkenan.
takda la telan air liur je tengok kat sales blog baju best2. tapi bila nak beli takda size.
tsk sedih. so kat KEDAI PANAS ni jangan la risau.
ada sampai ke 3XL. ada yang ready stock. ada yang pre order. :) so here are some of the stuff they have.

kedai panas ni terbahagi ke 3 section.
korang boleh pergi direct ke kedai panas.
n kat situ korang click2 kat atas tu to shop by product.
tak pun if malas.
click je kat tajuk2 bawah ni.
aku dah bagi direct link :D
Fabric Sensation


:: japanese cotton ::
:: laces ::

Plus Size



Baby n Kids



check out their sales blog for more interesting stuff.
ni aku tepek few je ye.
harga adalah reasonable.
so boleh la start beli2 baju untuk raya.
wah matiklah raya lambat lagi kan.
silap2 tak sempat raya dah merasa pakai dulu sebab tak sabar.

anyway... kedai panas tengah adakan BIG SALE!!!

 During the sale week neh, dorang tak akan charge any postal!! Its absoulutely FREE POSTAL!!! korang boleh bershopping sakan tak yah fikir pasal nk bayar posting!!

Dan harus di ingat for those purchase more than RM 100 akan dapat special free gift from KedaiPanas!!!


:D
oh sale akan berlangsung until Thursay tepat pukul 12pm je ye.
so apa lagi. cepat2 la serbu ye.
happy shopping everyone.



4 Comments:

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Kedai Panas mesti tak de aircond..so beli dlm keadaan panas..he he he
Lepas nih nak jengok Japanese cotton lah...TQ Peej

nUR_rOsALiNdA said... [Reply to Comments]

sangat best kalau ada org yg sudi jual baju utk org bersaiz besar..hiks~

Nad.is.me said... [Reply to Comments]

@Mama Peeja

Omaigawd! Mak saya pun kata something like that! Kedai panas? Letak lah aircon!

HAHAHAHAHA. Awesomelah! :)

KedaiPanas said... [Reply to Comments]

saya baru bukak kedai tuannnnnnn
tak mampu nak pasang ekon lg tuannnnn
hik hik hik

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...