Instagram : @peejburhan

oldies. gila takleh blah rasa nak tikam diri sendiri~

yeay. internet sudah ada.
rasakan lepas ni gigih update aje.
sila muntah2.
cea konon la kan. tah2 harems. pemalas jugak kot.

anyway tah apa kena.
lately ni asyik terjumpa gambar zaman dolu2.
mula2 mama keluarkan surat beranak.
sekali terselit2 la gambar2 passport lama2.
mama ni suka simpan tiap kali if sesiapa amik pic passport.
so rasakan. memang kena gelak la bila dorang tengok pic ni.
tak tahan.

ingat sampai situ aje.
noy si pengkeji itu siap mobile upload ok pic ni kat facebook.
kurang ajaq betul.


hahahahahhaha, mari bergelak beramai2.
buruk ya rabbi weyh.
ok fine la. macam sekarang lawa kan. buruks jugak.
tapi time ni??? lagi rasa nak pengsan.
kalau la boleh kembali ke zaman tu.
aku sendiri pergi tikam diri aku tu. ngeh ngeh.

ni zaman form 1.
nak masuk mrsm. kan pakai banyak pic. so ni la gambarnya. wtf la.
tang rambut tu. tak tahan.
what was i thinking man.
tapi back then memang aku ala2 tomboy sikit.
kawan pun ngan kawan2 abang aku aje.
baju siap ala2 baggy. konon hip hop abis la.
tapi B.U.M tu.
zaman tu glamour ok. kira best habis la if pakai B.U.M kan. *pitams*

kat fb ada orang komen.
ni mesti die hard fan Bsb ni. hahahhaa.
ye la kotttttttttttt. semangat nick carter. hahahhahahahahahahahahhaha.
omg. patut la cinta tak berbalas je masa zaman mrsm dulu.
macam ni ghupe aku.
tak hot langsung. ceh.

oh then nampak ada orang komen kat mama kot. kata nak tengok pic kita orang kecik2.
aku tengok noy upload gak kat fb.
so kasi tepek jugak sini.
taraaaaaaaaaaaaaaa.

hahha.lawaks kan.
ni time late 80's kot.
sebab noy macam tgh setahun lebih aje.
lawak. kat ronald mcdonald pun nak posing. mueheheh.
mama siap rambut pendek ya'll. feeling demi moore dalam cerita ghost ke mokcik??

ayol pakai sleeveless hoih. tak tahan.
P.G lak rambut ala-ala temenggung jugak. macam mangkuk.
aku pakai overall tak pakai inner. why mummy why?
noy pulak muka putih kaki tangan hitams. mesti kes bedak tepek lebih ni.
noy kata muka aku lain gila masa kecik?
lain ke? aku rasa sama aje.
maybe sebab time tu masih kurus murus. belum membesar ngan sihat kot.
sekarang dah besar peti ais. harus la lain kan.

oh rindu dah kembali zaman muda2.
doraemon. nak mesin masa plisssssssssssss.

25 Comments:

swit@kon said... [Reply to Comments]

hahaha peej,aku tak berniat nak gelakkan kau punya gambar tu. tapi aku teringat zaman2 itu. hip hop ok, masa tu la pakai baju baggy, seluar baggy, rambut mesti slope and kasut sneakers converse or vans.

nak nampak lagi cool, guna cermin mata nerd. hahahaha

Tina Banana said... [Reply to Comments]

pija,

tapi masa kat MRSM, ko kira up-to-date apa.. dgn kasut semua, baju baggy semua.. kalau ko amsa tu up-to-date pun nampak funny, aku ni agaknya apa la ghupenya.. oh goddd.. tak sanggup aku bygkan.. dgn spek harry potter aku.. terima kasih jelah..

satu pembetulan, ko bukan cinta tak terbalas.. ko YKXYKB.. lain tu, wahaha..

sbg penutup, di bawah ada beberapa soalan:

1) apsal kaki noy itam haaa? skrg putih je pulak..
2) wahh rambut mak kau.. sama mcm mak aku la.. fesyen kah?
3) apa yg tak sama muka ko? aku rasa sama je.. size jelah lain kan, haha..

Jiejah @ Iza said... [Reply to Comments]

pija comel masa kecil :-))

Kniedaz said... [Reply to Comments]

hehe..(gelak sikit je..control) skang cantik ^_^..betul tak tipu..

Mrs.R @ Emi said... [Reply to Comments]

hahaha..semangat nik carter tuuuu..sama la kita...

Anonymous said... [Reply to Comments]

oohlala..

suka ngn gambar peeja ngn uncle ronald tu..senyum sesuci murni tuu..

gambo paspot tu gambo baby sihat btol laa..hehe..

upload lagik!

k Doll.

Mimy Hamid said... [Reply to Comments]

patung ronald tu macam kenal jeeee....heeh rasanya kat MCD jalan pahang...nostalgia tul la..

Superstar said... [Reply to Comments]

hahaa cute gilerrrr rasa mcm nak picit2 je!! hehee

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

peeja ke tuh..hehe. damn cute lah! ;p

NenekPenne said... [Reply to Comments]

tapi at that time semua orang mcm tu... so kira cool yer..

sekarang jer rasa mcm nak tikam diri sendiri...ha ha ha

Alia said... [Reply to Comments]

LOL.
Aku rasa comel jeeeeeee, sebab kalau banding dgn gambar aku dulu, mmg boleh pengsan 14 jam.

Haha, rambut mak kau sama je dgn rambut maka ku doludoluuuuuuu. Fesyen uolllls

tedwaldorf said... [Reply to Comments]

hahaha lawak gila ayol

-eLyNhere- said... [Reply to Comments]

bughuk apenye.. cute jehh..
beza dulu xde mekap skrg ni bole la berbedak bagaikan, nampak la semenggah sikit. hehe. mane ade orang putih mase die kecik? sume pun itammm terbakor.. dah besor baru ler cerah sikitt.. kan kan kan?
hikhik

zie said... [Reply to Comments]

Rambut tuh tang tak boleh blah okay......Kita pun ada satu gambar ala rambut nick carter tuh....
ha ha ha....

trend la peej time tuh...

jap sambung gelak lagik...

ha ha ha...

Farra Dhelina said... [Reply to Comments]

ok lah tu..cumelll pee

bantal bucuk said... [Reply to Comments]

rambut mangkuk ala-ala temenggung tu lawaks la.. hahaha.. tapi peej comel time kecik2 dulu, stokin harus renda-renda taw..hehe

RD Za said... [Reply to Comments]

amende yg ske sgt nick carter tuh? x manly lgsg! hehehehahaha...

Dayah said... [Reply to Comments]

Salam Peeja,

Sangat chomel! I like second pic.. serius betul kata noy.. mmg u look different. Cantik! Skrg ni pun.. tambah manis dgn senyum .. hehehehe ^__^

Anonymous said... [Reply to Comments]

tq peej...i yg request kat your mom's blog...hope the best for both of you..

sayangsayangibu said... [Reply to Comments]

bestkan,kalau dapat mesen masa doremon tu...hehehehehe ;p

NONIE ABDUL AZIZ said... [Reply to Comments]

hahaha...rasa macam nek geget-geget pipi ko peeja...hahaha dah terbayang zaman rappers akak tak sanggup haku nak kenang...kekeke

athirah said... [Reply to Comments]

huhuhu

ajjah said... [Reply to Comments]

i pun tengok gambar dulu-dulu rasa nak naik mesen merentas masa n pesan pada diri i waktu tu, jangann la dress macam itu.. tapi, bagus jugak bila tengok2 hari ni ada jugak benda nak digelakkan.. :)

salzahari said... [Reply to Comments]

kami rappers yo..yo...ahahhaahha !!!

green apple said... [Reply to Comments]

pehhh..gojes ok mak kau.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...