Instagram : @peejburhan

cinta lama bertaut kembali~

dramatic kan tajuk aku. wah suka.
few days back ada silent reader bg aku email.
siap ngan gambar bagai.
lepas je tengok terus rasa nak pitam.

:: in case korang ingat aku tipu konon org bg. padahal aku sendiri yang buat. ;p ::

dia telah memberi aku gambar2 ini.
rajin betul dia.
aku tak kuasa la haih nak buat semua ni.


motifffffffffffff????
letak cambar aku ngan abang scofield?
wah abang. so gatal.
btw aku geli panggil abang2 ni.
tapi tgk betapa istimewanya dia aku sanggup panggil ok.
paling tak tahan pic bawah tu.
tiba2 berangan dia nak break out of prison sebab nak keluar jumpa aku.
wahahahahahhahahahaa.

kau tau apa akibatnya dengan dia bagi aku gambar ni?
tak pasal aku marathon prison break ok.
aku dah settle tengok season within 1 1/2 day.
sekarang tgh tgk season 2 pulak.
syiok gila. sebab time tgk dulu dah lama kan.
so memang dah lupa2 la. so saspen aje.

dulu pernah gak reader bg aku link.
link gambar si wentworth miller ni sekarang dah gemuk n rambut kerinting2.
memang euwwww la.
wah macam bagus. aku gemuk takpa kan. dia gemuk takleh.
lempang kang baru tau.
but whateverrrrrrrrrrrrrrr. lepas je tengok balik cerita ni.
terus merembes kembali. tak kira.

nom nom nom. ;p~~

7 Comments:

lilred.farah said... [Reply to Comments]

oppa peeja....
oppa!!!!!

eh gambar yg last tu kalau aku lah
terus zassss jadik wallpaper enpon. hahahhaha gedix bukan.

driedroses said... [Reply to Comments]

kak pijaaaaa,
kita suka scofield jugak!!
balik ni kena geledah bilik n carik dvd prison break semula T_______T
wuwuwuwuwu

Pnut said... [Reply to Comments]

saje je..tak pasal-pasal akak pun berbaik ngan pakcik google pasai prison break bagai...

dah kertu pun tetiba akak rasa muda, nak merembes juga..

lalalalalala

akiss ferrero. said... [Reply to Comments]

oh men. sy pun suka wenthworth miller dan dah khatam PB juge. even sda ending, tp, cerita ni always terbaik kan!

jap, nk google gambar terbaru die. alamak. nebes plak ;p

Lya Colours said... [Reply to Comments]

weh gambar yg ketiga tuh mmg best la !!

Queen said... [Reply to Comments]

bile lah ade org rajin nak buat utk aku..agagagaga

peej said... [Reply to Comments]

lilred - boleh ke? bukan if nak jadi wallpaper kena lebar ke tepi ke? tp if aku jadikan wallpaper ad aorg jealous? cea cea.


driedroses - ye sila sila. best a cerita tu. confirm if tgk cinta bertaut kembali okeyh.


pnut - ewah2. tumpang nampak. rembes takpa. tp if nak lebih2 sila tunggu turn. cea. macam la dia tu aku punya kan. ngeh.


akiss - betul. n tgk for the 2nd time ni pun masih rasa best. :)
ada hari tu org bg pic baru dia. tak comel ok. tsk.


lya - kan kan kan.


queen - hahaha. aku pun tak menyangka ada orang rajin buatkan utk aku. sukeeeee. ;p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...