Instagram : @peejburhan

apa yang cuba kau sampaikan ni?

dah lama tak tepek keyword kan?
tadi check. haha macam2 ok.
tak paham aku.
so here it is.

click image for larger view.


kena bola sumbat stoking sepak, tumbuk tampar?
wtf? itu ayat ke apa tu?
motif nak google banyak2 macam tu?
google pun confuse ok. tu tak pasal ke blog aku perginya kan.
serious sadistic orang yang google ni. hahahah

lagi satu suka tengok dia pancut.
apakah?
aku malas nak elaborate lebih. hahaha

another one is fucking point. apakah??
adakah dia nak menekan she/he have a point?
atau dia mencari a fucking point.
faham? tak faham?
aku pun tak faham sebenarnye.
ok tu je. byeeeeeeeeeeee
hahhaa. motip update macam ni?

9 Comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said... [Reply to Comments]

orang yg google nie macam macam peel kan... layankan je la... traffic pun up... clap cclap clap... hehehe

Bitter Sweet said... [Reply to Comments]

ada jugak yg search pakai celak macam hindustan :D hehehehe~

A.I said... [Reply to Comments]

aku suka tengok dia pancut!


kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Pnut said... [Reply to Comments]

wakakakakak nak gelak guling-guling dengan keyboard cam gampang tu..
hahahahah gelak lagi...

hahahahahah gelak lagi..

huhuhuhuu gelak lagi..

tak tahan..nak gelak lagiiiii

mek mai dey la..

izat kepong said... [Reply to Comments]

hahahaha terhibur saya pagi ini...
agaknya asal boleh je diorang search, yang penting ada benda dalam search box tuu...ahaks

Xuriana said... [Reply to Comments]

kena bola sumbat stoking sepak, tumbuk tampar?

funny okk.. apa la yg org ni cuba buat agaknya..

Drama Mama said... [Reply to Comments]

hahahahahha...tah apa2 lah depa nih search. pehtu dah samapi blog u sure dokcari manalah benda alah yang dicari tu kan. wakkakakakkaka

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Drama Mama said... [Reply to Comments]

hahahahahha...tah apa2 lah depa nih search. pehtu dah samapi blog u sure dokcari manalah benda alah yang dicari tu kan. wakkakakakkaka

http://twinkywinkystars.blogspot.com

lily lotus said... [Reply to Comments]

erkk..terlebih kreatif gamaknya

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...