Instagram : @peejburhan

Memang sepadan sangatlah~

yang sorang tu memang la terserlah bangangnya.
Ingat yang sorang lagi tu mangsa keadaan aje. Kesian je tengok. Ala2 helpless.
Ghupenya sama aje. Bangang n baghal jugak.
Elok la. Sesuai sangat.
Lama sangat spend masa sama2. Tu yang terjangkit tu.
Teruk betul virus ni. Merebak.
Mintak dijauhkan la. Nauzubillah.

Wah gila dramatik.
Tp serious. Merebak.
Berwaspadalah anak2 ku. ;p
Sent via BlackBerry from Maxis

19 Comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

Orang mcm ko ni memang tk reti nk sedar diri...kutuk org bertalu2,sendiri tk ingat sgt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... [Reply to Comments]

aduuuu... apo cito ni... jgn lah biar daku bertanya2....

Anonymous said... [Reply to Comments]

Peeja,
depa tu la antara manusia yang TAK CERDIK bila die boleh mengata orang sesedap mulut die.

TAPIII..orang tak boleh mengata dia.

SEBAB.??dia perasan bagus.

mintak d jauhkan dengan orang-orang yang dengki & busuk hati.

-miss N-

~z13L@D@L@Dy~ said... [Reply to Comments]

errr~~tak faham..hehe

mrs.irwan 2 be said... [Reply to Comments]

nape peej??x faham la...hehehehe

Anonymous said... [Reply to Comments]

peeja,pmpn xsedar diri tuh n sue ko eh??terus da xbyk comment kt page dia...padan muka..nmpk sgt org xsuka

shuweet said... [Reply to Comments]

sangat suspen ni :)

Anonymous said... [Reply to Comments]

Oiiiiiiiii,
Redmummy dah tk kutuk,korang pulak nk meyebok ek..Dasar Islam tk sedar diri...!!!!!!!

Anonymous said... [Reply to Comments]

tetiba sal islam? ko islam sgt ke? hehee stakat gado bru ingat diri islam baikkk ko duk umah jaga laki weyh

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

ape anonymous nak marah2 sgt ni. letak je la nama kot ye pon nak sembur si peej ni.

peej, kenapakah? ape pulak yg terjadi? ade kes lg la ye, kalo tak xde ko melenting camni.

mcm cliche sgt la plak kalo aku nak kata 'sabar'. hmm.

landaklaut said... [Reply to Comments]

deii ape ni.. nak gaduh, jgn laa masuk2 bab agama, bangsa, keluarga plis. sila gaduh dengan bermaruah ye anak2. huhuhu~

eniweis, peej tak sebut pun sape orangnye. so kita takyah tuduh2 pulak. rilek sudehhh..

Anonymous said... [Reply to Comments]

tak abis2 nak kacau peej..

NenekPenne said... [Reply to Comments]

eee ramainya cik anonymous kat sini..
yang mana satu yang betul ni
eeeh apa citer ni?
ooohhh aku blurr....

A.I said... [Reply to Comments]

-tak paham- ;P

atoyis said... [Reply to Comments]

wei..kalau gaduh tak sentuh isu agama boleh tak..tak paham aku..tuan tanah relex jek ko pulak yg lebeh2

Anonymous said... [Reply to Comments]

woooo...ade yang JADI ANON SEBAB SUDI JADI SPY..???
pastu sampaikan la ye.?
walwawehhhhh..dasat siuttt..
Lu ANON...sibuk masuk blog orang pehal.?jadi mate2 lak.
pelik aku dowh..
TAKUT IDOLA KAU KENE KUTUK KE ANON.?
LU TERASE KE.?

-f-

adayinmylife said... [Reply to Comments]

Ala.. org yg peej citer x melenting, tp org yg xde kene-mengene plak terase.. ape kes... x paham aku! To Peej jgn ko lyn le manusie2 yg perasan nih!

Anonymous said... [Reply to Comments]

kat sana tak riuh sepatah pun
lepas dia cakap pasal NOD dia diam, tetiba ko ada cakap pasal saman kat atas page entry kau, dari orang tak tau, jadi tau.

diam-diam je lah peej, asik menghentam orang je tak sudah kau ni. aku lebih suka baca entry kau yang tak menghentam orang.

Kay Kay

chuya said... [Reply to Comments]

uit siap saman bagai.. dah macam top artis pule...

takyah anon anon ler kalo nak sound.. cam gud gud je...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...