Instagram : @peejburhan

melayan kenit2. layan ke?~

few weeks back. yeah as usual cerita basi tahap ulat-ulat.
kami adalah melepak rumah tina.
before dia masuk kerja.
perempuan tu suka complain aku tak datang2 rumah dia.
katanya, "apakah busy benor teman ni?" fineeeeeeeeeeee!!!!
bukan apa. aku ni semenjak noy ada kereta. memang malas benar nak drive.
so memang tak bergerak ke mana la.
if dia ada pulak, ada je plan ke sana sini. tak sempat nak lepak ngan tina ke apa.
kita orang ni macam lobster. mana2 nak kepit aje.
tak reti nak gerak sendiri. tah apa-apa tah.

so akhirnya pergi jugak la lepak ngan tina.
tu pun sebab noy dah rindu gigil-gigil ngan kenit2 tu semua.
time lepak tu call jonet sekali. sebab dia pun nak jumpa mereka2.
bagus betul la dorang ni. suka budak kecik. siap rindu2. hahah.
ok aku takda la tak suka. cuma tak reti.
so bila tak reti tak rasa fond sangat la. omg. aku memang keji.
tapi aku serious pelik ngan mikhail tu.
aku garang2 n marah2 pun dia boleh sengih2 n suka2 aku.
sikit2 datang kat aku.
sama macam adik dia maryam tu. pandang aku sengih2.
why weyh why? habis reputasi i sebagai aunty garang ok.

gila lama lepak dpd petang sampai ke malam.
siap lepas tu sambung pergi makan pulak.
hoih ada dua anak kecik adalah memenatkan.
walaupun aku tak tolong apa pun sebenarnya.  ;p  tapi tolong tengok pun dah rasa penatnya.
nasib baik noy n jonet jenis suka budak. so relax la mak dia kan.

:: mikhail dengan muka teruja dapat layanan jonet ::
:: maryam yang tido je 24/7. nice ;p  ::
:: mikhail n tina. pandai tau budak ni. aku bg main cover camera tu. pastu terjatuh. aku amikkan balik. lepas tu dia saje2 jatuhkan byk2 kali suruh ambik. ewah..over kan. i aunty garang. so jawabnya aku amik dpd dia simpan terus. ::
:: noy. duhh..as if korang tak kenal kan. tak ape habit aku ni memanjang nak jugak letak caption.  biarkan je la kan. tah apa2 tah. ::
:: kecik sgt mika ni tau. tak pasal aku nampak besar dlm ini gambar. hahah, motif nak salahkan budak kecik padahal diri sendiri almari? ::
:: saya makan nasi lemak n air rootbeer float. nom nom ::

hoih cerianya jonet ni.
last2 elok mika tertido kat jonet. empuk. ngeh.
ok lepas tu habis cerita.
dah la tu nak cerita apa lagi.
dah cukup tak bermotif dah entry ni.
so bye-bye.

10 Comments:

Lilianna Mardiana said... [Reply to Comments]

hahaha, comel je budak tu, tapi tak dapat la dia nak buli u kan. ;)

p/s:terus terang i ckp, kalau bukak blog lain, ada gambar makanan, paling2 pon i rasa macam nak pergi makan jugak lepas tu.

tapi bila bukak blog u, peej. terus perut i menyanyi-nyanyi minta di isi, haha.

Lady Dyla said... [Reply to Comments]

mika xnok senyum langsung... takut aunty peej kah..?

k.Peej... tolonglah.. tiap kali msk belog ni.. napsu serakah makan memuncak tinggi eberest occay..

shuweet said... [Reply to Comments]

hola, semalam nampak ko, noy ngan jonet kat aeon au2 tengah soping..hehe

Drama Mama said... [Reply to Comments]

comellll ja budak kenit 2 orang tu :-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Tina Banana said... [Reply to Comments]

i think u are gettin better with kids la.. mcm dh okay je.. ke ko still garang tapi anak aku yang tak paham? hahaha..

u girls can come over to my place anytime u want okkk.. or maybe, i plak pg umah u.. mau gi gym katanya.. :P

lily lotus said... [Reply to Comments]

mikhail tu sgt pandai buat muka tak bersalah..hiks..so adorable!

Cik Mont said... [Reply to Comments]

huihh nasi lemak! redha peej redha la kan asyik tgk gambo makanan.. keranamu peej cikmont udah beli sotong utk buat sambal sotong tadi.. muahhahahaha gemok pun gemoklah kannn..

Leen said... [Reply to Comments]

Geramnya tgok Mika tu.. mcm nak cubit pipi

peej said... [Reply to Comments]

liliana - hahaha. sama la. rasa yg sama if pergi blog org lain tayang makan. so membalas dendam di sini. biar org lain pulak rasa.


dyla - dia memang if amik gambar suka buat muka macam tu.


shuweet - oh yeah? haha chomot kan kami. pfffttt.


drama mama - comel. geram aje rasa nak penyetkan.


tina - tah. anak kau memang gilo.


lily lotus - tau xpe. buat muka garang ke apa pun tak takut.


cik mont - hahahah. ok la tu. ala2 inspirasi kan. lepas ni buat nasi lemak pulak. ngeh.


leen - geram. tapi penat ok layan. memang lasak.

Deqna said... [Reply to Comments]

Comel betul lah anak tina ni kan... geram tgk...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...