Instagram : @peejburhan

Funny people~

Rasa nak tergelak pulak aku baca komen kat bawah ni.
Gila ke hapa weyh? Tiba2 merempan xde hujung pangkal.

Sebelum merempan sila check dulu. Aku ada sebut nama sapa2 ke yg sampai terasa n nak marah bagai.
Keluar bab agama bagai. Over ok.

Jangan la jadi manusia yang macam paham n assume things.
Aku rasa general gila kot entry tu.
Pagi2 dah ada orang call aku, sebab ingat aku marah kat dia ke.
Hahaha. Buduh tau. Tak pasal lepas tu aku xleh tido.
Then tadi ada orang ym. Aku tanya la dia tau ke aku cakap pasal sapa?
Dia sebut la 2 nama ni.
Not even close ok.

Ok pengajaran. Jangan la memandai2 buat2 paham if tak paham sebenarnye.
Ada yg komen ckp x paham entry aku ni. Kat twitter pun.
Senang je aku jawab, "if aku bukan aku pun aku rasa aku tak paham entry tu. So aku tak paham kenapa orang macam paham2 aje"

So entry tu lebih kurang sesuai utk org penuh kemarahan la.
Sbb general je.
So kau letak la mana2 nama kau suka. Assume la.
Janji lepas tu ala2 rasa legaaaa aje. Ngehhhh. Serious lega ok. :)

Akhir kata, hentikanlah menunding jari kepada individu2 x berkenaan yg obviously takda kena mengena pun. Jangan cepat melatah wahai manusia2.
Sent via BlackBerry from Maxis

12 Comments:

landaklaut said... [Reply to Comments]

u marah kat i ke peej? (hahaha! tiba2 je. kenai pon idak. :p~)

xpe. biasa la. kadang2 kita kena luahkan perasaan. reader2 u semua concern dengan u sebenarnya. tu yg nak tahu tu u marah sape. ngeheheheeh~

Ann said... [Reply to Comments]

hehehhe..kelakar betul la esp yg anon..tetiba melatah x tentu pasal..hahahha

Melissa Mjb said... [Reply to Comments]

salam,

bese lah tu. kalo ade buat salah mmg cpt terasa. org yg gler meroyan jek yg selalu terasa sindri. klaka la.

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

tekaan ai salah u. kuciwa mak! harus bekerja lebih keras untuk menjadi bloggerazzi yg lebih berjaya! gagagag

Tina Banana said... [Reply to Comments]

lilRed,

i pun salahhhhh..
tu i pelik ada yg assume bukan-bukan.. i kawan pija dh lama pun tak assume mcm tu.. :)

sue said... [Reply to Comments]

tu kes kunun nyer terlampau memahami..hakhak~~

NONIE ABDUL AZIZ said... [Reply to Comments]

hahaha...nape anon tu sensitip giler...

nur aishah said... [Reply to Comments]

mungkin sbb diorg tu salah sorg dr yg bangang n banghal..hehe

-ecah

Mira Mazlan said... [Reply to Comments]

okayh, benda ni pun berlaku kat i juga . siap promote my blog kata i konon2 mulia mengutuk org. padahal cite menda general dia perasan i kutuk dia. lawak kan? mengantoikan diri sendiri jea. i didnt mention any name punn. haihh~ marilah kite bersama2 bersabar :)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ye kite xfaham. haha

semoga problem tu semua akan selesai.
x)

Leen said... [Reply to Comments]

Selalu yang melatah tu adalah mereka yang terasa.. hehe

Anonymous said... [Reply to Comments]

gila berangan nak tulis komen tapi tatau isi.. main bohhh je.last2 sshkan org pulak.

sabar jela peej oiii

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...