Instagram : @peejburhan

Apakah bunyi-bunyi di tengah malam?~

Pagi tadi tido around 4ish am.
Elok nak tido terdengar bunyi-bunyi.
Sangat sesuatu.
Bunyi dia," AHH!...AHH!...AHH!"
Serious weyh. Suara macam perempuan.
Aku dah macam, "apakah. Siapakah main ni? Kuat gila suara"
Bunyi tu sama ajeee. Xde pelbagai.
Aku abaikan je la. Try tido.

After 20 mins aku still xleh tido.
Serious rasa terganggu ok.
Aku dah macam, " hoih, lamanya. Seronok betul perempuan ni. Hebat gila lelaki tu"
Hahahah matiklah kak nam tiba2 pikir pasal kehidupan seks orang kan.
Tp ye laaaa. Dah kuat gitu suaranya kan.

Then tak puas hati aku bangun. Lalu depan bilik noy. Hahahah
Ye la mana tau perempuan tu tebiat malam2 nak masturbate ke apa. Ye laaaaaa, mana la tau kan.
Hmmm takda bunyi. Bukan dia
Then aku masuk blk aku again. Aku jenguk ke luar. Mana tau ada anjing ke? Cik ponti ke?
Tapi pakah pulak nak bunyi mcm tu kan.
Tengok takda jugak.
So aku suspek jiran2 kot.
So lantak la.

Tp setelah hampir bape puluh minit masihlah x stop. Adalah x munasabah ok.
Apakah lama benar.
Aku dah syak benda lain
Aku tgk la keliling bilik. Mana tau ada apa2 ke kan.

Aku try tutup kipas.
Makin lama makin slow.
Elok nak stop tu kipas tu bunyi. AHHHHH! Agak kuat.
Wtf!!!!!! Apekah kipas aku moaning ni?
Baru beli kot. Pastu if ye la nak bunyi pun. Boleh x kau bunyi kreok2 ke. Nget2 ke. Kenapa kena 'ah ah'?
Ke kipas pun boleh horny2???
Bodoh tau. Tak pasal2 aku terpikir kisah kehidupan seks orang tau.
Elok stop takda bunyi. On dia bunyi again. Aku goyang2 kan sikit br dia stop bunyi tu terus.

Bodoh punya kipas.
Kacau minda org tgh2 malam.
Malam yang sepi dan sejuk lak tu.
Tak pasal meratapi nasib diri.
Muahahahah. Motif meratapi nasib diri? Lariksssssss.
Sent via BlackBerry from Maxis

36 Comments:

NenekPenne said... [Reply to Comments]

ha ha ha..
penah ok aku ada pi satu apartment kat area mana entah, aku dah lupa..
kat situ memang ramai student menyewa dan memang terkenal dgn port maksiat..
alih2 jam 10 bunyik suara perempuan dok ah ah ah...cam setan...
memang tengah main tapi kuat giler... entah tingkat berapa dia dok pun aku tak tahu...

marinahunny said... [Reply to Comments]

hahahaha kena kawen la tu..hahaha

e-caR NazRin aka ibuEiymann said... [Reply to Comments]

wat saspen jer.. haku hengat kesah seram td... rupenyer kesah.. (eh, neh ptut kategori kesah hape eh?)..

haha..

Ieda Al-Habsyi said... [Reply to Comments]

huhuhuhu!! hampeh tol kipas tu, heheh! lucu lah :)

Leen said... [Reply to Comments]

Hahahaha, gile x senonoh kipas tu~~

HaNa NyoTa uHArA said... [Reply to Comments]

ish.. aku pun pada awalnye berpikiran macam ko.. haihhh....

Jiejah @ Iza said... [Reply to Comments]

ahahahahhahaaaaa kipas pun bleh ??
ekekekke

Anonymous said... [Reply to Comments]

lawak gila peej!!! hahaha *gelak besar*

-superstarsuri-

BABYBOO said... [Reply to Comments]

hahahaha apa la sis ni..x memasal mengsyak adik sndri kan hahaha tp org pnah gak dlu kipas gak cett! wktu tu mcm nk baling je kipas tu haha

Sue@Iza said... [Reply to Comments]

hahaha...kipas yang horny... ewwww saje..pegi kawenkan kipas itu...

Anonymous said... [Reply to Comments]

hahaha....kelaka ko ni...

Lya Colours said... [Reply to Comments]

hahahah
ade plak kipas bunyi mcm tuh
kipas pon ade perasaan jugak kot
so kene beli kipas lagi 1
baru dia ada couple
muehehe

Bukan siapa-siapa said... [Reply to Comments]

hahah..terbaikkkkk lah..
buat saspen je citer ni.

Alia said... [Reply to Comments]

Hahaha!! lawak!!!

Lol, teringat aku masa kat US dulu, aku dgn Don stok tidur pukul 5 pagi, pukul 3pagi mcm tu, mula lah dinding sebelah tu gegar gegar...haha, tapi tak der bunyi. Mcm cibaisss

Hahahaha!!

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

gigih kan .....menaip dengan BB! AH AH AH punye pasal!

Drama Mama said... [Reply to Comments]

hahahahahahha...kipas ngok ngek :-D

http://twinkywinkystars.blogspot.com

AiMiE HaRmELiA said... [Reply to Comments]

"kipas pon leh horny"..haha..good one

sI tEDI said... [Reply to Comments]

entry buat aku tersengeh dalam kedukaan ni peej.

kipas tu cuma nak menguji tahap keimanan bila kita mcm dengar suara org moaninG!

he he he he

[z@ck] said... [Reply to Comments]

kahkahkah..
hebat gila bunyi kipas macam tu..

Benz said... [Reply to Comments]

hahahaha! aku baca tweet ko pun rasa cam misteri. giler nipis dinding boleh dengar segala kan. ahahahha! adoilaa...

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

siap nak tgk tu nonoy masturbate ke apa hahha kelakarrrr siot!

Tijah said... [Reply to Comments]

kahkahkahhhhhhh...

kipas adalah annoying. manufacturer boleh disaman tu.

Anonymous said... [Reply to Comments]

Apahal lak tuduh saya masturbate? Apahal saya? Ini bikin marah niii.. Nasib saya takde blog. kalau x sume rahsia kau saya bocorkan. Huahuahuaaa! Btw, cuba kau jgn galok cita2 pasal benda2 ni.. So not sopan. Jojo doenst like it too!

aNnAsUe'G said... [Reply to Comments]

bkn ape tu, saje je kipas ko mendorong ke arah itu. kalo takde cite blue, ko buleh bayangkan kipas tu je la. hahah!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ntah2 mmg kipas tu dijual dgn pakej bunyi2 aneh kot. lolx

khairie said... [Reply to Comments]

*gelak menangis*

AZIZAN & HAFIZAH said... [Reply to Comments]

kesiannya noy jd mangsa keadaan....

edda(",) said... [Reply to Comments]

hahaha.. lol... kipas rupenye.. chaiittt.. edda pon dah terganggu minda nieh.. kahkah

NadiaShafiqa said... [Reply to Comments]

hahahaha..serius sy pun jadi macam curious la jugak..kenapa boleh bunyi kuat sangat...

seraammmm....

atoyis said... [Reply to Comments]

peej sib baik bukan cik ponti tau..suspen jek..biar la yg lain yg tu takmo..mintak simpang

A.I said... [Reply to Comments]

kipas kuarkan bunyik, stim oo. meninggal!

;P

ONFARISHA said... [Reply to Comments]

Salam, Sha mencari rakan² untuk bertukar² link. Jika sudi, pls msg kat blog sha k.. Moga ukhwah dan persahatan baru terjalin.. ♥

Note : Bunyi²an jika tidak diketahui punca datangnya.. mmg bikin bulu roma naik.. =(

dyan said... [Reply to Comments]

kipas tu horny tengok ko kot peej.. heheh :P

lily lotus said... [Reply to Comments]

hahaha..adoiii kipas ni

Syumaimah Edite said... [Reply to Comments]

err...kalau 'itu' memang kena bunyi 'ahh ahh ahh' ke? :">

kipas pun tahu buat bunyi tu...apakah gue yg ketinggalan zaman...kihkihkih

Anonymous said... [Reply to Comments]

ko memang lawak le pija....hahahaha

- Hayati -

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...